La ce vârstă va fi tentat iubitul tău să te înşele?

În anul în care partenerul schimbă prefixul, riscul de a căuta o aventură extraconjugală creşte semnificativ, este concluzia unui nou studiu. 29, 39, 49 sau 59 de ani sunt vârstele la care cei

Cheating with another woman

În anul în care partenerul schimbă prefixul, riscul de a căuta o aventură extraconjugală creşte semnificativ, este concluzia unui nou studiu. 29, 39, 49 sau 59 de ani sunt vârstele la care cei mai mulţi bărbaţi îşi înşeală partenerele susţin cercetătorii americani.

O echipă de specialişti din cadrul Universităţii New York din SUA a efectuat un studiu în colaborare cu site-ul de întâlniri Ashley Madison, agenţie de dating care se adresează persoanelor aflate în căutarea unor parteneri de sex ocazional. În cadrul cercetării au fost analizate peste 8 milioane de persoane, fiind primul studiu despre infidelitate de o asemenea amploare.

Concluziile publicate în Jurnalul Academiei Naţionale de Ştiinţă au dezvăluit că din 8 milioane de bărbaţi înregistraţi ca membri ai site-ului Ashley Madison, aproape 1 milion aveau vârsta de 29, 39, 49 sau 59 de ani, notează Wall Street Journal citat de adevărul.ro.

Cercetătorii au descoperit că persoanele implicate într-o relaţie sunt mai vulnerabile din 10 în 10 ani şi mai predispuse la infidelitate în anul în care schimbă prefixul, deci între 29 şi 30 de ani, 39 şi 40 de ani.

Într-o lume plină de tentaţii, în care infidelitatea ameninţă orice cuplu mai devreme sau mai târziu, este foarte important să previi, nu să tratezi. Dacă remarci la iubitul tău semnele prevestitoare, e important să-l provoci la o conversaţie deschisă despre infidelitate. O astfel de discuţie va cimenta tipul de relaţie dintre voi doi. Trebuie să stabiliţi, discutând pe seama unor scenarii ipotetice, ce reprezintă pentru fiecare dintre voi un act de infidelitate şi cât aţi fi dispuşi să iertaţi.

"O persoană poate fi de părere că e acceptabil să ai amici de sex opus, în timp ce alta poate fi contra acestor aşa zise prietenii. Adesea, aceste prietenii  nu sunt decât nişte aventuri emoţionale, care curând pot deveni şi sexuale. Dacă unul dintre parteneri are o astfel de prietenie apropiată cu un personaj de sex opus, iar celălalt partener o vede ca pe un pericol, destrămarea acestei prietenii poate fi singura soluţie", e de părere Cindy Holbrook, terapeut specializat în probleme de divorţ.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod