Fara complexe in dormitor!

4. Experimenteaza, experimenteaza, experimenteaza...


Unii barbati sunt de parere ca femeile carora le este frica sa experimenteze in dormitor nu sunt destul de educate in ceea ce priveste viata sexuala. Este util pentru tine sa fii informata, sa stii mai multe despre noi pozitii, jucarii sexuale si sa comunici foarte mult cu partenerul. Citeste, pune intrebari, cauta raspunsuri, vorbeste despre fanteziile tale, planuieste-le, fii deschisa la noi experiente! Afla ce iti place si ce nu iti place sa faci in dormitor!

De cele mai multe ori, femeile nu incerca sa improvizeze in dormitor pentru ca le este frica de esec: "Daca dau gres?", "Daca nu imi iese cum ar trebui?" etc. Nimeni nu s-a nascut invatat si de aceea trebuie sa acumulam in timp si sa incercam sa ne perfectionam; numai exercitiul sustinut te poate ajuta sa atingi perfectiunea. Ai putea fi surprinsa la cate astfel de "trucuri" te pricepi.

Incerca sa iti depasesti limitele, sa iti "incalci regulile" si da frau liber fanteziilor. Daca pozitia misionarului este singura pe care o stiai si o practicai, incearca si altele... poate iti vor placea mai mult. Ce zici de "asediul" dragostei, foarfeca, calaretul fantastic sau pariul partenerilor? Macar una, in mod sigur, te va ajuta sa iti schimbi parerea...

Sexul nu este o tortura, nu este ceva care face parte din orarul tau lunar pe care trebuie sa il bifezi. Sexul este una dintre cele mai mari placeri ale noastre, de aceea trebuie facut cu placere si mereu imbunatatit.

Pe langa placerea pe care o simtim atunci cand facem sex, trebuie sa stim ca acesta ne ajuta sa ne eliberam de stres si de depresie. Poti asocia sexul cu o dimineata de Craciun, cand ai deschis ultimul cadou - si cel mai important. Incearca sa savurezi aceasta dimineata, pretuieste fiecare clipa si sa te bucuri de ea ca pentru un an intreg.

O partida de sex este ceva natural, in care mereu poti sa improvizezi si sa evoluezi, iar acest lucru nu poate sa iti aduca decat placere. De exemplu, multor femei nu le place sa faca sex oral pentru ca arata urat acel "obiect", pentru ca miroase si are un gust ciudat. Femeilor le plac "chestiile" curate, iar acest fel de sex este unul murdar. Cand eram copii, sa ne murdarim era partea cea mai amuzanta si mai placuta din tot ceea ce faceam pe terenul de joaca. Si tu poti privi o partida de sex oral ca pe o astfel de joaca: putina "dezordine" si apoi o "curatenie aprofundata".

Daca te ajuta, poti apela la o serie de lotiuni sau prezervative cu diferite arome sau, daca este cazul, discuta cu partenerul tau problemele de igiena care iti dau batai de cap si te pot impiedica sa faci sex oral.

Nu lasa rutina sa se instaleze in dormitorul tau. Nu il lasa mereu pe el sa spuna cand si cum doreste sa faceti sex! Fii mai indrazneata si incearca sa domini, pentru ca sunt multi barbati carora le place acest lucru. Invata sa adori prospetimea si creativitatea la tine in dormitor! Nu uita ca increderea in tine poate fi cel mai bun afrodisiac!

Un articol de Nicoleta Tarantus

 

Comentarii (20)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • klauss pe 7 Iul 2012, 19:55
    sex

    dragostea te face sa renunti la complexe,cand simti k esti iubita si adorata nu mai conteaza un kg in plus un colacel sau altceva...totul tine de incredere,spun din experienta proprie,inainte eram si eu la fel,nu eram deloc multumita d mn si de aici si nemultumiri in cuplu,pana l-am gasit p actualul care m-a facut sa fiu FEMEIE in adev sens al cuvant,m-a facut sa scap d complexe,am si slabit arat bine acum si e f gelos cand vede ce femeie are langa el.complexele dispar cand esti iubita

    0
    0

  • radu pe 17 Sep 2011, 20:12
    cool)))

    e interesant articolul

    0
    0

  • maria pe 27 Iun 2010, 20:46
    pentru Danis

    Danis,fane o favoare ,nu mai scrie cu litere mari Mersi!

    0
    0

  • maria pe 27 Iun 2010, 20:44
    pentru Dany

    Cred ca glumesti! Esti casatorit de trei ani? Scuzama ,te rog,dar sotia ta stie exact ce inseamna sa fi casatorita,dar tu? Ce legatura au prejudecatile cu situatia de fata.....este incredibil. Daca este adevarat ce spui ,mergeti impreuna la medic Multa bafta!

    0
    0

  • nikol pe 26 Iun 2010, 02:21
    pt dany

    omg..exista si asa ceva?sfatul meu..vorbeste cu ea..spune-i ce simti,ce crezi despre situatia in care va aflati,explica-i ca sexul este foarte important intr-o relatie si ca nu e un pacat,ci dimpotriva.mult succes.

    0
    0

  • diana pe 5 Dec 2008, 19:32
    pt dany

    exista si astfel de femei ,dar sa stai trei ani si sa nu ai inca un contact sexual cum spui tu,eu n-as fi rezistat att,as fi gasit o alta care sa ma satisfaca,asta e,nu cred c-o sa poti sa-i scoti din cap prejudecatile (cunosc persoane care stau pur si simplu si asteapta de la partener,el sau ea sa faca totul,cel mai interesant e cand ambii sunt "aprinsi"cum spui tu,comunicarea e totul-uneori e din cauza lipsei de comunicare.

    0
    0

  • danyyz pe 28 Nov 2008, 11:59
    Am o problema

    Am 28 ani, sunt casatorit de 3 ani dar nu am reusit sa am un contact sexual cu sotia mea. Crec ca ea are niste prejudecati din cauza carora nu vrea sa ma "aprinda", sa ma excite mai mult. Ce parere aveti despre situatia in care ne aflam?

    0
    0

  • niycolle pe 8 Oct 2008, 15:06
    ??///???????????????????

    e un artocole foarte bun si sper sa mai postati asemeanea apgini interesante

    0
    0

  • kitonela pe 4 Oct 2008, 20:42
    ok

    destul de interesant articolul, ca majoritatea de pe acest site

    0
    0

  • natalia pe 1 Oct 2008, 20:26
    mda...

    intr-adevar daca esti o persoana complexata e normal ca viata sexuala sa fie un esec..daca exista iubire si incredere din partea ambilor parteneri atunci se poate remedia.dar daca unul dintre parteneri are indoieli in ceea ce priveste sentimentele celuilalt nu mai ramane decat sa vorbeasca deschis despre aceasta problema.am 25 de ani si spre norocul meu am un partener minunat si o viata sexuala implinita.

    0
    0

  • diva pe 30 Sep 2008, 07:20
    articolul

    Articolul este foarte actual, mi-a placut mult, scrieti despre lucruri de fiecare zi, multe persoane au impresia ca sint personajul/ele despre care se scrie in articol. Este foarte adevarat ca, in functie de persoana si de felul acesteia, comportamentul in dormitor se scimba, partnerul poate ajuta enorm, cel putin asa a fost in cazul meu!

    0
    0

  • kinga nemet pe 29 Sep 2008, 15:51
    adevarat

    imi place sa vorbesc despre asubiectul asta.Recunosc ca si mie la incaput parca miera un pic rusine,dar deja de mult am scapatat de rusinea asta e si e fff bine,ma comport asa cu mi-am dori intodeaunu si-i fac pe plac la logodnicul meu.Asa ca fiti mai lejeri in pat si dati frau liber sentimentelor.

    0
    0

  • maria pe 29 Sep 2008, 15:19
    pentru rafinata

    Da de unde RAFINATA, nu esti alta ca o "matracuca" plina de Complexe de toate genurile, incearca sa-ti vezi tu de-ale tale gabarituri, daca chiar vrei sa scri, atunci csrie despre tine si de ale tele trebuti. Oricum revenind al articol, e foarte adevarat ca in dormitor cu partnerul tau nu trebuie sa ai nici-un fel de COMPLEX priviind sesualitatea, numai asa se poate ajunga la incredere, flexibilitate e.t.c., o viata sexuala "normala"!

    0
    0

  • DANIS pe 28 Sep 2008, 19:27
    DESPRE COMPLEXE

    EU AM 36 DE ANI SI ABIA ACUM AM REUSIT SA SCAP DE COMPLXE MAI ALES IN PAT ,CRED CA O MARE CONTRIBUTIE O ARE PARTENERUL MEU CARE A FACUT TOTUL SA MA SIMNT OK.NU STIU CE VA FI MAI DEPARTE DAR N-O SA-MI PARA RAU NICIODATA DE CE AM FACUT SI CUM M-AM PURTAT CU EL IN PAT.

    0
    0

  • albina pe 28 Sep 2008, 15:39
    Si eu

    sincer eu sunt inca tinara si traiesc cu un barbat, care in pat ma face sa am simt iubita, si pina acum am avut foarte multe experiente sexuale, am avut si orgasme si oricum nu mam simtit dorita si admirata...problema e in mine si cum gindesc eu asa il determin si pe cel de linga mine sa ma perceapa... chiar si avind multe exeperietne nu am reusit sa scap de complexe...poate doar aparent...dar nemultumirea interioara a ramas si va ramine...

    0
    0

  • legisaction pe 28 Sep 2008, 14:26
    consecintele educatiei

    ma asociez comentariilor facute. sunt la o virsta de totaliyare si constat ca inca nu m-am simtit femeie in deplin sens al cuvintului. nici nu stiu daca mai am sanse. mi-ar placea sa se intimple.

    0
    0

  • deea pe 26 Sep 2008, 11:53
    adevarat

    imi place articolul asta si e ff adevarat tot ce se spune.eu sunt mai slabutza si inainte imi era rusine sa port vara o fusta scurta si nu ma simteam bine cu mine dar acum ma simt ff bine si nu imi mai e rusine de mine si chiar pot sa spun ca siguranta asta ma facut mai frumoasa si mai plinutza....si iubitu meu acum e super gelos pt ca vede ce siguranta am in mine.asa ca fetelor uitati de complexe si veti fii fericite asa cum sunt eu acum cu corpul meu

    0
    0

  • mirey pe 26 Sep 2008, 11:13
    inhibitii

    Este foarte bun articolul asta, acelasi lucru se intampla si in viata reala!ne gandim dar el ce va spune daca lui nu-i va placea cum arat si asa mai departe!si mie mi se intampla acelasi lucru insa incerc sa ma controlez si sa gandesc diferit desi e foarte greu!

    0
    0

  • corina_deac pe 26 Sep 2008, 11:01
    LUMINA DIN DORMITOR

    foarte bun articolul.din pacate aceste lucruri le-am inteles prea tarziu in viata,abia dupa 4o de ani,varsta la care am scapat complet de toate inhibitiile legate de cum arat,sau ce spune partenerul meu daca.. pot spune ca abia de atunci am inteles cu adevarat ce inseamna sa fi femeie.... si sa aflu ce este on orgasm adevarat! asa ca fetelor,niciodata nu este prea tarziu!!!! am 53 de ani si inca ma simt dorita ,iubita si am in sfarsit o viata

    1
    0

  • sora pe 26 Sep 2008, 05:35
    de ce?

    Am postat un comentariu incendiar aici. De ce nu-l dati?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod