Dragoste si sex - femeia in zodia taur

Afla mai multe despre aceasta si compatibilitatile ei amoroase
Esti foarte greu de temperat si de "domesticit", chiar si atunci cand esti indragostita. Lupti fara a obosi pentru "terenul ocrotit" numit relatie, casnicie sau familie si stii sa raspunzi dragostei care iti este purtata. Partenerul perfect trebuie sa aiba incredere in tine in mod neconditionat.

In genere, iti doresti armonie, o relatie de dragoste frumoasa si iubesti luxul. De aceea, potrivit Love.astrology.com, vei cauta mereu un partener care sa iti ofere toate acestea. Esti sentimentala, romantica, perseverenta si determinata sa obtii ceea ce iti doreste. Perseverenta este foarte sexy, intr-adevar, si multe reprezentante ale acestui semn zodiacal vor ajunge departe prin propriile forte.

Placerile materiale, siguranta si posesiile sunt foarte importante pentru tine, iar cel care iti va oferi toate acestea, va fi partenerul perfect pentru tine. Recompensa? Loialitate vesnica. Daca un pretendent nu reuseste sa te cucereasca din vorbe, un cadou ar putea sa o faca. Partenerul ideal? Cel care are un platinum card si nu ii este frica sa-l foloseasca.

Urasti sa fii inselata si esti de parere ca dragostea si sexul merg "mana in mana", neaparat, in aceasta ordine.

Din punct de vedere sexual, esti foarte intensa si gata sa faci dragoste toata noaptea, fara oprire. Partenerul tau este foarte norocos, pentru ca esti plina de energie in pat! Aceasta activitate poate fi "asezonata" cu mici conversatii, fantezii, jocuri ale seductiei, toate destinate sa iti creeze starea potrivita. Confortul este foarte important pentru tine, deci o partida de sex in casa este mai buna decat una la repezeala, in natura.

Esti conservatoare si preferi partidele de sex "normale", fara prea multe artificii, acompaniate de o mancare sofisticata si un vin bun. Pentru barbati, esti atragatoare intr-un mod izbitor: esti senzuala si dornica sa satisfaci toate dorintele celui care este in cautarea unei relatii solide si stabile, potrivit Astrologycom.com.

Venus, planeta care te guverneaza, iti stimuleaza apetitul "poftelor lumesti" si de aceea poti fi uneori foarte lacoma (chiar si atunci cand vine vorba despre mancare). Ai mereu pofte, de orice fel.

Nu iti place sa faci sex la reprezeala si, de aceea, partenerul trebuie sa aiba multa rabdare, daca isi doreste cu adevarat sa faca sex cu tine.

Admiratorii tai trebuie sa stie ca odata deschise portile pasiunii, poti fi si instabila si foarte posesiva... Dar ei nu trebuie sa uite ca esti foarte devotata si gata sa le satisfaci toate dorintele (atat timp cat partea materiala exista). Esti materialista, dar cine nu e?


Compatibilitati amoroase si sexuale



Barbatul berbec

Voi doi va veti juca, veti petrece, veti fi foarte buni prieteni si veti avea foarte multe de invatat unul de la celalalt. Aveti idei asemanatoare si multe lucruri in comun, iar tu vei fi mereu atrasa de personalitatea inflacaratului berbec.

Vei sta alaturi de barbatul berbec la bine si la greu, iar el va avea nevoie de siguranta ta. Vei fi cucerita de spiritul lui liber si independent. Va puteti indragosti nebuneste unul de celalalt, mai ales ca tu esti foarte serioasa si foarte senzuala. Prietenia dintre voi ar putea dura mult timp, chiar daca atractia a luat sfarsit.
 

Comentariile 51-60 din 60

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihaela pe 19 Feb 2010, 20:49
    pentru elena

    esti taur;) sunt nascuta si eu tot pe 21 mai si multa vreme am avut dubii dar acum sunt sigura ca sunt taur.bine...depinde si ora la care esti nascuta:)

    4
    1

  • Mastretta pe 5 Feb 2010, 16:30
    pentru elena

    esti gemeni.zodiile nu se termina pe 22 sau pe 23.zodiile sunt de pe 21-20 20 -21 cam asa.eu sunt pe 20 mai si sunt taur.e ultima zi. zodia tarului incepe pe 21 aprilie si se termina pe 20 mai.gemeni incepe pe 21 mai si termina pe 20- iunie.

    4
    1

  • pentru elena!! pe 4 Ian 2010, 20:11
    nu shtii ce zodie eshti??

    desigur ca TAUR...Zodiile se termina cu data de 22 sau 23 asha ca eshti TAUR.....

    4
    1

  • ELENA pe 30 Dec 2009, 22:18
    help

    ajutatima si pe mine sa stiu ce zodie sunt.Sunt nascuta p 21 mai si nustiu ce zodie sunt,In ziare scrie ca sunt TAUR iar in reviste spune ca sunt GEMENII ce sa cred?

    2
    3

  • Dumitrescu pe 19 Dec 2009, 19:10
    eu taur - el varsator,- eu taur- el scorpion

    compatibilitate intre mine taur si partener care este varsator mereu fara bani si un altul care este sorpion.

    4
    4

  • EXUVIELLA pe 18 Dec 2009, 17:35
    PARCA MA DESCRIE :D

    Barbatul TAUR:"Stie sa lupte cu indarjire pentru a-si pastra iubita, este fidel si plin de pasiune. "nimic mai adevarat !!

    5
    2

  • aylin pe 17 Dec 2009, 23:06
    este adevarat ce spun astrele?

    sunt o domnisoara din zodia taur iar partenerul meu este din zodia gemeni...poate este o coincidenta sau poate chiar astrele spun adevarul...dar cert este faptul k tot ce am citit corespunde reletiei noastre.Mi-е greu sa cred ce se scrie, sa stiu k relatia dintre un taur si un nativ gemeni nu poate sa fie una fericita....

    5
    2

  • Lola pe 9 Dec 2009, 18:13
    Intr-adevar

    Sunt o femeie taur. Intr-adevar, sunt atat de materialista, incat nici salariul prietenului meu nu ma intereseaza. De unde le scoateti?

    10
    2

  • teo pe 7 Dec 2009, 19:35
    te poti astepta la multe de la un barbat

    bine zice zodiacul meu

    3
    0

  • rus anamaria dana pe 4 Dec 2009, 13:17
    gemeni

    cat de bine poate sa mearga relatia

    2
    3
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod