Horoscop: 3 semne că nu mai e atras de tine în funcţie de zodia lui

Atracţia dintre două persoane se poate deteriora odată cu trecerea timpului. Nu ştii dacă iubitul tău mai este atras de tine ca la început? Nu ştii dacă e cazul să aduci ceva nou în pat, cu care să-i trezeşti interesul? Bărbaţii, adesea, continuă să facă sex cu partenera de cuplu, chiar dacă nu mai simt dorinţa de la început. De aceea, poate fi dificil să-ţi dai seama dacă mai este sau nu atras de tine. Ca să te lămureşti cum stau lucrurile studiază-i semnul zodiacal.

Vezi cum se manifestă un bărbat în timpul sexului, în funcţie de zodia lui, când nu o mai doreşte cu ardoare pe femeia de lângă el:
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • diana pe 21 Feb 2012, 17:33
    zodiii

    exact asa este la balante o spun ca eu sunt balanta si chiar asa si e um scrie.dar sa stiti ca si la fecioare este exact asa cum scrie ca sotul meu e fecioara si noi acum trecem prin o astfel de perioada dar o sa ne revenim sper cat de curand!!!!va pup!!!!

    1
    0

  • Maria pe 15 Feb 2012, 18:07
    Dragostea adevarata nu tine cont de zodii

    Indiferent de zodie, de sex fiecare individ de pe Terra se intalneste nas in nas cu dragostea la un moment dat. Numai este interesat de tine? atunci inseamna ca a intalnit femeia care ii corespunde din punct de vedere biologic, nu sexual, nu zodiacal ci biologic.

    0
    3

  • monica pe 13 Feb 2012, 21:34
    buna

    si care-s cele trei semne?

    12
    0

  • Dyutza_003 pe 13 Feb 2012, 13:09
    Buna

    Sunt ff uimita, la Gemeni e absolut corect.

    12
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod