Incearca ceva nou

Atunci cand sunteti intre patru ochi, poti vorbi cu iubitul tau fara nicio retinere despre blocajele tale dar si despre asteptarile si dorintele tale cele mai nebunesti.

Atunci cand sunteti intre patru ochi, poti vorbi cu iubitul tau fara nicio retinere despre blocajele tale dar si despre asteptarile si dorintele tale cele mai nebunesti. Este buna si comunicarea, dar ce ai zice sa treci la actiune?

Stimuleaza-l

Daca dorinta lui sexuala intarzie sa apara, ii poti da o mana de ajutor. Faceti impreuna o baie relaxanta, amintinu-i astfel proverbul "pofta vine mancand". In cazul in care placerea nu este pe masura asteptarilor tale, invata sa ai rabdare pentru ca drumurile lungi si lente sunt aproape mereu incununate de succes.

Mizeaza pe curiozitatea de a descoperi si pe perseverenta. Descopera-ti iubitul, stimuleaza-l si pune accentul pe ceea ce stii deja ca ii face placere. Tine cont de faptul ca poti avea mai mult succes daca incerci mai multe tactici de a-l seduce.

Da curs fanteziilor

Cea mai buna modalitatea de a-ti imbunatati viata sexuala este sa iti cultivi visele erotice. Indeplineste-ti fanteziile si fa-l sa ti-le marturiseasca pe ale lui. Nu trebuie sa iti faci timp sa vizionezi cateva filme porno, dar este pacat sa inchizi ochii la scenele hot care va pot inspira. De asemenea, nu ocoli nici articolele de specialitate.

Bucurati-va de frumusete! De a ta in special, de cea a partenerului tau si mai ales de cea a corpurilor voastre. Iarna, sub plapuma, este mai greu sa pui la dispozitia privirilor lui o imagine seducatoare. Fa acest lucru odata cu sosirea primaverii cand vremea incepe sa se incalzeasca si lasa-l sa te redescopere. Daca tocmai tii dieta si rezultatele au inceput sa se vada este cu atat mai bine.

Foloseste creme de corp parfumate, uleiuri de masaj aromatice si lumanari cu diverse arome. Poarta o lenjerie de corp transparenta, din voal sau matase, pentru a-i stimula privirea si a-l indemna sa te descopere. Apeleaza la tot ceea ce te face sa te simti mai fumoasa in timp ce faci dragoste.

Testeaza interzisul

Daca lucrurile interzise te stimuleaza, nu iti refuza aceasta placere. Fa dragoste in lift, in sala de cinematograf sau intr-un amfiteatru gol, intr-o zi de weekend. Cumpara-ti reviste pentru adulti si rasfoieste-le pentru ca, trebuie sa recunosti, mereu ai fost curioasa sa descoperi ce se ascude intre copertele lor. Intra intr-un sexshoop si vezi care sunt ultimele noutati in materie. Cu siguranta iti vor da ideei.

Intarzie-i placerea

Atunci cand se apropie de punctul culminant prea repede sau cand vrei ca placerea sa dureze cat mai mult, atrage-i atentia si variaza senzatiile. Insita asupra preludiului si excita-i intreg corpul. Pentru penetrare, nu astepta ca erectia sa fie maxima. Opteaza pentru pozitia Andromaca pentru a controla tu miscarile si a limita contractiile musculare care accelereaza ejacularea.

Senzatii variate

Dupa nastere, tinerele mame isi educa muschii perineului prin exercitii si descopera adesea, cu aceasta ocazie, functionarea acestei zone complexe. Tonifierea lui iti pemite sa strangi vaginul in jurul penisul, fapt ce va va conferi amandurora mai multa placere. Exerseaza si tu, contractandu-ti zilnic mushii perineului de douazeci de ori.

Un articol de Roxana Totolici

 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alina pe 7 Mai 2009, 22:10
    pt anka

    nu te simti bn deasupra partenerului pt k ai unele retineri...nu iti place sa domini....dak el iti spune mereu k t iub si kt de frum esti at nu ai dc sa iti faci griji...lasa complexele deoparte...;)..va pop

    1
    0

  • myhha pe 26 Aug 2008, 07:22
    seara & dimineata &tot timpul:)

    eu as zice ca nu este o anumita perioada a zilei cind tre sa faci sex....mi-e imi place tot TIMPUL..papa va iubesc evelor:*

    1
    0

  • Traian pe 11 Iun 2008, 00:26
    I need help pls

    Hy.Imi dati si mie o mana de ajutor?Am o prietena de 1 luna si desi a fost de acord sa ne culcam am2 nu am putut pt k nu mi s-a sculat,nush pur si simplu nu ma atrage sau dc?Poate sa fie o alta problema?Cu celelalte fete din trecut nu am avut o astfel de problema,nici prin cap nu imi trecea aja cva macar,deci ce s-ar putea intampla? ast rasp neaparat va rog

    0
    1

  • nicoleta pe 16 Mar 2008, 14:13
    incearca ceva nou

    eu nu ma simt bine atunci cand stau deasupra partenerului in timpul actului sexual.de ce?

    0
    1

  • stefi pe 11 Mar 2008, 14:05
    pentru cami

    ce spune cami este interesant si stie foarte bine de ce stefi19782001 id de mess daca vr4ei sa vb mai mult si numai cu tine

    2
    0

  • Cami pe 7 Mar 2008, 23:12
    Interesant

    Imi chiar place articolul asta, destul de educativ ... ceva nou e tot timpul bine venit in pat :)

    1
    0

  • Cristi pe 7 Mar 2008, 17:15
    Salz`

    Nu inteleg oamenii care se tot fereste de cuv`antul sex ca pana la urma totzi o facem ...este prea intim sa spui sa facem sex dar asta nu inteleg ca pana la urma tozti o face shi mereu .. sa nu ne may ferim atata ;)

    0
    1

  • micuta pe 4 Mar 2008, 10:06
    .

    am o mare problema ,nu pot avea orgasm cu partenerul de viata .sant eu de vina sau el ?

    0
    1

  • anca pe 1 Mar 2008, 16:56
    am o problema

    eu nu ma simt bine atunci cand stau deasupra partenerului in timpul actului sexual.de ce?

    1
    0

  • Iubirea ta pe 26 Feb 2008, 22:46
    Pentru Oana

    Oana cand citesti tot articolul imi dai un msg si`mi spui ce parere ai :D :))

    1
    0

  • realcs pe 26 Feb 2008, 22:45
    E bine !

    E bine de stiut ce scrie mai sus :))

    1
    0

  • marius pe 26 Feb 2008, 10:59
    sex

    sexul este cel mai tare faci pana dimineata

    1
    0

  • NICOLAI BELEI pe 26 Feb 2008, 07:29
    noutati

    Este foarte adevarat , ca fanteziile joaca un rol important in viata intima a unui cuplu .; ele tin flacara aprinsa tot timpul .

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod