Dragoste si sex - femeia in zodia leu

Afla mai multe despre aceasta si compatibilitatile ei amoroase
Se spune despre tine ca esti egoista, dar foarte creativa si pasionata atunci cand faci dragoste. Esti plina de optimism, simti nevoia, uneori cu disperare, sa fii iubita.

Esti precum un star si doresti sa fii adulata, laudata si ridicata pe un piedestal. Te-ai nascut ca sa fii o conducatoare, o sefa careia i se cuvine totul. Esti o prezenta foarte puternica oriunde te-ai afla, iar acest lucru garanteaza succesul aproape de fiecare data.

Romantismul este una dintre principalele calitati ale tale, iar iubitul tau se poate considera un norocos. Iti place sa fii in centrul atentiei si iti doresti ca intreaga planeta sa se invarta in jurul tau. Daca nu primesti atentia pe care crezi ca o meriti de fiecare data, vei face orice sa fii in lumina reflectoarelor.

Iti amintesti de mitul lui Phaeton? Acesta isi dorea carul de lupta al tatalui sau, Soarele, insa parintele refuza sa i-l dea, cosiderand ca este prea greu pentru un baiat neexperimetat sa il manuiasca, dar Phaeton insista. A luat carul de lupta si s-a apropiat prea tare de soare, arzandu-se si murind ucis de Zeus. Cam asa esti si tu... Cand iti doresti cu ardoare ceva, trebuie musai sa ai acel ceva, chiar daca mai tarziu vei suferi.

Din punct de vedere sexual, stii sa imparti acea energie solara. Mare iubareata, ai multe pofte si dorinte si esti foarte afectuoasa. Iti place sa fii cea care conduce in dormitor si sa joci cat mai multe roluri... Daca vreun barbat are un scenariu sexual dramatic, atunci tu esti persoana potrivita sa il infaptuesti, iar daca rolul tau ar fi cel al unei regine, atunci totul ar fi perfect. Unele leoaice pot fi foarte exhibitioniste si se pot bucura de sex chiar si locuri mai putin private.

Generozitatea ta este reala si iti face placere sa aduci bucurii celor din jurul tau. Chiar daca la inceput te vei orienta mai mult asupra propriilor nevoi, in timp vei sti sa il apreciezi si pe cel de langa tine.

Atunci cand esti nemultumita, devii foarte dramatica. Daca iubitul tau nu isi da seama sau nu incearca sa te scoata din aceasta stare, este clar ca nu va "pupa" prea curand o partida de sex.   

Iti place sa faci scenarii si ai nevoie de un partener care sa fie atat personaj si "aplaudaci". "Urmeaza-ti liderul" - acesta trebuie sa fie motto-ul iubitului tau, iar liderul esti tu, bineinteles...

Intotdeauna vrei sa fii prima si cea mai buna in absolut orice, iar cand iti pui in cap sa reusesti ceva, nimic nu iti sta in cale si incerci pana reusesti. Pentru tine, viata este o scena, iar tot ceea ce intreprinzi face parte dintr-un repertoriu. Intr-o relatie iti place sa te joci, pentru ca stii ca verbul "a pierde" nu face parte din vocabularul tau...

Ai mari asteptari de la iubitul tau: trebuie sa te inteleaga, sa te mentina in centrul atentiei, sa te faca sa te simti iubita in fiece clipa, sa stie sa te satisfaca mereu, sa intuiasca momentul in care vrei sa fii sarutata sau mangaiata etc.

Emani multa sexualitate, dorinta si adori sa faci un amor "linistit". Modul in care se face apropierea este foarte importanta pentru tine. Nu am spus pana acum ca iti place sa fii adulata si sa ti sa spuna mereu cat de bine arati? Poate ai uitat... Ai momente in care cersesti complimente, cuvintele fiind foarte importante pentru tine, mai ales cele in care iti sunt etalate calitatile. "Draga mea, ai niste buze foarte senzuale, iar sanii tai... ohhh... ma innebunesc pur si simplu!" - aceasta replica nu ar trebui sa lipseasca din "repertoriul" de zi cu zi al iubitului tau.  

Adori sa seduci si de aceea oglinda este pentru tine mai mult decat un accesoriu pe care il porti mereu la tine. Este prietena ta cea mai buna!
 

Comentariile 101-140 din 140

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ada pe 4 Dec 2009, 22:55
    pt Mihai

    Mihai daca ai avut o experienta neplacuta cu fosta sotie nu inseamna ca stii totul despre femeile din zodia leului... :( Pt new_camy86: sunt de acord cu ce ai mentionat. O leoaica cand iubeste iubeste, iubeste, iubeste...:) intens, profund, la maxim.

    2
    1

  • XY pe 4 Dec 2009, 19:00
    pentru...

    auziti, domnisoarelor independente, si super inteligente, nu am nimic contra, zodia ca zodia, prin comentariile voastre se sezizeaza cu certitudine. Dar sa fiti asa mandre si puternice la alte chestii mult mai importante si necesare decat, eu pot "lupta", eu sunt puternica, independenta si n-am nevoie de nimic, ba chiar si "concurenta", frumusete si relatii canesti intre voi>>"LEOAICELE" si in general. Vorbiti de Mihai.. Lasati omul in pace. Sunt SIGUR ca stie ce zice. Reactionati astfel deaorece intr-o oarecare masura va simtiti suspecte. Il sustin, sunt si eu martor la cele descrise si nu o data. (nu vorbesc despre toate, suntem diferiti oricum, doar despre acele ce se simt suspecte)..si Va asigur de un lucru la care mai mult m-as referi >> "FEMEIA CU CAT ESTE MAI SINGURA, CU ATAT DEVINE MAI PUTERNICA...CU CAT DEVINE MAI PUTERNICA, CU ATAT MAI MULT RAMANE SINGURA".

    4
    1

  • primavera20 pe 3 Dec 2009, 14:25
    sunt leoaica

    eu sunt leu ;nu-mi place sa fiu condusa,sunt o luptatoare in toata regula[am suferit de o boala incurabila si am invins-o],sunt optimista ,chiar daca inima plange unde ma duc nu indispun persoanele din jur.,apar familia ,lupt pentru copilul meu fac imposibilul sa-l ajut chiar daca uneori pierd ma ridic si merg m-ai departe...........toate acestea cred ca se datoreaza zodiei sau poate ........sunt o luptatoare. exista si lei fara scrupule lenesi,idioti ,lingusitori sunt pusi sa faca numai rau .

    0
    3

  • luminitza pe 1 Dec 2009, 18:58
    femeia leu

    mihai,cred ca i-ai gresit rau fostei tale sotii ,pentru ca altfel aveai o femeie ideala langa tine.femeia leu stie ce-i dragostea mergand pana la sacrificiul de sine pentru cel pe care-l iubeste.cauta mai bine greseala ta decat s-o improsti pe ea cu noroi.

    0
    1

  • OLEOAICA pe 30 Nov 2009, 22:25
    pt" DOMNUL MIHAI'"

    NU VA MAI CERTATI OAMENI BUNI, S-AR PUTEA CA MESAJUL SA NU FIE SCRIS DE UN DOMN MIHAI, ci sa fie scris de O FRUSTRATA, care nu poate atinge desavarsirea unei femei leu, si care probabil are o rivala LEU si nu stie ce sa mai inventeze , asa se explica ca a trimis un mesaj, si persista in rautate si prostie

    2
    2

  • pt domnu cu contrazicerea pe 29 Nov 2009, 23:18
    nesimtire

    domnule astfel de comentarii nu ar trebui sa le faceti pe internet .. daca ati fi un om cu caracter nu v`ati afisa toate neplacerile din fosta casnicie . sa va fie rusine ca detronati zodia leului . nu cred ca v`ati simti bine daca eu v`as face pe toate felurile acum ! . sunteti un om fara bun simt care nu aveti ce face numai sa criticati . nu va suparati , dar nu mi`a picat bine cand am citit ce ati scris . din moment cu sunteti divortati ar trebuie sa va spalari rufele in familie . bine fosta familie pt ca daca fosta dvoastra sotie a facut ce a facut inseamna ca nu ati stiut sa o pretuiti si sa ii aratati sentimente . nimanui nu`i place sa fie neglijat de persoana iubita . o sustin pentru ce a facut foarte bine pt ea ca sa scapat de un om ca dumneavoastra ! in primul rand nu aveti dreptul de a critica oamenii in asa fel cum nu il am nici eu , dar nu ma pot abtine cand vad oameni cu un asa caracter . sa va fie rusine !! atat am avut de spus ce aveti de comentat nu ma intereseaza .

    1
    1

  • kamy pe 29 Nov 2009, 09:32
    O LEOAICA !

    BAI FRATE CE FRAER E ACEST MIHAI!!!! AAAAA,TI-AI BATUT JOC DE FOSTA....! ATUNCI AI CE-TZI TREBUIE!!!! VA SPUN EU CE ESTE CU ACEST "MIHAI!" IN AUSTRIA SI GERMANIA,DACA SOTZIA BAGA DIVORT,IAR SOTZUL ESTE VINOVAT(SI-A BATUT JOC DE NEVASTA,NU I-A DESCHIS CONT IN BANCA,A MALTRATAT-O PSIHIC PE ACEASTA....),ATUNCI JUSTITZIA,IL SCOATE PE BARBAT AFARA DIN CASA,TRE SA INTRETZINA SOTIA SI COPIII,IAR EL RAMANE IN :P....GOALA!!! scuze,DAR ASTA E REALITATEA! DON.MIHAI,LA CE RELE TRATAMENTE TI-AI SUPUS NEVASTA??????? LEU+FECIOARA=0

    1
    2

  • Valentina pe 28 Nov 2009, 16:17
    Aoleu...retardatule...aici nu se poate da ignore?:D

    Frate taci din gura ca esti penibil...cea mai buna prietena a mea e leu...eu sunt pesti...indiferent ce zodie e omul de langa tine nu ai dreptul sa vb asa. Nu inteleg ce rezolvi daca dai detalii din casa. Crezi ca ne intereseaza ce faceai tu cu sotia ta? Iti raspund eu:nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! Hai jet ca ne plictisesti.:))

    1
    1

  • MANU pe 27 Nov 2009, 21:24
    DOMNULUI MIHAI .....

    AI INCEPUT UN ADEVARAT RAZBOI AL LEOACELOR ESTI NOROCOS CA NU ESTI IN FATA NOASTRA A FEMEILOR -LEU ,GRESESTI TOTAL...NU ARE ROST SA-TI MAI EXPLIC CALITATILE NOASTRE PENTRU CA FIECARE DINTRE NOI CARE A VIZITAT SAITUL TI-A LASAT CEVA DE INTELES ((SUNT 5 DEGETE LA O MINA DA NICI UNU LA FEL))ASA CA CIND -APRI LA BOCCA......

    3
    0

  • angy pe 27 Nov 2009, 10:06
    contrazic total

    mai baiatule daca iubita ta a fost una animala sau proasta sau curva te rog pastreza pentru tine afirmatiile legate de femeia leu.Eu sunt leoaica si imi sacrific viata pentru familia (sotul si copiii mei)iubesc stabilitatea in casnicie sunt fidela, iubitoare si o adevarata mama, multi barbati ar vrea sa aibe o asemenea sotie cred,acum la 38 ani vreau sa imi ating scopul profesional si multe alte lucruri frumoase gindindu-ma doar la binele familiei mele, am crescut 6 copii cu multa daruire si dragoste, asa ca nu le tuturor leioaicelor aceleasi calificative, intre mine si doamna ta, e o diferenta ca de la cer la pamint, .......

    2
    1

  • ioana pe 25 Nov 2009, 20:33
    pt mihai

    imi inchipui ce fel de barbat esti daca spui ca "si oralul ti-l face fara sa o rogi".e normal sa te paraseasca.leoaicelor nu le plac misoginii.ai un caracter deplorabil incat vorbesti asa despre o femeie care a facut parte din viata ta.te-a speriat ca e puternica si asta te-a facut sa o urasti?eu nu cred in zodii dar in descrierea de aici m-am identificat.eu sunt leoaica si iubitul meu e in feciora ca si tine dar nu va asemanati nici pe departe.aaaa si ai grija ca urmatoarea sa nu fie tot leoaica,ca sigur te trimite la naiba....

    0
    1

  • joker pe 25 Nov 2009, 13:18
    Subscriu!!

    "Anna pe 22 Nov 2009, 13:35 pentru mihai mihai nu ai voie sa jignesti zodia leu.eu sunt leoaika si daca jignesti zodia LEU ma jignesti pe mine si pe toti lei de pe site!poate ai intalnit o leoaica mai rea sau tu ai provocat-o sa faca asemenea fapte!sa iti fie rusine!tu esti cel cu probleme nu fosta sotie.daca esti zodia fecioara cum ai zis,e normal ca nu te intelegi bine cu leulul.FECIOARELE critica atat de mult, incat nimeni nu le suporta, deci asta e explicatia , ai criticat`o atat de mult pe fost sotie, incat ai facut`o sa isi arate si partea rea, a devenit atunci o leoaica si cred ca a facut bine ce a facut as fi facut acelasi lucru. Trebuie sa gandesti si tu logik"

    2
    1

  • mihaela pe 23 Nov 2009, 17:44
    pt. d-nu mihai

    de ce spui barbatiilor sa se fereasca de femeia leu? pt ca stie sa faca totul bine, pt ca poate sa te faca s-o iubesti, pt. ca stie ce vrea, eu cred ca esti un pic gelos pe ea pt ca ea poate si tu nu, pt ca ea este tot ce iti doresti tu sa fii si nu poti si eu sunt o leoaica si recunosc ca fact tot ce ai spus tu despre fosta ta sotie si totusi sotul meu ma iubeste si este mandru de mine

    1
    1

  • Anna pe 22 Nov 2009, 13:35
    pentru mihai

    mihai nu ai voie sa jignesti zodia leu.eu sunt leoaika si daca jignesti zodia LEU ma jignesti pe mine si pe toti lei de pe site!poate ai intalnit o leoaica mai rea sau tu ai provocat-o sa faca asemenea fapte!sa iti fie rusine!tu esti cel cu probleme nu fosta sotie.daca esti zodia fecioara cum ai zis,e normal ca nu te intelegi bine cu leulul.FECIOARELE critica atat de mult, incat nimeni nu le suporta, deci asta e explicatia , ai criticat`o atat de mult pe fost sotie, incat ai facut`o sa isi arate si partea rea, a devenit atunci o leoaica si cred ca a facut bine ce a facut as fi facut acelasi lucru. Trebuie sa gandesti si tu logik

    2
    2

  • mady pe 20 Nov 2009, 20:46
    sunt mandra ca am o zodie asa norocoasa "LEU"

    zodia leu e demna de tot respectul.domnul mihai degeaba are o varsta .nu are minte nici cat mn la 18 anisori.

    0
    2

  • mady pe 20 Nov 2009, 20:43
    pentru mihai

    il rog pe acest domn sa isi masoare cuvintele referitoare la zodia leu.dak el a avut parte de o curva nu inseamna k aia a fost asa din cauza zodiei. a fost curv.pentru k asa a fost educata.asa k il rog sa isi ceara scuze.

    2
    1

  • lera_92 pe 19 Nov 2009, 21:36
    Ma mindresc

    Eu la fel sunt o leoaica si pot spune ca ma mindresc.....

    1
    3

  • larysssa pe 19 Nov 2009, 18:39
    leul si sagetatorul

    sunte cei mai buni prieteni,am o prietena in zodia asta.eu sunt leu,sunt dificila dar iert repede si de multe ori,desi am motive serioase,nici nu m supar,urasc minciuna.poate d-aia baietii zic k sunt rea,pt k zic exact ce simt,fara cenzurari.i-am spus fostului meu iubit k nu imi inspira nimik,k nu mai vreau s pierd timpul cu el.

    1
    0

  • larysssa pe 19 Nov 2009, 18:33
    leul e cea mai buna zodie

    Mihai,kred k u ai ramas cu sechele.cum poti sa fii atat de naiv?krezi k toate fetele sunt pe interes???eu sunt leu,fratele meu e leu si m mandresc pt k parintii mei m-au invatat s fiu independenta,sa nu accept cadouri,sa imi platesc intotdeauna consumatiile,sa nu atarn la nimeni.nu generaliza.femeia descrisa de tine o gasesti in orice zodie.mie,personal,cea mai proasta zodie mi se pare k e SCORPIONULstiu o fata in zodia asta kre ar face sex pentru o geanta,e innebunita dupa motoare,masini,bijuterii,excursii,s-a combinat si cu italieni,e perfida,ipocrita,s-a dat pana si la iubitul surorii sale,asta ca sa vezi ce fel d om este,nu valoreaza nimik,e extrem de invidioasa,s-a incurcat cu fratele meu(mare prost),cu fostul meu iubit,su un vecin,s-ar combina cu toti chiar dc stie k toti o vor DOAR pentru sex.eu una nu sunt materialista,chiar am platit de multe ori knd am iesti cu un baiat,i-am platit si lui consumatia.dar prostii nu au apreciat,chiar se uitau ciudatnu am nevoie d nimneni,sunt desteapta,frumoasa si urasc profitorii si arivistii.FEMEIA INDEPENDENTA ESTE CEA MAI SEXY.CEL MAI MARE RAU P CARE TI L-A FACUT ESTE K TRAIESTI INKA IN TRECUT,NU POTI UITA,NU POTI SA-TI REVII,PIERZI TIMPUL CU RESENTIMENTE IAR TIMPUL NU SE MAI INTOARECE!!!

    0
    3

  • Vale pe 19 Nov 2009, 12:37
    pt.Mihai

    Mihai, si eu sunt tot LEOAICA. Aici gasesti caracteristicile generale ale femeii din zodia LEU, si vad ca prin ce ai scris mai sus ii recunosti femeii leu atributele sexuale(caci despre asta se vorbeste aici), nu despre problemele familiale care pot aparea la un moment dat in vaiat ta, alaturi de femeia leu. Este un mod josnic sa-ti exprimi frustrarile astfel. Afla ca femeia LEU este o familista convinsa, loiala si generoasa. Undeva sigur ai facut TU o greseala, sau consideri ca tu ai fost barbatul perfect? Intr-adevar, femeia leu are nevoie de multa iubire, iar cand simte raceala, devine suspicioasa si prefera sa-si vada de drumul ei decat sa stea cu un om care o determina sa-si puna intrebari.Are nevoie de certitusini, nu de indoieli. Fii sigur ca atitudinea asta a ta a facut-o sa te lase.

    0
    2

  • ramo pe 19 Nov 2009, 09:43
    pt mihai

    DL mihai, dupa cum vad tu ai o problema destul de mare cu zodiile, ok toata lumea crede in oarecare masura in ele , dar tu esti un caz exceptional, daca ai ajuns sa iti doresti sa discuti problemele sexuale ale femeilor( asta daca exista sau ti le inchipui tu) in functie de zodii=)) . Dupa cum vad eu ( si imi cer scuze ca te jignesc) cred ca cel cu probleme esti tu.

    1
    2

  • elena pe 17 Nov 2009, 21:43
    pt mihai

    totusi,tu chiar ai fost perfect,tu chiar ai facut tot ce se putea face sa-ti pastrezi leoaica langa tine,asa cum ai intalnit-o ,pasionala si iubitoare? de ce barbatii lovesc in fostele sotii/iubite dupa ce se termina casatoria/relatia?

    0
    1

  • mihai pe 16 Nov 2009, 18:22
    ptr. dl vio..

    stimate domn vio...vreau sati mai desvalui ceva ptr. binele tau exact asa a fost si leoaica mea la inceput sia lasat sotul ei cu care a trait 15 anii ptr. mine deci la inceput eram in al noualea cer ...chiar si oralul il facea fara sa o rog ,leoaica are un tel ptr. asi ajunge telul este ptr. tine o printesa cind se satura de tine ....adios ...daca nu joci cum zice ea ..in primul rind pierzi partida de sex cu ea ..apoi apar altele care te va duce la ura si dispret...trebuie sa fi prea tare...pe picioare si pot spune ca sint o Fecioara puternica iam invins toatele armele ei (nu prin forta ci prin inteligenta )....sfatul meu ptr.tine este fi cu mare bagare de seama ....si mai ales ai grija sa nu faci copii cu ea ...intro zi imi vei fi recunoscator...toate cele bune

    3
    1

  • sabrina pe 15 Nov 2009, 19:49
    Mihai te contrazici singur

    D-mne Mihai,fiecare leu e diferit,nu poti sa spui k toate femeile in zodia leu sunt la fel k si ex-sotia ta.Sper sa-ti mai gasesti leoaica.k sunt f bune.

    0
    2

  • sabrina pe 15 Nov 2009, 19:35
    sagetatorul e cel mai bun prieten al leului

    Si eu sunt in zodia leu,si am o singura prietena buna in zodia sagetator,ne intelegem beton,cat despre viata mea personala,stau cu un scorpion,pot sa spun k ne intelegem destul de bine,ne mai certam,pt k eu imi dau seama imediat de reactiile discutiei iar el insista fara sa-si dea seama de ce si crede ca totul e bn asa cum spune el.cat despre sex ,e f beton,ne integem f bine,multa pasiune si dragostespune el.

    1
    0

  • ioana pe 13 Nov 2009, 10:42
    leoaica

    mihai... total gresit ceea ce ai spus tu .si eu sant o femei leu..in primu rand .femeia leu nu e pe interes si in al doile rand ...barbatul care are o femeie LEU alaturi trebuie sa se mandreasca si sa se considere ce mai norocos barbat.iti spun si de ce .:1 e o mare gospodina o mama ff devotata si nu in ultimul rand ff iubitoare si pasionala.deci ce ai scris tu este total FALS.o LEOAICA este o pers. cu o inima mare si mereu pregatita si disponibila sa ajute pe pers care au nevoie.deci tu ...Mihai te simti frustrat si de aceea ai vb asa de urat despre fosta ta sotie.sant absolut sigura ca tu ai facut ceva ca ea a devenit inatradevar o leoaica ..pt ca o leoaica fara nici un motiv nu te ataca .o zi buna tuturor.

    0
    2

  • vio pe 12 Nov 2009, 13:49
    iubita mea e LEU..si eu Sagetator dupa zodii:foc cu foc:D

    Doamne ce o mai iubesc !!!!! intradevar este o fata exemplu..are toate calitatile de femeie, ne iubim la nebunie de aproape 3 ani...e ca o printesa pnt mine,stie cum sa ma faca fericit..e plina de viata..iar in dormitor..nam cuvinte..o adevarata leoaica ahhh!!! abia astept sa facem un pas important in relatia noastra..''logodna''. :)

    1
    0

  • iolanda pe 10 Nov 2009, 21:33
    Leoaica tanara iubirea....mi-a muscat leoaica drept de fata

    binenteles, si eu sunt Leu.. sa zicem ca sunt prea patrunsa de unicitatea mea, ca sa ma regasesc total in descrierea de mai sus. binenteles, mi-a atras atentia interventia Dnului divortat de Leoaica lui...nu stiu cum se face, dar sunt convinsa ca daca Dumnezeu m-ar pune in situatia de a divorta de un om care m-a lipsit de fericire pe durata casatoriei(asta e motivul divortului, presupun( si mi-a mai spus si vb grele , cadou de despartire....as reactiona exact ca foasta sotie. I-as arata eu lui de ce-i buna lumea! l-as face sa regrete ca m-a cunoscut. ast5a as face. categoric. nu sunt casatorita, dar am avut o relatie de durata cu un R....om, care nu m-a respectat. Nu m-a iubit cum vroiam eu. A vrut sa-mi vada tot ce era rau, nimic din ce era bun, si eu aveam nevoie sa ma simt apreciata....ca noi toti , nu? dar nu cred ca m-ar mai vrea acum in viata lui. am avut grija, atunci cand l-am respins, sa simta toata greata si tot dezgustul pentru nefericirea ce mi-a creat-o. atat.

    1
    2

  • boxer pe 6 Nov 2009, 20:48
    femeia leu

    Bună seara,eu fac parte din zodia leului[ sint leoaică],descrierea facuta in prezentare mie personal mi se potrivste ca o mănusă,cît despre comentariul facut de 'DONUL' MIHAI,dragelor eu io spun pe sleau_un prost care nu a stiut sa-si aprecieze LEOAICA ce a avuto lînga el iar acum vrea sa schimbe......ce?

    1
    2

  • ramona pe 6 Nov 2009, 14:11
    nu totul e asa cum cred unii!!!

    stimate domn Mihai,probabil dumneavoastra a-ti avut parte de o femeie putin mai dificila,pe care dumneavoastra nu ati stiut sa o intelegeti.sincer va spun ca ati pocedat urat facand-o pe ex sotia d-voastra cu ou si cu otet aici,probabil si d-voastra aveti partea de vina direct sau indirect.dar sa revin la zodia Leu.mama mea este in aceasta zodie ,dar sincer sa va spun e o femeie minunata,sincera,harnica,devotata familiei,intelegatoare si care ofera multa iubire celor dragi neconditionat.si mai cunosc multe persoane in zodia leu si sunt oameni buni,dar sa stam sa ne gandim ca in fiecare zodie sunt oameni buni si oameni rai,asta nu tine de zodie,ci de caracterul nosru.

    1
    1

  • Simona pe 5 Nov 2009, 23:11
    tot pt. Mihai

    am omis ceva...iti doresc sa-ti gasesti o femeie scorpion :))) cine cunoaste intelege :D

    3
    1

  • Simona pe 5 Nov 2009, 23:07
    pentru Mihai

    Draga Mihai...inainte de toate vreau sa-ti spun ca imi provoci mila.probabil la mentalitatea ta si la caracterul care reiese din propriile tale cuvinte si eu ti-as fi facut aceleasi lucruri.vorba aia...oamenii destepti traiesc de pe urma prostilor.eu zic sa iti cauti o femeie de vreo 45 de ani nemaritata si eventual virgina.va stii cu siguranta sa te aprecieze :D cat despre femeile din leu.iti zic eu garantat ca nu suporta oamenii prosti.si ii cam "devoreaza" cand dau de ei.pentru simplul fapt ca pot ;) nu vreau sa ma lungesc prea mult si iti urez mult succes in cautarea femeii "ideale" ps.nu se gaseste pe net...iesi in lume,ai o viata si incearca sa nu inspiri mila si altor femei prin faptul ca te plangi de fosta.nu prea atrage femeile lucrul asta :D

    0
    3

  • ana pe 5 Nov 2009, 22:44
    scz

    scz am mancat vreo 2 litere din dorinta de a scrie cat mai repede zodia* ca*

    0
    1

  • ana pe 5 Nov 2009, 22:41
    ptr mihai

    cu ce ocazie jignesti tu asa leii? daca ai cunoscut O SINGURA PERSOANA in zdia leu asta inseamna ca toate sunt a ea? revino cu picioarele pe pamant baiete ...

    0
    3

  • mihai pe 5 Nov 2009, 20:25
    raspuns

    Stimate doamne doresc sa discut chiar probleme de sex sint in zodia Fecioara sau chiar sa primesc unele lectii prefer femeile din zodia Taur sau Scorpion personele din zodia Leu nu ma intereseaza.sau daca doriti direct pe mess id meu este mihaiaustria.Astept.

    2
    1

  • olga pe 5 Nov 2009, 20:05
    f urat

    Buna Mihai!desi sunt (zodia)leu nu este adevarat tot ce ai scris despre fosta sotie.Intradevar nu stiu ce a fost intre voi dar eu sunt leoaica si nu cred ca este asa cum spui tu ,pentru-ca eu nu sunt asa si nu imi pot imagina asa ceva.

    1
    1

  • Mihaela pe 5 Nov 2009, 18:57
    urat caracter...

    Mihai,imi pare f rau sa vad cu cata ura vorbesti de fosta sotie.Si eu sunt tot leoaica asa ca te rog sa ai grija ce spui.Eu stiu mai bine decat oricine cum sunt femeile leu.Se pare ca tu esti frustrat rau,probabil ca ea a fost cea care te-a parasit pentru ca si-a dat seama ce fel de om esti si ce caracter ai...asa pentru cultura ta generala,sa stii ca femeia leu niciodata nu va sta langa un barbat care nu o respecta si nu o merita.Multa bafta,ai grija ce femeie iti gasesti acum si cum te porti cu ea,prea putin conteaza zodia.

    3
    2

  • vis pe 5 Nov 2009, 10:29
    ...

    Mihai tu ce zodie esti?

    1
    1

  • S pe 5 Nov 2009, 02:07
    ...

    Mihai, ii poti spune fostei tale sotii aceste lucruri daca esti asa frustrat, nu sa sperii saracii oameni. Ai fi putut sa accepti ceea ce s-a intamplat in viata ta (si sunt convinsa ca ai avut partea ta de vina!) fara sa o balacaresti pe ea pe o pagina de internet...Urat! Probabil tu ai gasit nu cea mai buna versiune a acestei zodii si ai si jignit-o suficient de tare incat ea sa se transforme intr-o persoana cu caracter animalic (dupa cum zici tu). Oricum, o persoana de genul celei pe care o descri o poti gasi in oricare alta zodie; comportamentul nostru nu tine doar de ziua in care ne-am nascut! Daca totul ar fi fost cum trebuia in relatia voastra, te asigur ca te-ai fi bucurat de o sotie ambitioasa care te-ar fi sustinut in tot ceea ce faceai si care ar fi facut foarte multe lucruri bune si frumoase pentru tine, pentru voi. (ar trebui sa vorbesti cu mai multi soti de leoaice) Banuiesc ca stii tu treaba cu paiul din ochiul celuilalt si barna din ochiul nostru asa ca gandeste-te bine cu ce ai gresit in primul rand tu si vei trece mult mai usor peste furia pe care o simti.

    1
    2

  • mihai pe 28 Oct 2009, 14:21
    contrazicere

    stimati cititori ,avind parte in viata mea de o leoaica fosta mea sotie doresc sa va impartasesc citeva opini personale din trecutul meu care nu doresc sa-mil amintesc ,facind o mica excepcie doresc totusi ca sa afle barbati originalitatea ..zodiei ..femei..LEU.. (Leoaica):nu vrajeli de pe internet....! asadar 1. este o persoana total ptr. interes ,face orice ptr.a dobindi ce doreste chiar dupa acea chiar daca regreta,mai bine zis calca peste cadavre,2.atingindusi scopul uita cine la ajutat nici nu te mai baga in seama ,ba cauta sati ia si ce este al tau ,o persoana fara bun simt ..fara caracter....parsiv...cind are infringeri poseda un caracter animalic chiar daca nu are dreptate cauta sa te calce in picioare,...ca sa caracterizez zodia LEU mie personal as putea sa scriu un roman ....UN SINGUR SFAT VA DAU ....sa va feriti cit se poate de femeia LEU.ca veti regreta toata viata ...sint o persoana care am avut dea face cu asemenea LIGHIOANA...este intradevar animalic fara scrupule ....da..ca curva ...chiar si in ..r ...uta dupa care sa nu o mai cunosti......Al vostru prieten care este stabilit in austria ...Mihai ..ps...miara placea sa ne mai auzim aveti email meu.

    7
    1
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod