Jocuri acvatice

Apa este cel mai terapeutic dintre toate elementele: forta ei ascensionala are ca efect imbunatatirea starii de spirit, iar imbratisarea ei atot-cuprinzatoare da...
Apa este cel mai terapeutic dintre toate elementele: forta ei ascensionala are ca efect imbunatatirea starii de spirit, iar imbratisarea ei atot-cuprinzatoare da libertate trupului si mintii. O baie facuta impreuna de cei doi parteneri constituie o minunata modalitate de relaxare inainte de a face dragoste.

Atunci cand faceti baie impreuna, faceti in asa fel incat starea de spirit sa fie cat mai placuta prin aprinderea unor lumanari si prin inmiresmarea incaperii, punand un ulei esential senzual intr-un arzator special pentru uleiuri. Uleiurile de iasomie, ylang-ylang si trandafiri sunt in acelasi timp calmante si stimulatoare.

O muzica linistita, redata la un volum redus si o cada plina cu apa calda, la care ati adaugat spumantul preferat, poate indeparta tensiunile zilei impreuna cu mizeria si celelalte impuritati.

Rasfatati-va unul pe celalalt


Week-end-urile revitalizante petrecute intr-o statiune balneara ingaduie cuplurilor evadarea din cotidian, pentru a se bucura de tratamente faciale, bai de namol, sauna, tratamente cu alge marine, jacuzzi si terapii cu aburi, dar puteti sa va bucurati de unele dintre aceste tratamente si acasa, cu costuri minime.

Practica japoneza a baii fierbinti, urmata de un dus rece si rapid, poate da o senzatie generala de vitalitate. Sau, in timp ce partenerul sta intr-o baie parfumata cu ulei de busuioc (bun pentru dureri de cap, anxietate, depresie si oboseala), aplica-i o masca din avocado amestecat cu putin ulei de masline (poti sa-l lingi de pe fata lui dupa aceea...) si pune felii racoritoare de castravete pe ochii lui.

Incearca o "impachetare" cu alge marine (pe piata se gasesc multe produse pe baza de alge marine), urmata de o inmuiere prelungita in cada, urmata de un dus de inviorare si un masaj viguros cu prosopul. Infasoara-l intr-un prosop cald, apoi foloseste alt prosop pentru a-l sterge de la glezne pana la fese si de la maini la umeri. Usuca-i spatele frecandu-l transversal cu prosopul si indeparteaza toate urmele de umezeala prin tamponare usoara.

O alta cale de a va bucura impreuna de binefacerile apei este sa speli cu sampon parul partenerului. Dupa ce i-ai udat bine parul, pune o cantitate de sampon in palme si maseaza-i usor scalpul cu miscari circulare. "Stoarce" spuma abundenta de la radacinile firelor de par spre varfuri si clateste cat se poate de bine, dupa care usuca-i parul cu un prosop cald.

Inspirati-va din lumea animalelor si redescoperiti placerea de a va ingriji reciproc parul!

Articol preluat din "Tehnici sexuale esentiale", aparut la editura "Pro Editura si Tipografia" 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • valeria pe 13 Sep 2009, 12:24
    ca este cleova

    este totul super pupoer pa la toti da .................................................................

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod