Faci mult sex cu iubitul tău? Află cum îl poate afecta acest lucru!

În trecut, cercetătorii au demonstrat ştiinţific că mintea bărbaţilor se blochează în momentul în care văd o femeie foarte frumoasă, iar acum sexologii au vrut să vadă care este exact

În trecut, cercetătorii au demonstrat ştiinţific că mintea bărbaţilor se blochează în momentul în care văd o femeie foarte frumoasă, iar acum sexologii au vrut să vadă care este exact legătura dintre inteligenţă şi frecvenţa rapoartelor sexuale.

Un studiu efectuat recent la Universitatea Purdue din SUA a demonstrat că, dacă un bărbat face mai puţin sex, performanţele sale intelectuale sunt mai bune. Practic, cu cât perioada de abstinenţă sexuală este mai mare, cu atât inteligenţa masculină creşte.

Cercetătorii au ajuns la această concluzie după ce au evaluat un grup de tineri cu caracteristici asemănătoare din punct de vedere financiar, familial şi al rasei. Singurul criteriu care îi deosebea pe bărbaţi era acela că unii făceau sex, iar alţii nu.

După ce au fost împărţiţi în două grupe, în funcţie de frecvenţa partidelor de sex, tinerii au fost supuşi la mai multe teste, iar rezultatele au demonstrat că bărbaţii care făceau mai puţin amor sau nu făceau deloc erau mai inteligenţi decât masculii care făceau sex des.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod