În ce moment al relaţiei e bine să faci sex oral şi la ce te ajută?

Sexul oral poate fi o practică pe care să o iei în considerare cu mai multă lejeritate decât o faci când vine vorba despre sexul cu penetrare. Sau, din contră, să îl percepi drept o activitate deosebit de intimă care necesită un anumit grad de apropiere între parteneri înainte de a intra măcar în discuţie.
Fiind vorba despre un subiect atât de delicat, care este totuşi momentul ideal al relaţiei pentru a face sex oral? Şi care îi sunt beneficiile, până la urmă?

Sexul oral: cât să aştepti?


Nu există nicio regulă bătută în cuie când vine vorba despre sexul oral. În definitiv, te poţi lăsa ghidată de propriile dorinţe şi aşteptări, iar opinia partenerului tău asupra subiectului ar trebui să îţi devină şi ea clară la scurt timp de la începerea relaţiei.

Aşadar, cât să aştepti? Ei bine, depinde ce îţi doreşti. Însă, chiar şi aşa, lucrurile pot lua întorsături cu totul şi cu totul neaşteptate. Spre exemplu, sexul oral la prima întâlnire ar putea fi ceva care nici măcar să nu-ţi treacă prin cap, dar, la fel de bine, îl poţi pune în practică - sau te poţi bucura tu de el - absolut firesc, fără ca decizia ta să însemne neapărat că toată experienţa a fost un one night stand sau că el nu te va mai căuta ulterior, acum că "misterul" s-a risipit.

De fapt, ai putea avea surpriza să constaţi că bărbaţii sunt mai deschişi la minte decât te aşteptai iniţial. Ceea ce nu înseamnă, bineînţeles, că toţi îşi vor dori o relaţie serioasă sau chiar că se vor mai deranja să te sune a doua zi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod