Horoscop: Ce îl excită cel mai mult, în funcţie de zodia lui

Bărbatul din Gemeni adoră să-i vorbeşti despre ce îi vei face în pat. Află ce anume îl aduce pe iubitul tău în extaz, în funcţie de zodia lui.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Intră peste el când face duş şi cu siguranţă va fi surprins extrem de plăcut! Reprezentanţii acestei zodii adoră să facă sex în sau lângă apă, iar o partidă de sex în baie poate fi mai mult decât excitantă.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Bărbatul din berbec iubeşte sexul sălbatic şi propunerile directe. Este atât de vulcanic, încât ar aprecia o invitaţie fără perdea. I s-ar părea extrem de erotic să scapi de haine şi să începeţi sexul fără niciun preludiu.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Acest nativ se incită imediat ce se simte cocoloşit şi răsfăţat. Serveşte-i cina şi spune-i că la desert te poate devora pe tine. Gâtul este zona erogenă a tuturor reprezentanţilor zodiei. Atingeri delicate, mângâieri şi săruturi în zona cefei, coborând treptat spre gât îi va scoate din minţi. Este un materialist, iar banii tăi îl vor excita la culme.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Un gest erotic cu care îl exciţi pe loc este să faci o glumă sau un comentariu cu tentă sexuală. Adoră femeile care vorbesc deschis despre sex. Este un adevarat Casanova care simte mereu nevoia să trăiască senzaţii noi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Un gest erotic cu care-i trezeşti instantaneu pofta de sex este să te apropii de el, să-ţi treci degetele prin părul lui şi să-l săruţi cât mai tandru. Sensibilul Rac nu va rezista acestui gest, care îl face să se simtă în siguranţă. De asemenea, sânii tăi îl excită teribil.

Leu(22 iulie - 22 august)

Un gest care va părea foarte erotic în ochii lui este să-l complimentezi de faţă cu amicii lui. Îi vei stimula dorinţa şi se va asigura că-ţi confirmă aprecierile în intimitate. Acestor nativi le place să fie mângâiaţi şi chiar zgâriaţi pe spate, pentru că îi excită incredibil de mult. Tratează-l ca pe un rege, iar orgasmul lui va fi unul imediat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ieşi goală de la duş mirosind ademenitor, cu pielea fină şi catifelată. Este un gest erotic cu care seduci garantat bărbatul născut în zodia Fecioară. Va fi excitat atunci când tu îi atingi abdomenul cu limba, îl mângâi tandru cu degetele şi chiar cu părul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Un gest extrem de erotic în viziunea lui este să-ţi treci mâinile prin păr şi să-i zâmbeşti sincer. Bărbatul Balanţă va ajunge la extaz dacă îi vei atinge cu sânii partea de jos a spatelui.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Gestul erotic cu care îl seduci este să intri în rolul unei femei inocente. Ce ai de făcut? Când te atinge, zâmbeşte-i timid, iar dacă îţi face avansuri, opune puţină rezistenţă. Vei aprinde fitilul pasiunii lui!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Orice gest impulsiv îi creşte adrenalina şi îl incită pe bărbatul din sagetător. Propune-i, de exemplu, o partidă de sex într-un loc public, spunându-i ceva de genul: "Ce-ar fi să facem sex chiar aici?"

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Înnebuneşte de plăcere dacă îi atingi faţa cu sânii, apoi cobori uşor pe buze, piept şi burtă. Îl aduci pur şi simplu în extaz. Se excită la maximum dacă îi oferi un astfel de "cadou".

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nativul din vărsător se excită maxim dacă îi vorbeşti despre tot ceea ce vrei să-i faci în pat. Spune-i cum o să-l săruţi, unde şi cum îl vei atinge, iar el va ajunge instant pe culmile plăcerii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod