Dragoste si sex - femeia in zodia fecioara

Afla mai multe despre aceasta si compatibilitatile ei amoroase
Esti genul de femeie in cautarea perfectiunii in toate domeniile in care activezi. Iti doresti sa iubesti, sa fii iubita si esti pregatita sa lupti toata viata pentru cel care ti-a cucerit inima.

Pentru partenerul tau nu esti numai iubita, logodnica si sotie, ci si prietena si o buna sfatuitoare. Fidela si foarte comunicativa (esti guvernata de Mercur, care simbolizeaza comunicarea), nu suporti sa fii folosita si tratata cu lipsa de incredere, potrivit Romecentral.com.  

Unul dintre rolurile tale favorite este acela de a-ti ajuta prietenii si iubitul.
Ai un simt pronuntat al datoriei, esti foarte eficienta, bine organizata si exista putine sanse sa dai gres in orice domeniu in care activezi. Uneori esti foarte timida si retinuta, iar acel cineva care va reusi sa te scoata din aceste stari va fi recompensat de tine.

Esti foarte rationala, actioneazi cu grija si foarte corect, dar ai o atitudine critica. Adori sa duci o viata simpla si nu iti plac experimentele, mizezi mai mult pe rabdare si perseverenta si mai putin pe aventura si speculatie. Iti faci planuri pe termen lung si ai talent pedagogic. Te dedici trup si suflet muncii si mereu obtii rezultatele dorite.

Uneori poti fi pusa pe barfa, foarte meschina, zgarcita, indecisa, cu foarte multe toane, sireata si materialista.

Fiind reprezentanta unui semn de pamant, aceasta caracteristica te face o persoana demna de incredere si stabila.
Tanjesti dupa perfectiune, iar daca ai un partener puternic si foarte sensibil, succesul este garantat. Independenta din fire, privita din afara ai putea parea foarte rece, dar in interiorul tau arde o pasiune nebuna gata sa fie dezlantuita. Perechea ta perfecta trebuie sa aiba gusturi vestimentare foarte bune, sa fie empatic si gata sa iti ofere cele mai frumoase clipe.

De cele mai multe ori, despre fecioare se spune ca au un corp tonifiat, invidiat de multi, datorita atentiei pe care o acorda regimului alimentar si exercitiilor. Te inscrii in aceasta categorie?

O chestiune considerata foarte normala pentru tine este ca in dragoste iti place sa analizezi situatia in timp ce te "afunzi in bratele dragostei".
Nu prea iti place sa flirtezi, fiind adepta dragostei adevarate. Stii cum sa iti faci partenerul sa se simta special, recompensandu-l cu loialitate totala.

Pentru tine, micile detalii sunt extrem de importante si pui accent pe lucrurile pe care cei mai multi nu ar acorda nici cea mai mica atentie, conform Astrology.com.

Sexualitatea ta este foarte delicata, iar drumul spre inima trece prin mintea ta. Desi din punct de vedere intelectual ai viziuni iesite din comun, usor neortodoxe, in practica esti destul de conservatoare si uneori devii chiar foarte cinica.
Esti greu de cucerit, iar cel care iti va castiga increderea si dragostea trebuie sa aiba multa rabdare.
 

Comentariile 101-132 din 132

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alina pe 25 Ian 2010, 10:25
    fecioara +taur =supercompatibili

    da..foarte adevarat..Taurii sunt de pastrat pt o fecioarase inteleg de minune..exact de ce are nevoie o fecioara :)

    1
    0

  • galea pe 22 Ian 2010, 23:20
    uimita

    tot ce sa skris ma deskrie..........intr-adevar sunt asha prekum e spus in kuvintele mai sus mentsionate

    0
    0

  • eluca81 pe 20 Ian 2010, 18:10
    ma caracterizeaza

    e exact cum sunt...O FECIOARA

    0
    0

  • Emilia pe 12 Ian 2010, 18:35
    perechea mea este taurul!!!!!!!

    Eu sunt in zodia fecioarei, si vreau sa spun ca e foarte adevarat aproape in totalitate ce se scrie referitor la aceasta zodie, iar in prezent am o relatie cu un taur si ne intelegem de minune, sincer nush cu ce alta zodie ma-s potrivi in viatza de zi cu zi inafara de zodia asta!!!!!!!! E o combinatie misto si frumoasa FECIOARA+TAUR asa ca fetelor care sunteti intr-un cuplu si aveti ca partener un taur, sfatul meu e sa nu-l schimbati, iar fetele care nu si-au gasit jumatatea, dar sunt pe cale sa si-o gaseasca , sfatul meu e sa-si aleaga un taur , e zodia perfecta pt un mariaj perfect!!!!!!!! Sunt foarte calmi si intelegatori, asa ca fetelor CU TAURII LA BATAIE!!

    1
    0

  • covaciu floare pe 5 Ian 2010, 18:31
    virgina ARE HAR

    CU TOATA DRAGOSTEA EI INVINGE ORICE VIATA I PLINA DE MISTER MINUNEA IN JURUL EI FRUCTUL IUBIRII COPII NEPOTII STRANEPOTII FERICIREA SUPREMA PT MAMA

    0
    0

  • pitik pe 30 Dec 2009, 23:17
    imi place

    si eu sunt fecioara..si majoritatea descriilor mi se potrivesc perfect...ma inteleg f bine cu scorpionii si taurii..:D:D:Dproblema este cu fecioarele..pt k aman2 suntem timizi

    0
    0

  • elly pe 29 Dec 2009, 10:39
    me2

    si eu tot fecioara sunt..si da mi s potriveste tot c zice acolo..si sincer..aia e dak nuh mi=am gasit ink perechea...baieti sunt destui.o fi si unul al meu, kre sa ma accepte q temperamentul asta.voi c ziceti?:P

    0
    0

  • adinasandu pe 28 Dec 2009, 13:54
    continuare...

    raspunsuri pe e-mail

    0
    0

  • adina sandu pe 28 Dec 2009, 13:52
    jumatatea mea

    imi place foarte mult un baiat eu sunt fecioara si ele este rac dar inainte cu un an noi am fost prieteni iar acum de abia imi vorbeste. ce ar trebui sa fac??

    0
    0

  • diana pe 28 Dec 2009, 00:19
    sceptica

    Suna foarte bine toata aceasta descriere, dar daca ar fi sa fac o sinteza retin ca Fecioara se intelege bine in privinta sexului cu toate zodiile si cu majoritatea relatia merge inspre casatorie. Sincer mi se pare cam prea frumos de pozitiv descrierea din articol. Din experienta proprie, fiind Fecioara, pot sa va zic ca am fost atrasa in majoritate de Capricorni (4-5) si ca relatiile serioase cu cei doi Capricorni pe care le-am avut nu au dus la casatorie ... toate chestiile astea dupa mine sunt de luat asa pe jumatate sau "avec des pincettes", cum spun francezii. Mult noroc tuturor!

    0
    0

  • Vica pe 24 Dec 2009, 09:17
    fecioara + fecioara

    Sîntem un cuplu de fecioare,îmi este f.greu dar uneori îmi place ,ce sa fac ,asta-i norocul...

    0
    0

  • GATITA13 pe 14 Dec 2009, 22:21
    horoscop fecioara

    intradevar noi ,fecioarele suntem perfectioniste, dar in sens pozitiv zic eu,si sunt mandra ca sunt asa.Prietenia unei fecioare este adevarata si nu accepta tradarea mai ales de la cei dragi.Daca o face totusi inseamna ca persoana respectiva este deosebita si merita sa lupte pt fericirea sa..Fidelitatea sa este cunoscuta ...

    0
    0

  • ana pe 14 Dec 2009, 21:29
    salut

    DA E INTERESANT TOTUL MIA PLACUT SI ESTE ADEVARAT

    1
    0

  • kristy pe 14 Dec 2009, 08:50
    F devarat

    asa si sunt idealista,perfectionista,pesimista si impulsiva ati nimerito 2 din 4 caractere principale.deasemenea sunt f rationala...le aveti ma c s mai....bv voua tineti o tot aja...

    0
    0

  • andreea pe 12 Dec 2009, 22:20
    zodia fecioarei

    este foarte bine descrisa zodia.de ce nu gasesc fecioarele,in general,un partener care sa aprecieze personalitatea lor si faptul ca iubesc sincer.nu mai sunt oameni care sa aprecieze o iubire sincera.

    0
    0

  • ahnaid pe 12 Dec 2009, 22:19
    super!!!

    chiar ma regasesc in ceea ce scrie mai sus!si cu defecte dar si calitati

    0
    0

  • liocik pe 11 Dec 2009, 21:21
    as vrea putina atentie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

    sunt zodia feioara si va spun ceva fetelor totul se potriveste asa cum spuneti voi.......aveti dreptate..

    0
    0

  • giuli pe 10 Dec 2009, 15:13
    cn vrea sa ne cun?:D:D

    any_sweetgirl4u :*:*:**:):)

    0
    0

  • iuly pe 10 Dec 2009, 15:10
    hmm... cam ganditoare si trista

    sunt uimita de cata dreptate pot sa aiba cei care au scris ,pentru ca m-au descris complet cine ma vrea trebuie sa lupte ,pentru ca rezultatul obtinut sa fie unul pe masura:) si eu inca astept o persoana care sa ma multumeasca din toate punctele de vedere:):(

    0
    0

  • any:) pe 10 Dec 2009, 15:05
    cum iubeste fecioara:D

    super thare mi se potriveste tot ce scrie :):-* dar sunt cam trista pt ca din cauza pretentiilor si a temperamentului nu imi gasesc persoana pe care mi-o doresc:(:(

    1
    0

  • mandynga19 pe 9 Dec 2009, 15:09
    daaa

    doamne chiar asha sunt eu.. da asta sunt eu.. prea grav :D cinica si paranoica.. dar asta sunt .. ca greoaie zodie mai avem

    2
    0

  • valeric pe 7 Dec 2009, 15:53
    fericit

    am citit, si mia placut, sunt fericit, si cred ca la toti o sa fie bine si toti o sa fie fericiti, principalul e sa crezi in aceasta si totul o sa vie de la sine....gg

    0
    0

  • mia pe 7 Dec 2009, 03:10
    foarte adevarat.

    sant zodia fecioara am ramas uimita de realitatea celor scrise,totul este adevarat . poate prea exigenta cu cei din jur si cu ea insasi.

    0
    0

  • rody pe 2 Dec 2009, 21:42
    adevarat

    si eu sant in zodia fecioara perfect adevarat,as ierta multe dar infidelitatea niciodata.alexandra perfecta dreptate asa ceva nu e de iertat.

    0
    0

  • karla pe 13 Nov 2009, 18:41
    trista

    si eu sunt in zodia fecioara dar sunt trista ca nu mi gasesc jumatatea

    1
    0

  • Nicoleta Tarantus pe 13 Nov 2009, 11:56
    @iasmina

    Articolul despre femeia in zodia capricorn va aparea pe 24 noiembrie:).

    1
    0

  • iasmina pe 12 Nov 2009, 13:34
    capricorn

    de ce nu apare si femeia in zodia capricornului,astep un raspuns.pls

    0
    0

  • alexandra pe 11 Nov 2009, 23:32
    just me!!

    hmm,,,chiar asa este din punct de vedere este foarte adevarat,,greu de cucerit !!!o fecioara cand iubeste ,,iubeste pana la capatul vietii...iarta multe partenerului,,,,dar daca o inseala fecioara este o zodie care nu poate ierta infidelitatea partenerului,pur si simplu nu poate fi induplecata...nu ar mai fi in stare nici macar sa se impace cu el pt al face sa sufere,,,,cea mai dur zodie din horoscop!!!!!respect pt toate femeile care nu iarta infidelitatile,,,orice ar fi...

    1
    0

  • 75ioana pe 11 Nov 2009, 13:38
    adevarat !

    Sunt in zodia fecioarei si sunt cu un barbat capricorn de 2 ani , totul este perfect, pana la copil , cu el nu am copii si ma supara cand imi critica copilul .asta e singura problema care ma deranjeaza , dar avand 15 ani , va merge la facultate dupa liceu si nu va mai sta cu noi si asa se vor mai linisti apele.

    0
    0

  • cleo pe 10 Nov 2009, 12:28
    prea tare...

    toate se potrivesc ...ie ff misto.eu sunt feciora si vb q o balanta de aproape un an..

    0
    0

  • alina pe 4 Nov 2009, 16:17
    Tare...

    Hey... se potriveste,din toate pct de vedere chiar si la compatibilitati(din ce am cunoscut pana acum)... True..:)):))

    0
    0

  • Iutzza pe 28 Oct 2009, 15:02
    Misto

    Foarte Frumos! Eu sunt in zodia fecioara si mi-au prins foarte bine aceste informatii..;;)

    0
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod