Ejacularea precoce. Care sunt cauzele şi cum se tratează


Masturbarea înainte de actul sexual este o tehnică folosită de mulţi bărbaţi tineri. După masturbare, penisul poate fi desensibilizat, având ca rezultat posibil o întârziere mai mare a ejaculării după perioada de recuperare. Într-o abordare diferită, bărbatul învaţă să recunoască semnele excitării sexuale crescute, şi cum să îşi menţină nivelul de excitare sexuală sub intensitatea care determină într-un final reflexul ejaculator.

Astfel de tehnici de autoajutor, parţial eficiente pe termen scurt, pot chiar să sporească ejacularea precoce în loc să o aline, din moment ce ignoră sau calmează în mod deliberat senzaţiile sexuale, care trebuie controlate pentru a putea îmbunătăţi această stare.

Tratament farmacologic
Cremele sau spray-urile topice cu componente anestezice precum lidocaina şi prilocaina, care desensibilizează penisul şi ajută astfel la întârzierea ejaculării, au avut rate de succes moderate în cadrul unor studii mai mici. Însă aceste anestezice topice sunt adesea dificil de dozat, şi pot provoca senzaţia de amorţire a glandului/penisului, având ca rezultat pierderea erecţiei şi/sau ejacularea, dacă doza este prea mare. Există şi posibilitatea de a transfera compusul anestezic partenerei, reducând astfel senzaţiile plăcute şi ducând la anorgasmie.

Alte metode
Alte tehnici de autoajutor, incluzând prezervative duble sau care conţin anestezice (prezervative "de întârziere"), care produc un uşor efect de amorţire, sunt parţial eficiente pe termen scurt, însă pot în final să sporească ejacularea precoce în loc să o aline, din moment ce ignoră sau calmează în mod deliberat senzaţiile sexuale, care trebuie controlate pentru a putea îmbunătăţi această stare.

Mai multe informaţii despre ejacularea precoce poţi găsi AICI.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioanpopa pe 24 Apr 2017, 11:41
    Ejaculare prematura

    Tomulete tu ai folosit vreun produs din cele pe care le-ai nimerit?

    0
    0

  • tomulete10 pe 11 Mar 2015, 13:22
    Ejaculare precoce

    Pentru tratarea ejacularii precoce exista o gramada de produse precum: Climax Control, Climinax, Stud 100. Conteaza sa gasesti unul care se potriveste pe metabolismul tau.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod