„Iarba care pune sexul pe jar“, cel mai puternic afrodiziac din lume

Vorba că toate lucrurile sunt fabricate în China se pare că se potriveşte perfect şi atunci când vine vorba despre sex. Cercetătorii italieni s-au hotărât să găsească o alternativă

Vorba că toate lucrurile sunt fabricate în China se pare că se potriveşte perfect şi atunci când vine vorba despre sex.

Cercetătorii italieni s-au hotărât să găsească o alternativă naturistă pentru Viagra şi s-au apucat să studieze vechile tratate de medicină chinezească, ajungând la o concluzie care i-a bucurat.

Potrivit „Science Daily“, italienii au redescoperit o plantă pe care vracii chinezi o foloseau pe post de afrodiziac şi care a fost denumită „iarba care pune sexul pe jar“ sau „iarba ţapului“.

„Studiile nu doar că certifică probabil cel mai puternic afrodiziac natural, ci pun bazele unui nou medicament pentru tratarea impotenţei“, spun specialiştii, care adaugă că „iarba ţapului“ are şi o capacitate foarte mare de a vindeca disfuncţiile erectile masculine.

Dintre toate plantele cu efect afrodiziac, „iarba care pune sexul pe jar“ s-a dovedit a avea în componenţă mai multe substanţe şi enzime care controlează şi menţin erecţia. Chiar mai mult decât atât, faţă de alte plante afrodiziace, aceastî iarbă nu are niciun fel de efecte secundare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod