Exerciţiile fizice îmbunătăţesc viaţa sexuală

Cercetatorii au relevat o conexiune între condiţia fizică a unui individ şi nivelul de testosteron şi adrenalină din organismul...
Persoanele care includ în rutina lor zilnică şi exerciţiile fizice au parte de vieţi sexuale mai reuşite, potrivit unui studiu realizat de oamenii de ştiinţă australieni.

Cercetatorii au relevat o conexiune între condiţia fizică a unui individ şi nivelul de testosteron şi adrenalină din organismul său: "Există dovezi conform cărora un nivel crescut de testosteron şi adrenalină, atât în corpul bărbaţilor, cât şi în cel al femeilor, duce la o creştere direct proporţională a libidoului", a declarat Chris Jones, şeful departamentului de fiziologie a clinicii Nuffield Health.

"Dacă faci exerciţii în mod regulat vei avea o condiţie fizică foarte buna, vei fi mai sănătos şi vei avea mai multă încredere în fortele proprii, prin urmare vei putea aborda cu mai multă uşurinţă persoane de sex opus", spune Sapan Sehgal, instructor la London Fields Fitness Studios.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioana pe 1 Iul 2012, 19:06
    invitatie

    Fetelor, veniti si voi sa ne distram impreuna pe cel mai nou si mai atragator site de dating pentru adulti: sex-in-romania.com (inscrierea este GRATUITA si distractia este GARANTATA).

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod