Jucarii sexuale in dormitor

Desi am trecut de mult de perioada copilariei in care obisnuiam sa ne jucam, acum, cand am crescut, dorintele noastre sunt altele. "Joaca" se reduce la cu totul altceva.
Desi am trecut de mult de perioada copilariei in care obisnuiam sa ne jucam, acum, cand am crescut, dorintele noastre sunt altele. "Joaca" se reduce la cu totul altceva.

Sexul este probabil cel mai important element din cadrul unei relatii. Daca ceva nu merge pe plan sexual, relatia are de suferit. Incercam de cele mai multe ori sa aducem ceva nou in viata noastra sexuala. Asa au aparut jucariile sexuale.

Cu timpul, lucurile au evoluat si a vorbi despre jucariile sexuale nu mai este un subiect tabu. Sex-shop-urile abunda de astfel de lucruri si nu ar trebui sa ne fie jena sa le achizitionam. In definitiv, sa vorbesti despre sex nu este nici pe departe rusinos!

Ce sunt jucariile sexuale?


Specialistii sexologi spun ca, aproape orice lucru poate fi folosit pe post de jucarie sexuala. In afara de doua corpuri umane, orice altceva introdus in cadrul unei partide de sex si care aduce placere ambilor parteneri se numeste jucarie sexuala.

Exista o serie de jucarii sexuale clasice, pe care majoritatea le stim, si unele mai speciale, pe care doar cei mai curiosi dintre noi au curajul sa le folosesca.

Printre cele mai comune jucarii sexuale se numara: vibratorul, dildo, inelul vaginal, bile vaginale, lubrifianti, creme si uleiuri afrodisiace, lenjerie intima comestibila, catuse erotice si bici.

Vibratorul


Una dintre cele mai cunoscute jucarii sexuale, vibratorul este de mai multe feluri. Majoritatea femeilor folosesc aceasta jucarie pentru a le aduce placere. Are forma unui penis clasic a carui marime poate varia. Inconvenientul acestei jucarii este ca functioneaza pe baza de baterie, care, din pacate, se poate termina oricand. Un alt tip de vibrator este vibratorul bagheta, care nu mai depinde de baterii. Are un acumulator si poate si conectat direct la priza. Produce o serie de senzatii mult mai intense decat cel pe baza de baterii.

Un al treilea tip de vibrator este cel manual, care seamana cu un uscator de par. Realizat in totalitate din plastic, acest tip de vibrator nu are nevoie nici de baterii, nici de curent. Este modelul favorit al femeilor pentru ca "are moarte". Tinut cu o singura mana, produce o gama larga de senzatii. Majoritatea femeilor prefera sa il foloseasca la dus, deoarece senzatiile in contact cu apa, sunt incredibile!

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 23 Ian 2009, 10:58
    tentant

    desi nu am folosit niciodata un vibrator ,mi-ar placea pt ca am auzit ca acest obiect are un succes garantat.am sa incerc sa il achizitionez cat mai repede pentu a-mi satisface curiozitatile:))))

    3
    1

  • Sad pe 17 Iul 2008, 16:40
    Nu toate.....

    Mie nu-mi plac costumatiile atunci cand fac sex.Nu ma excita,dimpotriva,imi taie cheful si ma enerveaza.

    0
    0

  • doramunteanu pe 21 Apr 2008, 09:44
    alternative

    in loc de lubrifianti sexuali, care sunt foarte scumpi si cantitatea este mica, va recomand uleiul de copii, care nu e asa , dar efectele sunt garantate. si este si practic. va puteti da pe tot corpul cu ulei si nici nu pateaza asternuturile.

    2
    0

  • rica pe 15 Apr 2008, 06:29
    jucarii

    trebue safii iventiva amindoi sa nu va lasati pina cind placerile va invinge SUCCES

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod