Femeile obsedate de sex duc o viață nefericită. Cum este posibil acest lucru?

Nimfomania este o boală destul de întâlnită în rândul femeilor, însă cele care suferă de acest lucru nu duc deloc o viață fericită. Din nefericire pentru doamnele și domnișoarele care

Nimfomania este o boală destul de întâlnită în rândul femeilor, însă cele care suferă de acest lucru nu duc deloc o viață fericită.

Din nefericire pentru doamnele și domnișoarele care suferă de nimfomanie, ele au și probleme serioase de comportament, nu sunt împlinite şi obţin foarte greu orgasmul, indiferent de numărul partidelor de sex. Trebuie însă precizat faptul că nu toate femeile care iubesc sexul sunt și nimfomane.

O femeie nimfomană face sex și se masturbează de mai multe ori pe zi, iar în fiecare moment al zilei se gândește la o partidă de amor.

Mai mult de atât, nimfomanele văd în fiecare amic sau coleg de muncă un posibil amant și nu le este rușine să vorbească despre fanteziile lor.

Un alt aspect neplăcut pentru femeile nimfomane este acela că nu se pot implica în relații de lungă durată, oricât de îndrăgostite ar fi. Pentru a avea lângă ele un singur partener, acesta ar trebui să fie dispus la orice oră din zi și din noaptea să facă sex și să încerce zilnic noi poziții sexuale și jocuri erotice. Ținând cont că vor să facă sex oricând, femeile nimfomane își înșală cu ușurință partenerii și flirtează cu orice bărbat le iese în cale.

Potrivit specialiștilor, nimfomanele simt că sexul este singurul lucru de pe pământ care le poate face fericite, iar odată ce au făcut sex cu un bărbat care li se părea atrăgător, vor trece la următoarea "victimă".

Din păcate, femeile care suferă de această afecţiune duc o viaţă promiscuă, încărcată de nefericire. Nimfomania se poate trata, tocmai de aceea femeile care se confruntă cu această problemă ar trebui să apeleze la ajutorul unui psihiatru.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod