Harta sexuala a planetei

Afla cine face sex mai mult si mai bine
De curand, The Sun a publicat date referitoare la starea sexuala a lumii: ce tara face amor mai mult si mai bine, unde se gasesc cele mai multe bisexuale, cui ii place sa fie sado-maso, cine prefera orgiile sexuale si nu numai.

In Suedia se gasesc cele mai multe femei bisexuale din intreaga lume. Potrivit studiului, nordicii exceleaza la capitolul frumuseti feminine, aici locuind cele mai frumoase blonde. Insa, nimeni nu ii intrece pe brazilieni, al caror act sexual dureaza cel mai mult - 30 de minute.

Totalizand o medie de 20,4 parteneri activi sexual toata viata, Noua Zeelanda are cele mai multe femei "imorale" din lume, in timp ce in Austria se afla cei mai multi barbati "depravati".

In 2008 citeam un studiu din care aflam ca nemtii au cele bune partide de sex si cele mai multe orgasme din lume. Acum, in 2010, aflu despre barbatii din Germania ca sunt cei mai dezgustatori iubiti din lume, potrivit OnePoll.com, iar aceasta concluzie reiese dintr-un sondaj la care au participat femei din 20 de tari. Motivul pentru care au fost catalogati astfel acesti masculi este acela ca miros urat.

In Spania, cum era de asteptat, sunt cei mai buni latino-lover-i din toata lumea. Si ce chef nebun de amor au acesti barbati... Inainte de a dormi, 63% dintre masculii, intre 35 si 44 de ani, au chef de sex, 52% se simt excitati dupa ce se intorc de la o petrecere si doar 24% din acestia au chef sa faca dragoste cu iubitele lor... Sa ne gandim deja la emigrare?

Thailanda este de compatimit, pentru ca este tara cu cele mai scurte partide de sex din lume, dar Grecia "arde", pentru ca este foarte incinsa din punct de vedere sexual, fiind tara cu cei mai excitati oameni de pe mapamond, dupa cum ne dezvaluie un sondaj realizat de Durex.

Australia se poate lauda cu femeile cu sanii cei mai mari - 40% din populatia feminina cumpara sutiene cu dimensiunile cupei DD sau chiar mai mari. Cateva companii care produc sutiene au introdus si marimea K pentru a le multumi pe "generoasele" australience...

Indonezia este o tara care tine la "traditii". De 7 ori pe an,  la o sarbatoare numita "Pan", indonezienii participa un pelerinaj la muntele sfant din Java si fac sex cu o alta persoana decat partenerul oficial. Daca fac amor cu aceeasi persoana de 7 ori, ei cred ca dorintele lor vor deveni realitate.

Indienilor le place sa faca sex virtual, preferand convorbirile telefonice pline de vorbe "murdare". Un studiu realizat de revista Marie Claire a descoperit ca 41% din populatia franceza a participat la o orgie si 27% a facut schimb de parteneri. Unde mai pui ca Franta ocupa primul loc la "serviciile orale" primite si oferite?

Japonia este lider in ceea ce priveste orgia cea mai mare din lume, cu o participare de 500 de persoane. Zona Harajuku din Tokyo este renumita in intreaga lume pentru moda fetish.

In SUA, mai precis in San Francisco, gasim cel mai mare magazin de prezentare din lume cu produse sado-maso - The Folsom Street Fair, iar orasul Tel Aviv din Israel este considerat "capitala-bordel a lumii". Locuitorii din Upminster sunt cei mai kinky din Anglia, pentru ca tin la starea de bine a vietii lor sexuale, cheltuind foarte multi bani pe jucarii sexuale si DVD-uri.

Interesant este faptul ca Romania nu figureaza pe harta sexuala a planetei. Oare de ce? Desi se spune ca aici sunt cele mai frumoase femei, se pare ca ele nu prea fac sex (cel putin in tara), daca e sa ne luam dupa datele studiului.

Macar pentru numarul impresionat al "virginelor" pline de silicon, viata sexuala agitata a preotilor, profesorii care se iubesc cu elevi, swinging si alte "normalitati" poate ca am fi meritat si noi macar sa fim in coada clasamentului. Poate la urmatorul studiu, sa nu ne pierdem speranta...
 

Comentarii (24)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • culaI pe 11 Feb 2012, 14:56
    SUNT PREA ZGRCITE FEMEILE VOR NUMAI BANI

    SUNT PREA ZGRCITE FEMEILE VOR NUMAI BANI

    1
    0

  • Mihai pe 7 Iun 2011, 10:13
    Mai bine NU

    Daca ne laudam cu cat de des facem sex, daca poarticipam la orgii sau altele de genu, am ajuns rau, mai rau decat animalele.

    2
    2

  • zazania pe 16 Dec 2010, 09:04
    harta

    dar ar trebui sa aparem si noi pe harta asta eu fac zilnic sex

    1
    0

  • elena pe 14 Nov 2010, 15:32
    harta sexuala a planetei

    daca unii isi inchipuie ca de cate ori faci sex este o chestie de lauda...se inseala...eu cred ca ar fi fost rusinos ca Romania sa apara pe aceasta harta...

    0
    2

  • stefan pe 9 Nov 2010, 19:05
    harta sexuala

    ce brzilieni...eu am facut sex de 22 de ori intr-o saptamana....toate de la 15 min la 30 min...ce spuneti...meritam si noi un clasament?

    2
    0

  • paula iuliana pe 24 Iul 2010, 01:28
    harta sexuala a planetei

    eu sunt maritata cu un spaniol,credeti ce vreti!dar despre romani pot spune doar ca multi dintre ei isi ofera iubitele,nevestele sau mai stiu eu ce,ALTORA.cred ca stiti la ce ma refer........

    1
    0

  • taffpro pe 26 Mai 2010, 21:53
    ym

    romancele nu stiu sa faca sex;sint doar pe post de bibelouri asa ca nu mai conteaza daca sint frumoase sau urate

    0
    1

  • Alina pe 5 Mai 2010, 23:50
    Care harta?

    In primul rand, romanii nu fac sex ca sa dea bine la vreun studiu, ci de placere. Si apoi, patrerea mea, e ca daca nu apare numele Romaniei in astfel de "harti", insemna ca ne-a mai ramas si noua putina mandrie si putin bun simt sa stim cand e de vorbit si cand e de tacut. Asta chiar mi-ar placea sa cred!

    3
    1

  • alex_as41 pe 24 Apr 2010, 13:57
    Nu trebue sa fim in Top

    Hai sa fim seriosi noi nu trebue sa fim in top pentru ca suntem cei mai buni, nu este o lauda chiar suntem buni si avem cele mai frumoase femei din lume nu o spun numai eu o spun chiar strainii care vin la noi si sant incantati de ce fete frumoase avem, in ceea ce priveste barbatii avem si noi dar trebue sa stie fetele unde sa-i caute asa ca nu va mai plangeti de mila.In Romania gasiti tot ce doriti.''Iubiti-va Mult''.

    2
    0

  • corry pe 12 Apr 2010, 18:30
    pfffff

    nimeni nu recunoaste ca o face...mai ales noi,fetele...pt ca inca ni se pare rusinos datorita parintiilor nostrii care au facut asta abia dupa casatorie! plus k si daca ai cehf de sex nu te duci la 1 p care il/o intalnesti..ori iti pui pofta-n cui ori te satisfaci singur/singura sau barbatii se pot duce la una de pe centura...pacat ca nu exista si gigolo..ca sa avem si noi,fetele unde sa ne ducem..dar sa arate ca aia de la flamingo boys :))

    1
    0

  • bebe pe 29 Mar 2010, 10:42
    :)

    de ce nu apare si Romania pe harta,asta?foarte simplu...cum de nu v-ati dat seama?

    1
    0

  • fat frumos din lacrima pe 27 Mar 2010, 13:43
    make her apear

    desteptule..ii aceeasi fata:)) si gura ii de tine..ca nu tear deranja sa o ai langa tine:-J

    0
    0

  • NiceEly pe 26 Mar 2010, 16:11
    Harta...

    Eu zic ca se face sex si in Romania, dar daca au fost chestionate femei care sunt mai discrete nu a iesit sondajul cum a trebuit, vorba citatului : "...Desi se spune ca aici sunt cele mai frumoase femei, se pare ca ele nu prea fac sex (cel putin in tara),..."

    0
    0

  • errnest pe 26 Mar 2010, 08:29
    ahh...S U E D I A

    Ne mutam in Suedia sau Germania??? In Romania nu ai cum sa faci sex...si esti bagat in seama de puicute daca ai bani...daca esti copil de bani gata...sa ai un SUV etc. Nu ne comparam cu alte civilizati avansate unde mergi si-ti alegi partenera de sex si ramai cu amintiri placute...doar sa arunci o privire la stiri si vezi violuri si preoti care umbla dupa o bucata de...si atunci cum sa figureze pe harta sexuala a planetei???......iar comentatorul...y love you...poate reusesti sa vezi cum se scrie corect EZISTA.

    0
    0

  • Likar pe 23 Mar 2010, 10:57
    Suedia

    e pacat mai,sunt prea frumoase femeile din suedia,atat de frumoase incat sa indragostesc una de alta:D http://radiograf.blogspot.com

    0
    0

  • y love you pe 21 Mar 2010, 21:02
    IN ROMANIA SE FACE MULT SEX SI DRAGOSTE :)

    IN ROMANIA SE FACE MULT SEX SI DRAGOSTE ASTA STIM TOTI SI CEI TINERI MAI ALES SEX FAC FETELE SI BAIETI LA GREUU...E PLINA TARA SI FIE CARE ORAS SI SAT DE ASA CEVA .SEXUL E CA SI PINA CALDA LA NOI IN TAR SI DRAGOSTEA SI ASTA ARTA CA AVEM FEMEI SEXY SI DRAGUTE SI SIMPATICE SI BARBATI CALUMEA.. SI STUDIUL E PUTIN GRESIT ...TOTI STTRAINI CARE VIN IN TARA IN ROMANIA SPUNA ACESTE LUCRURI CA FEMEILE DIN ROMNAIA IS TOT CE GASESC LA ELE ..FATA DE CELALARTE DIN RESTUL LUMII....IAR LA NOI IN TAR UNDE EZISTA SALOANE DE MASAJ EROTIK SI CULBURI DE NOPTE SI CAMINE SI ZIARE SI TOT CE VA GINDITI VOI CA EZISTA INTRU ORAS..E PLIN NUMAI DE SEX SI DRAGOSTE IN RINDUL TINERETULUI...ASTA VA SPUNE CINEVA CARE..ARE EXPIERENTE ZILNICE CU ROMANCE SI CU FEMEI STRAINE:) ...ROMNAI ESTE O ARTA IN SEX SI DRAGOSTE SI POZITI SI NEBUNI SI DISTRACTI LA MAXIM..TRAITIVA VIATA....:)

    0
    3

  • partizan pe 19 Mar 2010, 09:56
    ce tampenie!

    Depinde f mult de cine face studiul.Pt mine este o mare surpriza ca Italia nu iese cu nimic in evidenta! Odinioara,se spunea despre italieni ca ar fi cei mai buni amanti. Si...fetele noastre nu se incadreaza la nici o zmeurica de aur?Dezamagire totala...!:) In schimb,nemtii au luat oscarul pt cei mai imputiti barbati...! ;))))

    0
    0

  • Florinda pe 18 Mar 2010, 17:05
    spania

    Stau de 5 ani in spania si inca nu am gasit acest latino lover. Toti vorbesc mult dar nu trec la fapte...

    0
    0

  • yanna21 pe 18 Mar 2010, 16:33
    interesant

    oare cum de noi nu figuram pe aceasta harta????

    0
    0

  • maryusboss_4you pe 18 Mar 2010, 14:45
    sex&sex

    interesanta harta asta si sincer nu ma asteptam sa nu figuram in top cu ceva acolo,,,macar la zoofilie...:))))

    1
    0

  • brandusika pe 17 Mar 2010, 21:17
    mare dezamagire

    dezamagire totala dar las'ca noi stim mai bine cum e...........

    0
    0

  • BODY Boss pe 17 Mar 2010, 20:00
    FOARTE mARE Porcarie

    Ba ce porcarie mai bine nu sar fipostat asemenea prostie fetele noastre nu figureaza nici romania au slabit

    0
    0

  • flori0304 pe 17 Mar 2010, 17:15
    foarte tare

    wow romania nu figureaza deloc??????????? cred ca domisoarele noastre sunt foarte dezamagite....

    0
    0

  • fat frumos pe 17 Mar 2010, 09:07
    make her disapear

    cine's uratele de pe margine... parca's intr-un film horror:) ... normal ca-mi piere cheful de sex si nu figurez pe harta lumii :))

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod