HempSex – noul ritual magic al sexului

V-aţi văzut, v-aţi plăcut, sunteţi împreună în templul iubirii ştiut numai de voi şi urmează să faceţi cel mai natural, mai firesc şi mai intim act posibil…şi totusi…atât de magic! La fel ca fiecare act de magie, şi SEXUL are un ritual. Un ritual nou, la fel de natural şi de firesc ca el: ritualul HEMPSEX pentru SEX MAGIC.

Pasul 1: Purificarea

Oricine cheamă magia să-i intre în viaţă trebuie să ştie ca ea nu vine decât la cei cu adevărat pregătiţi. În majoritatea formelor de magie, curăţenia trupească e la fel de importantă ca cea sufletească. Pentru curătenia sufletească: relaxează-te şi gândeşte-te doar la lucrurile bune şi plăcute care vor urma. Nu-ţi crea probleme imaginare. Deocamdată nu ştii când şi dacă acestea vor apărea. Aminteşte-ţi: sexul e singura magie în care nu eşti niciodată singură. Păstrează-ţi încrederea în tine şi în partenerul tău şi începe ritualul de purificare trupească.

O să ai nevoie de obiectul Magic nr. 1 - Gelul de Spălare Intimă HempSex

Este un produs 100% natural, fără conservanţi, bogat în ulei de cânepă. Va acţiona ca un săpun de curăţare blândă, dar perfectă a celor mai intime zone ale tale şi le va pregăti pentru continuarea ritualului  magic al sexului. Raportul perfect între acizii graşi Omega 3 şi Omega 6 îţi va lăsa o senzaţie de hidratare şi prospeţime pe piele, protejând-o de senzaţia de uscare excesivă, în timp ce parfumul uşor de lavandă îşi va lăsa amprenta de curăţenie şi prospeţime pe pielea ta.
Cum se efectuează ritualul: curăţă-ţi trupul pentru aventura magică cu gelul de spălare intimă.

Toarnă o cantitate mică în palmă şi clăteşte uşor cele mai intime şi sensibile zone ale pielii tale cu apă.  Gelul magic îţi va împrospăta pielea şi o va pregăti pentru sărutări şi mângâieri pătimaşe.

Pasul 2: Alegerea tipului de ritual magic

A)    Sex magic fără prezervativ
Vei avea nevoie de: Obiectul magic nr. 2 - Uleiul Lubrifiant HempSex

Adaptat la cele mai intime şi individuale nevoi ale tale, uleiul lubrifiant 100% natural, conceput special pentru sexul fără prezervativ, este atat de dens şi de bogat în acizi graşi omega 3 şi omega 6 încât, pe langă cea mai intensă senzaţie de lubrifiere naturală şi prelungită, iţi va hidrata şi reîntineri pielea cu ajutorilor agenţilor esenţiali. Aroma uşoară şi plăcută de nuci şi portocală roşie îţi va oferi o experienţă cu adevărat apetisantă.
Cum se efectuează ritualul: ca magia să fie completă, roagă-ţi iubitul să aplice o cantitate mică pe pielea din zonele tale intime pentru un plus de lubrifiere şi bucură-te de senzaţiile ireal de plăcute ce vor urma.

B)    Sex magic cu folosirea prezervativelor HempSex

Vei avea nevoie de obiectul magic nr.

3 - Prezervativele HempSex

Acestea sunt prezervative Premium, extra-fine, extra mătăsoase, de culoarea pielii, realizate din latex natural cu vârf colector şi acoperire extra lubrifiantă care vă va asigura, ţie şi partenerului tău o alunecare naturală şi o sensibilitate sporită pe toata durata actului sexual.
Prezervativele HempSex sunt testate dermatologic şi vor fi foarte bine tolerate de zonele cutanate intime atât ale tale, cât şi ale partenerului tău. Procesul special de fabricaţie asigură prezervativelor HempSex mirosul foarte plăcut, proaspăt, neasemănător cauciucului. Toate prezervativele HempSex sunt produse exclusiv în Germania, din cele mai bune materii prime cunoscute, ducând la crearea unui prezervativ de calitate Premium adecvat pentru plăcerea şi sănătatea unui cuplu magic ca al vostru;

Şi obiectul magic nr.4 -Gelul Lubrifiant HempSex

Gelul lubrifiant nu contine conservanți, este 100% natural, bogat în aminoacizi, oferă lubrifiere prelungită datorită conținutului ridicat de glicerină, care asigură hidratarea și lubrifierea pielii pe termen lung. Gelul lubrifiant HempSex este 100% compatibil cu prezervativele, conține pantenol care calmează iritațiile de piele și acid lactic care este un component natural al zonei tale intime.
Pentru a elimina orice disconfort și pentru a-ţi intensifica plăcerea, gelul HempSex este non-adeziv și non-iritant, iar pentru a-ţi crește apetitul sexual, în acest produs a fost adaugată şi aroma de portocală roșie delicios de proaspătă și naturală.
Cum se efectueaza ritualul: simte-te în siguranţă în lumea ta magică. Ajută-ţi iubitul să-şi pună prezervativul cu răbdare, înţelegere şi cu o privire jucăuşă şi un zâmbet de încurajare din când în când. Menţine-l excitat şi roagă-l să aplice o cantitate mică de gel pe pielea din zonele  tale intime pentru un plus de lubrifiere. Arată-i cât de mult îţi place fiecare atingere a lui, apoi urmaţi-vă calea către extaz.

Pasul 3: Finalizarea ritualului

A fost intr-adevar magic, nu-i aşa? Dar tot ce e bun şi foarte bun ajunge la un sfârşit. Acesta nu e un motiv de tristeţe, pentru ca un bun sfârşit garantează un nou bun inceput. Finalizează experienţa sexuală magică folosind:

Obiectul magic nr. 5 - Crema intimă HempSex

Crema intimă HempSex nu contine conservanți, este 100% naturală, bogată în ulei de cânepă, hidratează cele mai sensibile zone ale pielii tale prin intermediul raportului perfect dintre acizii grași Omega 3 și Omega 6.
Crema este concepută special pentru a calma zonele intime externe ale pielii tale după contactul sexual. Sistemul său de emulsie imită învelișul natural protector al pielii tale, previne și reduce iritațiile de piele în mod semnificativ. E imbunătățită cu un parfum foarte ușor de lavandă, care-ţi va lăsa o senzație de hidratare și prospețime pe piele.
Cum se efectuează ritualul: pregăteşte-ţi tot corpul pentru o noapte plină de vise frumoase în braţele iubitului tău, făcând o baie relaxantă şi aplicând crema în zonele tale cele mai intime şi mai solicitate.
 
Poţi relua ritualul HempSex pentru Sex Magic ori de câte ori simţi nevoia de a experimenta noi dimensiuni ale plăcerii. Plăcerea magică nu are limite cu HempSex!

Articol scris de Liliana Pelici

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod