Dragoste si sex - femeia in zodia fecioara

Afla mai multe despre aceasta si compatibilitatile ei amoroase
Esti genul de femeie in cautarea perfectiunii in toate domeniile in care activezi. Iti doresti sa iubesti, sa fii iubita si esti pregatita sa lupti toata viata pentru cel care ti-a cucerit inima.

Pentru partenerul tau nu esti numai iubita, logodnica si sotie, ci si prietena si o buna sfatuitoare. Fidela si foarte comunicativa (esti guvernata de Mercur, care simbolizeaza comunicarea), nu suporti sa fii folosita si tratata cu lipsa de incredere, potrivit Romecentral.com.  

Unul dintre rolurile tale favorite este acela de a-ti ajuta prietenii si iubitul.
Ai un simt pronuntat al datoriei, esti foarte eficienta, bine organizata si exista putine sanse sa dai gres in orice domeniu in care activezi. Uneori esti foarte timida si retinuta, iar acel cineva care va reusi sa te scoata din aceste stari va fi recompensat de tine.

Esti foarte rationala, actioneazi cu grija si foarte corect, dar ai o atitudine critica. Adori sa duci o viata simpla si nu iti plac experimentele, mizezi mai mult pe rabdare si perseverenta si mai putin pe aventura si speculatie. Iti faci planuri pe termen lung si ai talent pedagogic. Te dedici trup si suflet muncii si mereu obtii rezultatele dorite.

Uneori poti fi pusa pe barfa, foarte meschina, zgarcita, indecisa, cu foarte multe toane, sireata si materialista.

Fiind reprezentanta unui semn de pamant, aceasta caracteristica te face o persoana demna de incredere si stabila.
Tanjesti dupa perfectiune, iar daca ai un partener puternic si foarte sensibil, succesul este garantat. Independenta din fire, privita din afara ai putea parea foarte rece, dar in interiorul tau arde o pasiune nebuna gata sa fie dezlantuita. Perechea ta perfecta trebuie sa aiba gusturi vestimentare foarte bune, sa fie empatic si gata sa iti ofere cele mai frumoase clipe.

De cele mai multe ori, despre fecioare se spune ca au un corp tonifiat, invidiat de multi, datorita atentiei pe care o acorda regimului alimentar si exercitiilor. Te inscrii in aceasta categorie?

O chestiune considerata foarte normala pentru tine este ca in dragoste iti place sa analizezi situatia in timp ce te "afunzi in bratele dragostei".
Nu prea iti place sa flirtezi, fiind adepta dragostei adevarate. Stii cum sa iti faci partenerul sa se simta special, recompensandu-l cu loialitate totala.

Pentru tine, micile detalii sunt extrem de importante si pui accent pe lucrurile pe care cei mai multi nu ar acorda nici cea mai mica atentie, conform Astrology.com.

Sexualitatea ta este foarte delicata, iar drumul spre inima trece prin mintea ta. Desi din punct de vedere intelectual ai viziuni iesite din comun, usor neortodoxe, in practica esti destul de conservatoare si uneori devii chiar foarte cinica.
Esti greu de cucerit, iar cel care iti va castiga increderea si dragostea trebuie sa aiba multa rabdare.
 

Comentariile 51-100 din 132

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexandra pe 19 Iul 2010, 15:54
    fecioara si fecior

    La inceput e totul foarte frumos...chiar de vis, dar dupa un timp, daca va certatati si sunteti nervosi...e foarte urat, incapatanarea, perfectiunea, si mereu mandria nu le lipsesc feciorilor. Eu sunt o fire blanda dar prietenul meu e foarte increzut si incapatanat.

    5
    1

  • alina pe 18 Iul 2010, 02:26
    fecioara-ea,sagetator-el

    desi nu suporta sa-l critic si sa-i arat mereu unde greseste,pentru ca ma iubeste foarte mult,accepta orice.indiferent de zodie,reusita unui cuplu vine odata cu acceptarea defectelor celuilalt.sagetatorii sunt mai visatori,cu capul in nori,nu-si asuma responsabilitati;chestia e ca fecioara e exact opusul.nu-i chiar asa de rau,dar la un moment dat si fecioara mai oboseste.eu personal m-am inteles perfect cu zodia taur.

    6
    0

  • SWEETY_DEW pe 7 Iul 2010, 15:49
    evele mele fecioara-balanta?

    prietenl meu este balanta , iar eu fecioara cu ascendent in leu .fizic ne intelegem insa sunt destule certuri legate de perceptie . mai stie cineva cate ceva despre tipul asta de relatie????

    2
    3

  • mio pe 5 Iul 2010, 16:08
    INCA O DATA - NU BERBECI!!!!

    Ca sa nu spun ca am descoperit ca aceleasi vorbe si gesturi tandre le folosesc si cu alte femei. Nu te considera speciala, tine minte. Numai pe ei se considera si speciali si minunati. Lasa-l repede.

    0
    0

  • mio pe 5 Iul 2010, 16:06
    NU BERBECI

    NU CU BERBEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tocmai ce am divortat de unul egoist, incapatanat, orgolis, superficial, isi iubeste numai prietenii, chefurile si....SCAPATI DE BERBECI . La inceput te vrajesc cu vorbe si gesturi tandre, apoi iti dai seama ca nu pot si nu stiu si nu vreau nimic...de fapt. Cei mai slabi barbati.

    1
    0

  • ioana pe 4 Iul 2010, 15:25
    fecioara+berbec=?

    as vrea sa stiu daca ma potrivesc cu un berbec de fire este calm si dragutz.. as vrea sa stiu daca nu cu ce zodie ma potrivesc?>:D

    4
    0

  • anna_m312 pe 21 Iun 2010, 01:18
    fecioara

    chiar ca fecioarele ca si cuplu fac chestii inedite... eu si iubitul meu suntem impreuna de 2 luni si zic sincer ca nici cu berbecul, nici cu balanta, nu m-am simtit asa de implinita ca acum si pe nici unul nu l-am iubit cum o iubesc pe fecioara mea :P (e baiat)

    0
    0

  • o fata pe 16 Iun 2010, 12:59
    fecioara+taur= ?

    e greu sa fii cu un taurr...il iubescc dar el nuu... vreau sa ma impac cu el dar...nu prea se poate/...am fost un an cu el ....dar l-am pierdut..el acum e cu o fata care este zodi scorpion..care are sanse mai mari la el..eu sau fata cu care este acum?

    1
    1

  • tide pe 11 Iun 2010, 23:31
    eu feciora ,el sagetator

    avem 20 de ani impreuna,si totul e la fel ca in prima zi.........eu zic ca fiecare element, (aer,pamant,foc si apa),trebuie sa se completeze.....si gandind logic,chiar credeti ca se poate trai fara aer,pamant,foc si apa?

    3
    0

  • cristina pe 6 Iun 2010, 15:44
    feciora+rac

    cea mai proasta alegere sau soarta! Se descurca foarte greu in viata,sunt timizi ,aerieni parca de pe alta planeta! Trebuie sfatuiti la tot pasul pt ca sunt incapabili de decizii personale ....darrrrrrr atentie! sunt f buni familisti (soti parinti) si iti spun tot timpul ca te iubesc! feciorele au o personalitate mai puternica decat ei si din pacate nu se ridica la nivelul astept. noastre!In rest e ok!

    3
    1

  • clauxia pe 25 Mai 2010, 00:40
    fecioara

    prietena mea cea mai buna este fecioara si toate se potrivesc , este foarte dificila dar eu am muncit ft mult si uite.am ajuns la sufletul ei si pot spune ca in sufletul ei este aur este cea mai nobila persoana care poate exista , este matura cauat perfectiune si da niste sfaturi superbe tot ce ma framanta pe mine si ma necajeste mereu este "iubirea" ...si aiki cauta perfectiunea si nu se indragosteste foarte repede SAU se indragosteste dar nush parca ii este frik sa iubeasca si isi baga in kap tot felu de prostii si da cu piciorul fericirii...dar poate o sa se intample in curand o minune si cea mai prietena a mea va fi realizata si pe acest plan... va iubesc fetele fecioare si o iubesc pe ea :X:X

    4
    3

  • ana pe 15 Mai 2010, 22:01
    fecioara- peste

    eu ma inteleg foarte bine cu iubitul meu ... nu am probleme de genul asta ... sunt cu el de 2 ani si nu mi-a gresit cu nimik .... il iubesc mult de tot :X:X:X

    4
    1

  • corina pe 15 Mai 2010, 10:44
    fecioara gemeni

    sunt cu un GEAMAN casatorita dar sincer nu avem nnici o treaba impreuna sunt cu 2 fete in timp ce fecioarele si ar da si sufletul pt per de langa

    6
    0

  • diana pe 14 Mai 2010, 22:00
    fecioara si scorpion

    de cind am inceput viatza sezuala am tot dat numai peste scorpioni..........si un singur peste.Si m-am convins ca scorpionii sunt cei mai rai in pat,toti,toti

    3
    2

  • Anna pe 11 Mai 2010, 11:57
    Fecioara + Sagetator

    Nu am vazut la nimeni nici un comm in legatura cu relatile dintre fecioara si sagetator :| .. Oare chiar nu se potrivesc ?

    0
    1

  • elena pe 7 Mai 2010, 16:18
    FECIOARA SI GEAMAN

    sunt casatorita de 5 ani cu un geaman si totul e perfect.intr-adevar ca mias dorisa-mi zica mai des "te iubesc",dar e genul de barbat care nu zice ci .......O DOVEDESTE CA MA IUBESTE.

    4
    0

  • ioana pe 27 Apr 2010, 23:43
    fecioara si varsator

    de ce fecioara si varsatorul se completeaza perfect??intre cele doua zodii exista intelegere,armonie,iubire,pasiune...in schimb intre fecioara si berbec exista numai cearta,gelozie,poate si ura...de ce?ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns?? multumesc

    2
    0

  • lally pe 27 Apr 2010, 23:37
    fecioara si berbec

    se pare ca nu prea ne intelegem,tinand cont de faptul ca berbecii sunt incapatanati si egoisti...pe cand feciarele,ar da totul pentru cel de langa ele.ele sunt sufletiste,corecte,rabdatoare chiar daca uneori sunt aeriene(visatoare)

    0
    0

  • niko68 pe 27 Apr 2010, 10:10
    fecioara leu

    gru,foarte greu/santem de 3ani impreuna,sexual totul e ok dar zi de zi multa cearta

    3
    0

  • diana pe 25 Apr 2010, 14:05
    fecioara +scorpion

    nu vad nicio fecioara care sa aibe o relatie cu un scorpion...oare nu sunt compatibili?

    1
    0

  • carmenhulpus pe 25 Apr 2010, 10:04
    fecioara si ...

    nu stiu ce zodie este ascendentul meu

    0
    0

  • Ioana pe 23 Apr 2010, 23:57
    Fecioara si Rac

    Una dintre cele mai frumoase relatii de iubire la inceput! Pe parcurs..iti dai seama ca atunci cand vezi un rac e bine sa fugi de el si daca se poate sa ramana si fum in urma ta. E o viata plina de compromisuri si sincer..cred ca e cea mai proasta combinatie posibila intalnita. Casatoria mea..ma determina sa spun dupa 10 ani fecioara+rac=dezastru..

    1
    0

  • Ali pe 21 Apr 2010, 14:44
    fecioara-pesti

    Iad sau rai....fara scapare.

    2
    0

  • mada-giorgian pe 14 Apr 2010, 12:49
    fecioara-pesti

    nu stiu dc ma cert mereu cu el............................

    0
    0

  • MIHAELA pe 10 Apr 2010, 18:50
    ffff adevarat

    sunt uimita!!!!!!si eu ma regasesc in ce se spune despre noi.din pacate sunt casatorita cu un varsator de 10 ani.niciodata nu-mi arata ca ma iubeste,nu-mi spune cuvinte frumoase,este f dur si are tot timpul ceva de reprosat.el le stie pe toate.poate sunt eu prea sensibila sau prea pretentioasa dar nici macar de ziua mea nu stie si el sa-mi aduca o floare

    2
    0

  • boss_vl89 pe 10 Apr 2010, 01:59
    fecioara si capricorn

    de ce exista atat de mult-e certuri int-re noi dar iubire-a este extrem de mare. nu pot intelege...astrele astea..:D

    0
    0

  • fecioarasilapropriusilafigurat pe 8 Apr 2010, 23:16
    FECIOARA ASTA

    multe mi se potrivesc desi sunt fffffff documentata in privinta zodiei mele,dar eu mi-am gasit baiatul,e RAC si ne iubim,suntem de aproape un an impreuna.Ne completam si e perfect!In legatura cu compatibilitatile...sincer fecioara nu se potriveste cu berbecul.balanta,varsatorul,pesti-mi se par persoane enervanta si mai ales baietii balanta sunt niste falsi,asta e.toti avem un stil de a fi

    0
    0

  • delea iordana pe 6 Apr 2010, 16:56
    fecioara si rac

    a fost un inceput foarte frumos plin de dragoste si pasiune dar cu timpul am ajuns la concluzia ca cei din zoia rac sunt foarte greu de inteles ce vor de la viata mie foarte greu dar cum sunt o luptatoare cu viata incerc sa merg mai departe

    0
    0

  • giby_the_beast pe 1 Apr 2010, 13:38
    fecioara si fecior

    prietenul meu este tot fecioara...am inceput as zice cu stangul....dar ne straduim sa mearga lucrurile..nu este la superlativ dar incet incet poate o sa o scoatem la capat...s-a omis ceva din punctul meu de vedere :daca ambi sunt fecioare si ambii sunt caposi este greau de ajuns la un numitor comul.deci:RABDARE SI TUTUN!

    1
    0

  • CARMEN pe 30 Mar 2010, 22:36
    fecioara si leu

    cei doi se potrivesc de minune in pat dar si zi de zi....cand invatza sa accepte fiecare greselile sale.....iar in pat....fecioara e foarte multumita de fanteziile leului....un cuplu perfect

    1
    0

  • bia pe 24 Mar 2010, 20:50
    fecioare si lei

    se zice ca leii si fecioarele nu se inteleg,dar eu fiin feciara,sunt o dovada ca cel putin la pat cele doua zodii se pot intelege mai mult ca perfect! fecioara trebuie sa aibe rabdare,sa faca muulte compromisuri si sa se victimizeze,si atunci leul ii va apartine.

    2
    0

  • MARIA pe 12 Mar 2010, 15:57
    DOUA FECIOARE

    sint fecioara casatorita cu fecioara si e la superlativ totul

    3
    0

  • MIHAELA pe 12 Mar 2010, 11:43
    ADEVARAT!!!!

    Ma regasesc in totalitate in ceea ce se spune despre fecioare,nu mi am gasit persoana potrivita dar inca mai sper ca o sa vina..............deci sper.....si o astept!!!cea mai mare greseala a unei fecioare este sa stea cu un berbec se inteleg cat de cat bine dar nu ajung nicaieri si in final se despart!

    0
    0

  • girda lavinia pe 10 Mar 2010, 16:09
    Despre acest text

    Chiar mi se potriveste ceea c scrie aici.....deobicei nu ced in asa cva....dar vad k sunt si lucruri adevarate in asa cva:P

    0
    0

  • mihaela pe 5 Mar 2010, 17:49
    ...

    sunt si eu tot o fecioara da eu cred k nu am noroc in dragoste :( si am impresia k e din cauza zodiei sau poate nu am gasit o pers potrivita ..sau cel putin asta credeam da se arata a vrea numai sex si atata tot ..asa k ne desparteam

    0
    0

  • mariana pe 5 Mar 2010, 00:06
    despre fecioara

    un comentariu..la un comentariu..nu ne-am gasit jumatatea..pt ca vrem "perfectiune"..si..inca nu s-a nascut...

    0
    0

  • iolanda pe 3 Mar 2010, 19:18
    fecioarra=fara noroc in dragoste

    sunt o fecioara tare nefericita, o singura data am fost indragostita de un taur si pot spune ca a fost suuuuuuuuper.....pacat ca s-a terminat. in rest in viata mea este multa suferinta probabil din cauza ca sunt prea perfectionista, prea tipicara, foarte sensibila, ma stresez pentru aproape orice lucru minor.acum sunt casatorita cu un berbec si sunt in prag de divort.nu stiu cand va veni dragostea adevarata pentru mine si linistea sufleteasva. ce greu este sa fii fecioara

    1
    0

  • marinela pe 3 Mar 2010, 15:31
    zodie

    Pentru All - nu toate fecioarele sunt asa. Sa ai in vedere si ascendentul si anul nasterii - vei constata ca "fecioara" poate fi "viciata" de influentele ascendentului si mai ales al anului de nastere.Eu sunt o fecioara foarte corecta si sensibila ( poate prea mult), dar am ascendentul in varsator si am inteles de ce sunt atrasa de zodiile de aer. Dupa anul nasterii sunt bivol si am o vointa de fier si o putere de sacrificiu mare. Iata deci, cate variante de studiu... Numai bine tuturor!

    0
    0

  • madame85 pe 3 Mar 2010, 14:27
    Re:infidelitate

    Si eu sunt fecioara..dar atunci cand iubesti ..de cele mai multe ori ierti.Cine spune ca nu accepta infidelitati...e greu de crezut ca nu ar putea ierta! Intr-adevar suntem fooaaarte orgolioase si incapatanate!Dar perserverenta invinge de cele mai multe ori! Chiar si asa, fetelor nu ati ierta niciodata? Nu cred...

    0
    0

  • yo pe 28 Feb 2010, 21:09
    mda

    mda,se potrivesteeeee!!:X:X:X::XX:X: doar ca eu nu sunt timida:Pdar totushi sunt foarte rea ceea ce le da dreptate,shi app sotul meu este capricorn:X:X:XX

    0
    0

  • vivicu pe 28 Feb 2010, 14:21
    ...baliverne

    prietena mea e fecioara si cam 10% din ce scrie aici i se potriveste, restul sunt cam pe dos. iar ce spune ALL e foarte adevarat, chiar daca ele se dau "lovite" si "sensibile".

    0
    0

  • Elena pe 28 Feb 2010, 08:59
    zodia??

    Salut,sunt la o varsta cand pot sa-mi atribui rolul de femeie fericita,am cunoscut un barbat care este tot fecioara(este super)asa ca atentie doamnelor si noi gresim,nu trebuie de cat sa ne recunoastem greseala si totul e ok(dar unde dragoste nu e ,nimic nu e )

    0
    0

  • ALL pe 27 Feb 2010, 19:40
    VARZA SUBIECTUL

    FEMEILE DIN ZODIA FECIOARA SUNT CELE MAI MATERIALISTE SI PREFACUTE,O SPUNE UN BARBAT DIN ZODIA FECIOAREI

    0
    2

  • covaciu floare pe 21 Feb 2010, 11:11
    carlig in PESTE

    ASA I DRAGOSTEA DE FECIOARA NICI NU L LASA LIBER NICI NU L POSEDA PE IUBIT PT CA NU O MERITA SI DACA DOAMNE FERESTE AI GRESIT ...... CINE IUBESTE SI LASA D ZEU SA I DEA PEDEAPSA CA FECIOARA NICI NU UITA NICI NU IARTA

    0
    1

  • loricica pe 17 Feb 2010, 17:22
    fecioara + balanta

    el este indiferent(balanta), eu sunt lipicioasa...asta ne atrage cel mai mult

    2
    0

  • Anniela pe 16 Feb 2010, 19:20
    Fecioara

    Ma regatesc in totalitate!

    0
    0

  • nicoleta pe 13 Feb 2010, 18:04
    fecioara

    ok este foarte reusita caracterizarea

    0
    0

  • elena pe 1 Feb 2010, 16:10
    barbatul rac

    nu este adevarat barbatul rac nu este bun la pat

    0
    0

  • ale pe 1 Feb 2010, 15:59
    de necrezut.......

    ....hmmm......nu-mi vine sa cred dar e adevarat si eu sunt cu un baiat taur......avem si un bebe.......totul se potriveste.......dar daca mar insela totul s-ar termina chiar daca la mijloc e un copil....pana la urma nici o femeie din lumea asta nu ar fi trebuit sa fie inselata dar cum vedeti la baieti nu le ajunge doar o gaura.....le place sa insele si oricat demult ar fi iubiti ei tot vor insela.....am patito si eu o data a doua oara nu mai vreau....asa ca ar fi cat mai bn sai tineti pe parteneri vostri cat mai aproape de voi......si nu le interziceti nimic ca din contra fac tot ce vor ei.......cum v-am spus si mai sus am patito.......dar in sfarsit pot sa zic ca mi=am gasit perechea perfecta.....asa ca fetelpr aveti grija si bafta multa la cele singure......sweet..

    1
    0

  • madalina pe 30 Ian 2010, 11:10
    foarte adv

    totul este adevarat:X:X ANDREEA are dreptate nu prea se mai gasesc persoane sa aprecieze o iubire sincera:X

    0
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod