„Facultatea“ de sex oral de la Chişinău. Crezi că va ajunge şi la Bucureşti?

Este bine ştiut faptul că bărbaţii adoră sexul oral, iar o femeie care ştie să facă bine acest lucru va avea parte de mai multă iubire din partea partenerului. După această teorie s-au

Este bine ştiut faptul că bărbaţii adoră sexul oral, iar o femeie care ştie să facă bine acest lucru va avea parte de mai multă iubire din partea partenerului.

După această teorie s-au luat şi ruşii şi moldovenii, care s-au hotărât să le ofere femeilor mai neexperimentate cursuri intensive de sex oral. Dacă în Rusia cursurile se desfăşoară încă din anul 2012 şi costă 100 de dolari pentru 3 ore şi jumătate de antrenament, în Moldova acestea au început în vara acestui an şi costă 350 de dolari.

La cursuri există şi un manual care este denumit „Arta sexului oral“, iar femeile citesc din el şi o ascultă pe profesoară pentru a deveni experte în sex oral. Este obligatoriu ca femeile care participă la aceste cursuri să aibă peste 18 ani, iar cele care vor să-şi păstreze identitatea anonimă trebuie să plătească în jur de 1.500 de dolari pentru a beneficia de un antrenament particular.

În cadrul cursurilor, femeile sunt învăţate că, înainte de a face sex oral, ambii parteneri trebuie să fie foarte excitaţi, iar pentru ca iubitul tău să fie dat pe spate de sexul oral pe care i-l faci, trebuie să ştii foarte bine şi ce să faci cu mâinile. Mai mult de atât, una dintre profesoare afirmă că, pentru a satisface un bărbat, trebuie să te pui mai întâi în pielea lui şi să ştii cum gândeşte acesta.

Iniţiatorii cursurilor atrag atenţia că accesul bărbaţilor este strict interzis, la fel ca şi discuţiile la telefon, dar şi înregistrările video.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod