Dragoste si sex: femeia in zodia gemeni

Esti foarte complicata, mai ales in modul de a reactiona si de aceea, barbatii nu vor sti niciodata cum vei actiona, care iti sunt sentimentele si gandurile reale, pentru ca te razgandesti foarte usor.

Esti foarte complicata, mai ales in modul de a reactiona si de aceea, barbatii nu vor sti niciodata cum vei actiona, care iti sunt sentimentele si gandurile reale, pentru ca te razgandesti foarte usor. Acesta este motivul pentru care vei gasi foarte greu pe cineva care sa te iubeasca cu adevarat si sa iti suporte toanele. Insa, cand barbatul acela va aparea, il vei iubi cu pasiune.

Gemeni este semnul zodiacal guvernat de planeta Mercur si, de aceea, se caracterizeaza prin miscare continua, dorinta de a invata lucruri noi si de a dezlega mistere. Esti o intelectuala si nu vei ezita niciodata sa te "joci" cu mintea iubitului. Stai foarte bine la capitolul comunicare, iar partenerul trebuie sa fie pregatit sa te auda vorbind 24 ore din 24.

Inventiva si mereu pusa pe glume, zbori din floare in floare pana il gasesti pe cel care este cel putin la fel inteligent si gata sa tina pasul cu tine, potrivit Love.astrology.com.

Ce barbat te cucereste? In mod sigur cel petrecaret si care in dormitor este un "diavol" plin de pasiune.

O legatura amoroasa cu femeia gemeni cere multa rezistenta atat fizica, cat si psihica. Tu esti posesoarea unei minti foarte active, iar barbatul de langa tine trebuie sa te tina mereu "in priza", sa te stimuleze. Iti place aventura si adori sa calatoresti, iar aceste activitati va fac relatia si mai palpitanta. In situatii de stres, dualitatea te poate face sa reactionezi destul de ciudat: in loc sa fii o luptatoare, preferi sa lasi totul sa curga, fara sa te implici prea mult. Te simti atrasa de barbatii care "te ajuta sa simti", pentru ca  petreci mult timp contempland.

Jocul dragostei este o adevarata aventura pentru tine, iar "cursa" pare sa fie partea cea mai distractiva. Intrebarea pe care ti-o pui mai mereu este daca vei gasi persoana potrivita care sa fie capabila sa te faca fericita pentru totdeauna? Daca ai dubii de la inceputul relatiei, renunti si continui sa cauti marea dragoste.  

Odata indragostita, esti o femeie foarte grijulie cu partenerul, si vei incerca sa faci pot posibilul sa il faci fericit. Deseori ti se intampla sa te trezesti plutind haotic in "marea dragostei", vulnerabila si dornica sa gasesti altceva sau pe altcineva pentru a-ti umple golul din suflet.

Intr-o relatie, nu ceri prea mult. Doar un partener care sa te stimuleze mereu. O partida de sex pe bancheta din spate a masinii te poate vindeca oricand de o indispozitie. Pentru tine, sexul este un sport mental, potrivit Astrologycom.com .


Mereu esti in cautarea iubitului perfect si a unei experiente sexuale care sa iti ramana in minte. Vrei mereu ceva diferit, care sa te implineasca. Vei incerca orice este excitant, nou, iesit din comun. Iubesti natura, iar o partida se sex in gradina este mai atractiva decat una in dormitor. Daca iubitul tau ar putea citi gandurile...

Fara prea mult efort, poti sa ai doi sau chiar mai multi parteneri sexuali in acelasi timp. Partenerul ar trebuie sa fie constient ca, din cauza naturii tale duale, ai putea sa nu fii satisfacuta doar de el. Esti toleranta in multe privinte, chiar si in infidelitate, si astepti acelasi "tratament" si din partea partenerului/partenerilor.

Dar cum este barbatul gemeni? Este un adevarat Casanova care simte mereu nevoia sa traiasca senzatii noi, cu noi cuceriri. Are nevoie ca partenera sa il inteleaga si sa ii suporte personalitatea complexa, potrivit romecentral.com. Fiind usor imatur in iubire, barbatului gemeni ii place sa isi controleze partenera. Trebuie sa fii indragostrita nebuneste, daca iti doresti ca relatia cu un astfel de barbat sa continue.

 

Comentariile 51-100 din 128

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • madalina pe 23 Sep 2010, 22:02
    si eu ..si eu..

    tot gemeni sunt.baiatul cu care am fost cel mai mult si ink il iubesc e tot in zodia gemeni.eu sunt cea cu infidelitatea si plictiseala.el niciodata nu mi-a facut cv de genul asta.depinde si de persoana nu doar de zodie..evident k de multe ori se potriveste dar nu la orice.eu as vrea sa fiu mai cumintica...dar asa sunt eu..doar sunt gemeni nu..?si intradevar..cand l-am intalnit...m-am indragostit..e prima dragoste si sper sa ramana ultima..:D

    2
    5

  • Adelina pe 31 Aug 2010, 21:33
    defect

    Pe langa toate calitatile gemenilor exista un defect pe care incerc sa il corectez, eu fiind tot gemeni: trecem prea repede de la o stare la alta, suntem foarte schimbatori si instabili si din cauza asta mai greu de inteles.Trairile si parerile se pot schimba cat ai clipi si asta dauneaza comunicarii.Poate vorbim mult dar de cele mai multe ori vorbim numai prostii. Suntem superficiali, foarte pretentiosi, cerem mult si oferim putin.Acum radem si glumim si in secunda urmatoare ne intristam Asta as vrea sa schimb la mine. Si nu stiu ce e de facut cu aceasta plictiseala care ne ataca mai rau decat pe oricare alt semn. Si asta e o problema. In 3 cuvinte: Suntem foarte dificili.:D

    12
    3

  • adelina pe 31 Aug 2010, 21:24
    defect

    Pe langa toate calitatile gemenilor exista un defect pe care incerc sa il corectez, eu fiind tot gemeni: trecem prea repede de la o stare la alta, suntem foarte schimbatori si instabili si din cauza asta mai greu de inteles.Trairile si parerile se pot schimba cat ai clipi si asta dauneaza comunicarii.Poate vorbim mult dar de cele mai multe ori vorbim numai prostii. Suntem superficiali, foarte pretentiosi, cerem mult si oferim putin.Acum radem si glumim si in secunda urmatoare ne intristam Asta as vrea sa schimb la mine. Si nu stiu ce e de facut cu aceasta plictiseala care ne ataca mai rau decat pe oricare alt semn. Si asta e o problema. In 3 cuvinte: Suntem foarte dificili.:D

    9
    3

  • sami pe 23 Aug 2010, 21:05
    tare

    si eu sunt o geamana inflacarata si traiesc cu un barbat in zodia fecioarei dar ne potrivim doar la pat in rest nu p.s traim impreuna de 6 ani si relatia vad k merge

    6
    4

  • Cristina pe 13 Aug 2010, 20:45
    Buna

    Sincer mie mi se potriveste descrierea ca o manusa!!!!intru totul

    7
    0

  • adrian pe 9 Aug 2010, 07:48
    o zodie nebuna!!!

    santeti o zodie nebuna, instabila, nu stiti ce vreti,si fft curva,special femeile le plac mai multe aventuri cu barbati, si mai multe p...le..curioase de reactie...asa ca lasatio balta nu va mai laudati cu zodia asta...yuhuuu..

    1
    17

  • Corina pe 8 Aug 2010, 02:11
    Gemeni :-bd

    Si eu sunt gemeni....nush daca asta e cea mai tare zodie,dar e ok....dc e asa ok pt unii k ne place sa avem mai multi iubiti,ce dracu nu e suficient unul(macar o perioada,ii dai papucii si pe urma altu) :))...la capitolul sex nu ma bag k nu stiu ce imi place si cum si unde si.....bla,bla.... Sunt cu o fecioara de 2 luni si ne intelegem foarte bineee..App,Seby,te iubesc muuulllltttt!!!!

    5
    6

  • gins-sorina pe 1 Aug 2010, 19:46
    gemenii

    sunt sh eu zodia gemeni am 18 ani ,sunt o fire faorte prietenoasa sh imi place sa ma distrez .....pot zike ca are sh defecte asta eeee. eu am prieten zodia balanta ma inteleg cu el faorte bine sh chiar se potrivesc ...va pwwp sorina

    6
    0

  • Veronika pe 31 Iul 2010, 21:22
    Gemenii sunt cei mai taRi..!!!

    Noi gemenii intr-o oarecare parte suntem prea exigentzi,cerem prea multe,insa totusi nu abuzam de posibilitatea celor din jur.Noua ne place sa traim veata,sa o simtim,mai ku seama in preajma partenerilor de veata.Suntem foarte sensibili,dar in acelasi timp uneori indiferenti.Ne place sa criticam dar sa nu fim criticati,dar asta ne este felul nostrude a fi.Cei care se decid sa ne fie alaturi,trebuie sa ne accepte asa cum suntem.

    9
    0

  • alina pe 19 Iul 2010, 17:49
    e adevarat faza ca gemenilor le place sa umble cu mai multi

    dah.. si yo sunt in zodia gemeni.. nuj mie mi se pare ca le place sa fie alintati sa ingrijiti... is cu 2 fetze sau cel purin asta e parerea mea... pupa le place sa aiba mai multe relatiii

    5
    2

  • Mihaada pe 8 Iul 2010, 20:25
    gemenii.

    pot sa spun ca zodia gemeni este cea mai tare zodie! avem stari schimbatoare care ne ajuta sa nu ne plictisim.mereu gasim cate ceva de facut.cat despre aventurile amoroase ce pot sa spun decat RAWR! orice tip ar trebui sa se considere norocos ca are o geamana langa el.(:

    8
    0

  • corina pe 7 Iul 2010, 03:07
    zodia gemeni

    suntem cea mai tare zodie, sunt mandra de asta,chiar nu exista altii mai bunii decat noi, eu sunt cu un varsator de 2 luni si ne merge foarte bine,

    7
    1

  • maria pe 17 Iun 2010, 22:05
    poftim?/:)

    nu cred ca este o zodie atat de bun..are foarte multe calitatzi dar shi multe defecte sunte in general niste persoane cu 2 fete care nu stiu ce sa faca cand cineva ii refuza shi creativitatea lor ii impinge spre exagerare...am avut un iubit gemeni shi mam ridicat la nivelul sau dar din pacate el la al meu deloc...va apreciatzi fparte mult dar mai uitatziva shi in jur sunt shi altzii mai buni ca shi voi;)

    1
    5

  • carlacarlyta pe 14 Iun 2010, 15:33
    daaa

    si eu sunt gemeni si sunt cu o fecioara de 5 luni.uneori suntem total opusi.el e diplomat si organizat,prea serios uneori si fffff perfectionist! eu reusesc sa-l mai destind uneori! cu toate diferentele dintre moi ne iubim asa de multttttttttt! iuhuuu:X si azi e ziua mea.am facut 18 ani:D:D:D happy b-day to meee:X

    10
    0

  • emilia21 pe 11 Iun 2010, 09:47
    Mda.....

    Sunt o geamana si eu......hai sa fim sincere....marea parte a acestei zodii se joaca cu mintile barbatilor si le place sa aiba mai mult de un partener......si chiar vorbim prea mult.....in rest e o zodie super, dar nu inseamna ca sunt toti nativi la fel......

    7
    0

  • eli.cristine pe 8 Iun 2010, 00:16
    o super zodie

    tot ce e scris in zodie este prea adevarat parca mi-ar fi vazut cineva viata, intradevar cum au mai spus-o si cei de mai sus , este o zodie excelenta , gemenii sunt destepti , descurcareti, iubareti si petrecareti. ce poti sa iti doresti mai mult de atat?

    7
    1

  • Ade pe 1 Iun 2010, 01:45
    zodiee

    si eu sunt zodia gemeni si chestia cu " din floare in floare zis k nu e adevarata" din punctul meu de vedere bine'nteles.... am un iubit de 2 ani si il iubesc mai mult ca orice si n-as putea sa-l insel vreodata !!.. in fine unele chesti sunt adevarate altele nu zic eu ... :)

    9
    1

  • alexutza pe 27 Mai 2010, 15:03
    e f tare sa fi gemeni ;)

    pai sunt in zodia gemeni si sunt tot timpul fff energika,distractiva imi place sa-mi fac pr noi si sa cunosk f multe persoane diferite ...... imi place f mlt sa ma distrez si sa ies cu pr la plimbari sau ceva distractii sa fi in zodia gemeni e fff tare va pup ;););)

    4
    0

  • alexa pe 18 Mai 2010, 23:19
    zodia mea

    suntem cei mai tari

    5
    0

  • adinutza pe 11 Mai 2010, 15:38
    zodia mea

    ...chiar este cea mai tare zodie ...dar faza cu ''floare in floare'' nu e adevarata...chiar si asa ma simt bn in pielea meaaaaaaaaa:8

    4
    0

  • dutzi pe 4 Mai 2010, 21:53
    zodia gemeni

    este exact si eu sunt in zodia gemeni si adevaru e ca nu stiu nici eu ce vreau ma plictisesc repede nici macar nu stiu ca cine iubesc in fine sunt o pers care ofer libertate si cer libertate....dar cand ma indragostesc de o persoana sunt foarte fidela....

    2
    0

  • Roxana pe 27 Apr 2010, 11:43
    Gemeni

    Nu stiu cat e adevarat horoscopul.eu am mai citit randurile astea si acum 1an,sunt aceleasi.Desi nu stiu cum dar in proportie de 90% e adevarat.Dar cred ca mai conteaza si ascendentul,nativii,casa etc.nu toti gemenii se regasesc in descrierea asta.

    5
    0

  • Babyshor1 pe 23 Apr 2010, 13:50
    zodia gemeni

    nu este adevarat k suntem infideli...suntem foarte fideli sid ak am agsit alceva mai itneresant in alta parte ii spunem aprtenerului si gata...sunt gemeni si am foarte multi gemeni in anturaj si stiu;;)

    8
    0

  • dragos8888 pe 7 Apr 2010, 13:07
    zodia gemeni

    pentru relatii de durata recomand balantele..relatii care ar putea dura rac,leu....relatii capricioase capricorn,varsator,gemeni..restul...

    4
    0

  • dragos8888 pe 7 Apr 2010, 13:04
    zodia gemeni

    totul tine si de ascendentul pe care il ai

    2
    2

  • stefyshor pe 7 Apr 2010, 10:37
    zodia gemeni

    si eu sunt zodia gemeni,la fel mi se pare k suntem o zodie foarte buna chiar daca unii nu cred asta.se mai spune k doi gemeni nu rezista prea mult timp impreuna,insa nu este delok adevarat lucrul asta.prietenul meu este tot zodia gemeni si suntem impreuna de 4 ani,iar "zodia " pe care o avem nu ne a impiedicat sa ne iubim,sa ne respectam reciproc si sa avem incredere unul in celalalt.uneori nu prea se potriveste in viata reala tot ce se spune despre zodii.noi ne intelegem foarte bine,iar punctu nostru forte este comunicarea,lucru pe care il recomand tuturor cuplurilor.din moment ce nu comunici si nu spui ce te deranjeaza la el,si invers ce il deranjeaza la u,aceea relatie nu va rezista prtea mult.cat despre infidelitate...din moment ce ii oferi tot ce are nevoie...nu iti va fi infidel.e o vorba...FEMEIA TREBUIE SA FIE O DOAMNA PE STRADA,O GOSPODINA BUNA IN CASA,SI O CURVA BUNA IN PAT....;)

    3
    1

  • crystyna_cryss35 pe 6 Apr 2010, 13:04
    zodia gemeni

    sunt zodia gemeni si tot ce este scris mai sus este adevarat.este cea mai tare zodie.consider k nu poti sa te plictisesti niciodata cu un nativ gemeni,bineinteles dak stii sa te ridici la nivelul lui!!!

    2
    0

  • angelina pe 1 Apr 2010, 15:24
    zodia gemeni

    suntem zodia cea mai tare!ne place viata si suntem miezul unei petreceri!si cu sexul este exact cum scrie horoscop!depinde pe cine intalnesti in viata!!!! sunt de 20 de ani cu sotul meu si avem o casnicie moderna;

    4
    0

  • mariana pe 31 Mar 2010, 13:54
    femeia gemeni

    sunt zodia gemeni,o parte din cele sus mentionate se potrivesc dar..........partea cu sexul nu,sunt casatorita cu sotul meu de 18 ani si avem o relatie super chiar daca se spune ca geaman cu geaman nu sunt compatibili noi da,suntem un cuplu gemeni

    3
    0

  • beby_7 pe 27 Mar 2010, 14:46
    gemenii

    si eu sunt nasuta in zodia gemeni, si aproximativ tot ce scrie aici mi se potriveste in cea mai mare parte, iar legat despre sex, ideea de a avea 2 barbati..mi se pare o idee foarte buna(parerea mea personala), eu cel putin, fac lucrul asta de 2 ani si ma simt destul de bine..pana la urma sexul e o placere..si de ce nu, sa practici si cu o alta persoana,decat cu cel de langa tine.

    0
    1

  • andry87 pe 22 Mar 2010, 17:28
    timide haaa

    toti din zodia gemeni spun ca sunt timizi ,timide, si eu sunt din zodia gemeni si chiar nu sunt timida deloc mai toata lumea spune ca sunt prea indrazneata iar chestia cu doi parteneri poate nu as pune-o in aplicatie dar recunosc ca mi-a trecut prin cap daca si prietenul meu ar fi de acord poate as si face-o ca doar tot timpul cautam ceva nou

    1
    1

  • stefania pe 21 Mar 2010, 20:57
    sant gemeni

    asa este ,tot ce se spune despre gemeni , ma rog sa zicem un 90 % eu asa sant k exceptia 2-3 parteneri ,eu vreau unul si bun sau nimic de asta sant singura , si imi place mult sa ma joc k mintea celorlalti, imi place aceasta zodia numai k ceilalti ne considera putin diferiti , dar imi place

    2
    0

  • aura pe 19 Mar 2010, 14:12
    horoscopul e foarte tare

    foarte corect...ma caracterizeaza exact cum sunt....mereu sunt in cautarea iubitului perfect

    1
    0

  • oanaestesimpla pe 18 Mar 2010, 22:04
    nu mi-e teama s'o recunosc

    AI DREPTATE.desi unora le e oarecum sa recunoasca,n-ar rata niciodata 2 parteneri in acelas timp. eu sunt gemeni si cand ies cu iubitul pe strada imi e imposibil sa nu flirtez cu ospatarul,cu agentul de circulatie,cu vanzatorul...cu oricine. Si dak prin un minut liber,nu ezit sa i las numarul. ceva nou,e intotdeauna bine venit

    1
    1

  • nutza pe 10 Mar 2010, 16:20
    femeia in gemeni

    Pt mine chestia aia cu infidelitatea nu se ia in calcul.niciodata nu mia-si trada partenerul,nu sunt interesata de sezatii,sau de o anumita experientza.mie imi este de ajuns partenerul de acum!

    3
    0

  • lumy pe 10 Mar 2010, 14:15
    GEMENU

    nu este adevarat ca femeile gemeni cauta mai multi parteneri pt o partida de sex

    2
    0

  • alexandra pe 25 Feb 2010, 21:42
    Baiatul din zodia gemeni;))

    Pt. Laura... idul meu alexutza_papushika_ty ms moolt:*

    0
    0

  • geo pe 19 Feb 2010, 00:40
    gemenii

    cred ca ceea ce e scris mai sus se potriveste 99% pentru ca imi cunosc partenera bine dar am citeva dubii in privinta la sexul in grup....

    0
    0

  • alina pe 17 Feb 2010, 13:16
    gemenele

    da... intr-adevar... totul este adevarat.....tot timpul inainte, pastrand ceea ce avem plus "ceva" nou. asta-i viata si noua ne place asa!

    0
    0

  • valentina pe 11 Feb 2010, 13:39
    ......

    si eu sunt nasuta in zodia gemeni, si aproximativ tot ce scrie aici mi se potriveste in cea mai mare parte, iar legat despre sex, ideea de a avea 2 barbati..mi se pare o idee foarte buna(parerea mea personala), eu cel putin, fac lucrul asta de 2 ani si ma simt destul de bine..pana la urma sexul e o placere..si de ce nu, sa practici si cu o alta persoana,decat cu cel de langa tine.

    0
    1

  • eliza pe 9 Feb 2010, 22:34
    Zodia Gemeni

    Si eu sunt nascuta in zodia Gemeni si recunosc ca imi place la nebunie aceasta zodie. Este cea mai complexa zodie! E drept ca fiecare zodie are ceva aparte, dar zodia Gemenilor este aparte! Cred ca este printre putinele zodii (daca nu chiar singura) care practica sexul de placere in primul rand (exista si exceptii, ca peste tot). Recunosc ca si eu am avut 2-3 parteneri in acelasi timp: "oficialul" si "pentru distractie". La fel cum recunosc ca imi face o deosebita placere sa ma joc cu cuvintele si sa incit barbatii, dupa care sa-i las "cu ochii in soare". Mai ales atunci cand intalnesc barbati foarte orgoliosi si cu o foarte buna parere despre ei ...

    0
    0

  • JESSY pe 8 Feb 2010, 00:27
    geamana

    si eu sunt geamana dar nu toate se coincid ce se spune noi gemenii suntem diferitii dar daca suntem cu 2 sau 3 partenerii pt ca asa decidem noi nu ca zice asa horoscopul

    0
    1

  • laura pe 7 Feb 2010, 16:13
    ooo da...baiatul gemeni...;))

    si eu sunt tot gemeni...si iubitul meu este gemeni.eu la inceput eram la fel ca tine,alexandra.dar acum m-am schimbat mult,el m-a facut sa ma schimb.si cum zice si zodiacul cand iubeste o fata gemeni,ar fi in stare de orice pt iubitul el atata timp cat exista pasiune.gemenii baietzi in general sunt mai reci,incearca sa cucereasca si sa nu puna suflet,si asa a fost si la mine.nu sunt seriosi,nu sunt parolisti e greu sa stii...incearca sa iesi putzzin din timiditate si sa il abordezi intr-un mod mai indraznet,asta le place in general...lor le place fara sa recunoasca ,sau fara sa-si dea seama sa fie dominatzi.eu am descoprit asta pe parcurs..incearca in acelasi timp sa-i faci pe plac si sa te apropii de el ushor ushor..incerca sa nu-l contrazici,sa-i faci asa pe plac pana vei intra sub pielea lui..sunt multe de zis..daca vrei iti pot lasa id meu,am experientza mai ales la gemeni;))te poopic:)

    2
    0

  • alexandra pe 5 Feb 2010, 22:28
    ...

    Si eu sunt tot zodia gemeni....sunt f timida si pana acum nu am avut nici un prieten din aceasta cauza:( iar acum( app16 ani) imi place de un baiat care e tot gemeni...dar nu stiu ce sa mai fac ca sa il fac sa fie cu mine...:( dak mah putetzi sfatui cum ar trebui sa procedez cu un geaman...as fi foarte recunoscatoare...mai ales ca voi avetzi mai multa experientza in ale iubiri ;)) multzumesc moolt ji astept niste sfaturi...:*

    0
    0

  • alexandra pe 5 Feb 2010, 22:21
    ...

    Si eu sunt tot zodia gemeni....sunt f timida si pana acum nu am avut nici un prieten din aceasta cauza:( iar acum( app16 ani) imi place de un baiat care e tot gemeni...dar nu stiu ce sa mai fac ca sa il fac sa fie cu mine...:( dak mah putetzi sfatui cum ar trebui sa procedez cu un geaman...as fi foarte recunoscatoare...mai ales ca voi avetzi mai multa experientza in ale iubiri ;)) multzumesc moolt ji astept niste sfaturi...:*

    0
    0

  • alina pe 5 Feb 2010, 04:01
    ........

    eu sunt in zodia fecioara si iubesc un baiat in zodia gemeni dar din pacate el nu ...

    1
    0

  • Alis pe 2 Feb 2010, 22:39
    oh daaa !

    Eu sunt Gemeni cu ascendent in Gemeni...in proportie de 99,9% ma descrie pur si simplu acest fragmentzel...inca nu am incercat cu 2 sau 3 parteneri deodata,dar cum a zis si "mipioaparapa" =)) , tot timpul cautam ceva in plus pe linga! :D La cat de activa e zodia asta,nici nu ma mira ca ne trebuie barbati cu duiuma! =))))

    0
    0

  • Krina pe 28 Ian 2010, 22:15
    mai exact

    Ma gasesc nevoita sa recunosc toate caracteristicile zodiei gemeni sunt identice personalitati mele care sunt nascuta in aceasta zodie. Chestia cu 2 parteneri sexuali in acelasi timp ar terebui explicata! Eu stiu exact la ce v-ati referit.Chiar eu am doi parteneri sexuali. Unul acasa iar altul, cel pe care toate putem sa-l numim amantul. Doar prea putine dintre noi recunoastem.

    0
    0

  • MARISHKA pe 28 Ian 2010, 17:12
    ferm Gemene

    după ce m-am căsătorit şi nu a mers aşa cum aş fi vrut eu, am început să citesc tot ce e legat de personalitatea mea inclusiv şi horoscopul..... şi de aici am înţeles unde am greşit, dacă e să o iau de la început, acum ştiu ferm ce mi s-ar potrivi, descrierea despre Gemeni e 100% tot corespunde....tot de aici am început să lucrez cu calităţile mele slabe şi să le apreciaz pe cele forte...

    0
    0

  • Cristina.Fr pe 21 Ian 2010, 09:57
    aceeasi zodie, comportament diferit !

    Comportamentul diferit se datoreaza personalitatii si temperamentului fiecarui individ in parte ;)...personalitatea este dobandita de-a lungul vietii, insa temperamentul este *mostenit* prin nastere ;) Doar cateva caracteristici ale zodiei gemeni, sunt comune ptr toti ...

    1
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod