Forta sexului

Forta sexului nu trebuie sa fie singura legatura care sa-i uneasca pe parteneri, dar constituie unul dintre atuurile importante pentru o relatie de cuplu durabila. Desi nu este suficient, sexul este necesar. Chiar daca presiunea sociala incita la o viata sexuala implinita, pentru a putea intra in "norma", multe femei nu indraznesc sa marturiseasca lipsa de dorinta, de placere, ca sa nu se simta ridiculizate!

Iti spui ca partenerul tau se va duce sa-si dovedeasca virilitatea in bratele alteia daca nu reuseste sa te duca in "al noulea cer". Dar nu va face nici un efort daca nu-i explici ca "nu e prea mult pentru tine". Indrazneste sa dialoghezi. Cu putin umor, partenerii ar trebui sa-si poata spune totul!

Cand un barbat e incompetent, totdeauna vina este a doamnei, care nu stie sa procedeze. Catalogata rapid drept greu de multumit, ea se simte vinovata. Nu exista femei frigide, exista doar amanti nepriceputi sau un "decalaj amoros", poti sa fii sigura de asta!

Daca esti convinsa ca barbatul nu doreste decat o erectie si un orgasm, gresesti. Ce faci cu subtilele placeri ale dragostei? Crezi ca numai noi le apreciem? Si barbatii viseaza sa se intinda pe pat si sa se lase in voia noastra, sa fie doar niste obiecte sexuale in mainile noastre experte.

Sa nu-ti fie rusine sa te implici mai mult inainte si in timpul raporturilor sexuale. Barbatii sunt sensibili la demonstratiile placerii noastre si la interesul nostru de a face dragoste.

Generatiile trecute doreau doar complezenta noastra, considerand femeile care indrazneau initiativa drept agresive sau provocatoare. Cele de astazi asteapta o participare activa la actul amoros. Barbatul modern accepta sa nu fie intotdeauna obligat sa-si etaleze performantele orizontale!

Are putina importanta daca ai experienta multa sau putina. A face dragoste este doar un instinct natural. Unele tehnici sunt utile ca sa inveti ce le place barbatilor. O sexualitate bogata si satisfacatoare este una dintre bazele relatiilor durabile. Sa nu crezi ca numai noinoisuntem romantice, afectuoase, sensibile si imaginative. Si barbatilor le place sa joace un rol pasiv si sufera de insecuritate!

A face dragoste nu se reduce doar la a astepta o satisfactie fizica. Mai este important sa simti o plenitudine emotionala reciproca. Pentru ca sexualitatea voastra reciproca sa fie perfecta, este nevoie de o alchimie minunata, pentru care nu exista o reteta miraculoasa.

Pro Editura si Tipografie">
/b>
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod