Dragoste si sex - femeia in zodia capricorn

Afla mai multe despre aceasta si compatibilitatile ei amoroase
Esti o femeie foarte ambitioasa, hotarata si foarte determinata sa iti atingi scopurile, atat personale cat si profesionale. Nu te lasi doborata niciodata, dand dovada de maturitate si intelepciune. Esti foarte responsabila si mereu lasi impresia unei femei foarte puternice, ceea ce ii intimideaza pe cei din jurul tau.

Preocuparile tale primordiale sunt cele legate de profesie, pozitie sociala si abia apoi cele referitoare la partea sentimentala. Admiri barbatii ambitiosi, cu o situatie materiala foarte buna si care isi doresc infaptuirea multor realizari. Desi din exterior nu se vede nimic, esti o persoana extrem de nelinistita, care duce mereu o lupta cu sine insusi.

Familia este extrem de importanta pentru tine, esti fidela celui ales de tine, iar daca increderea iti este inselata, nu ierti foarte usor, pentru ca pui mare pret de investitia sufleteasca. Privesti orice actiune pe care o intreprizi, chiar si cea de a te indragosti, ca pe o afacere din care trebuie sa tragi niste foloase.

Prin gandire, comportament si modul de abordare a problemelor, pari mai matura decat esti in realitate. Fiind o conducatoare innascuta, succesul este cuvantul care iti domina vocabularul si viata.

Se intampla sa ai momente de nesiguranta, atunci cand vine vorba despre iubire, si poti face alegeri gresite sau poti renunta foarte usor la persoana potrivita...

Se spune ca esti reprezentanta semnului zodiacal care este strain de iubire, concentandu-te mai mult asupra a cum ai putea si cum ar fi sa fii puternica, decat cum ar fi daca ai iubi si a fi iubita. Din acest punct de vedere esti foarte rezervata si inchisa in tine.

Te-ai "programat" sa fii mereu stapana pe tine, sa iti "educi" instinctele si chiar sa ignori, de cele mai multe ori, placerea si suferinta. Cum actionezi fara mila fata de propriile sentimente, la fel esti si fata de sentimentele celor din jurul tau: refulezi si reprimi natura afectiva. La tine, frica de iubire se poate confunda cu dorinta de a iubi. Se poate spune ca esti mult prea rationala in dragoste si de aceea ajungi sa te bucuri de ea foarte greu.

Nu prea iti plac surprizele si te simti spontana doar atunci cand actiunile pe care le intreprinzi merg conform unui plan stabilit de tine. Esti traditionalista si totul trebuie sa decurga dupa un anumit ritual.
 

Comentariile 51-74 din 74

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andutzuu pe 3 Feb 2010, 14:14
    Pt Laura

    Buna Laura......daca vrei sa vb poti sa dai add la andutzuu_18 te astept poop

    0
    0

  • laura pe 24 Ian 2010, 20:51
    dificultate

    am 38 de ani,probleme,ca si toate...cea mai mare ,nu reusesc sa am un partener pe masura...sunt,f capricorn?,nu stiu..ceea ce stiu e ca nu am simtit inca iubirea:(

    0
    0

  • andra pe 20 Ian 2010, 18:46
    nu va mai ghidati dupa zodii

    cunosc un cuplu capricorn-fecioara in care nu trece o zi fara o divergenta cat de mica...asadar chestia asta cu comatibilitatea perfecta cade...ups..cautati oameni care stiu sa respecte,sa iubeasca si sa impartaseasca teluri comune cu ale voastre.

    1
    1

  • georgiana pe 15 Ian 2010, 03:30
    adevarat!

    ambitioasa..cautand succesul,nu iarta usor,iar knd o face nu uita niciodata!ce pot sa zic..eu sunt!capricorn!

    3
    0

  • georgiana pe 15 Ian 2010, 03:27
    adevarat!

    ambitioasa..cautand succesul,nu iarta usor,iar knd o face nu uita niciodata!ce pot sa zic..eu sunt!capricorn!

    1
    2

  • deny pe 5 Ian 2010, 17:45
    buna

    ...mi se potriveste in totalitate...ar trebui sa facetzi ji o poaralele intre zodia fetelor si zodia pentru baietzi din punct de vedere sentimental...;) tzinetzio tot aja...>:D

    0
    2

  • scarlat aurelia-camelia pe 5 Ian 2010, 15:24
    linia generala

    pentru corespunde ceea ce este scris , mai putin cu fraza de a fi ".... strain de iubire ...." Sunt o PASIONALA. Am gasit perechea potrivita .

    1
    1

  • maria pe 4 Ian 2010, 19:12
    capricorn

    Ce se spune aici despre aceasta zodie este in mare parte adevarat. Sunt in Zodia Capricorn, insa am ascendent in Zodia Gemeni .... Pot sa afirm ca ma regasesc mai mult in zodia aceasta din mai toate punctele de vedere. Anumite trasaturi despre Zodia Capricorn nu mi se potrivesc deloc .....

    1
    0

  • adelina pe 2 Ian 2010, 23:07
    relatia capricorn - berbec

    sotul meu este berbec si suntem impreuna de 18 ani. Am o casnicie superba si un baiat - varsator minunat. Chestia cu compatibilitatile dintre zodii este pana la un anumit punct valabila! Eu iti doresc succes!

    2
    0

  • mari pe 25 Dec 2009, 17:29
    ---

    ceea ce s-a spus despre zodia capricorn este adevarat

    0
    0

  • maria pe 24 Dec 2009, 20:06
    Femeia Capricorn si Barbatul Berbec

    Buna, daca este printre voi o Capricoarna cu un Berbec o rog sa-mi spuna si mie cum e relatia lor. Am un berbecut si uneori mi-e cam greu cu el :) as vrea sa stiu cum e la altii. merci, Maria

    2
    0

  • Aleczu pe 13 Dec 2009, 15:22
    FEMEIA CAPRICORN

    ESTE FOARTE ADEVARAT ACEST ARTICOL....MAI ALES PARTEA CU COMPATIBILATEA DINTRE CAPRICORN SI TAUR :D

    1
    0

  • Nodejarsevencer pe 13 Dec 2009, 01:46
    Nu e chiar adevarat tot ceea ce e scris aici

    Sunt o femeie puternica cu trairi foarte intense, de aici vine aceasta neliniste. Insa nu prefer sa fiu puternica inainte sa fiu iubita, sa le am pe amandoua, si da, stiu ce e iubirea, am suferit si inca sufar de pe urma ei. Dar ca o veritabila Capricoarna n-o sa las pe nimeni si nimic sa ma doboare, insa asta nu inseamna ca sunt liupsita de senti mente sau ca nu stiu sa iubesc.

    1
    0

  • sicamin pe 12 Dec 2009, 22:05
    femeia capricorn

    Si la mine se potriveste in mare parte. Relatia cu sagetator este intradevar de durata, 38 de ani !

    0
    0

  • camelia pe 4 Dec 2009, 23:53
    femeia capricorn

    sunt casatorita de 18 ani cu un barbat din zodia fecioara si ne potrivim extraordinar de bine din tote punctele de vedere.Asa ca fetelor capricorn......pe fecioare( eu am o casnicie de invidiat ) pupici

    0
    0

  • camelia pe 4 Dec 2009, 23:48
    despre femeia capricorn

    in mare se potriveste dar nu tot,cand o femeie capricorn iubeste atunci iubeste din tot sufletul si cu toata fiinta si ii este ff fidele acelei persoane si da este ffambitioasa

    1
    0

  • Oana-r... pe 3 Dec 2009, 01:17
    zodia capricorn

    Sunt capricorn si mi se potriveste de minune! Mai da ce le mai nimeriti...kt despre compatibilitati asi vrea ca tot ce spuneti despre capricorn-taur sa fie adevarat!kiss,si kt mai multe articole de acest gen,,,!

    0
    0

  • Nicoleta Tarantus pe 2 Dec 2009, 09:11
    @olecika, delia

    Articolul despre femeia in zodia pesti va aparea pe 8 decembrie:)

    0
    0

  • olecika pe 1 Dec 2009, 20:22
    wake-up daca faceti un lucru faceti-l pana la capat

    CHIAR DORMITI ACOLO CU TOTII?

    0
    0

  • olecika pe 1 Dec 2009, 20:20
    nu este inclusa zodia PESTI

    de ce nu este articol despre femeia pesti?

    0
    0

  • delia pe 30 Nov 2009, 18:34
    si pentru zodia pesti?

    buna ! interesant articolul,mi-a captivat atentia,dar eu sunt nascuta in zodia pestilor si nu este nimic afisat despre zodia mea...

    0
    0

  • liocik_005 pe 30 Nov 2009, 16:08
    dragoste

    iubesteti perechea e parte din suflrtul tau

    0
    0

  • maiaalina pe 27 Nov 2009, 11:03
    capricorn

    sunt capricorn si da,chiar se potriveste

    0
    0

  • andreea pe 26 Nov 2009, 10:52
    femeia capricorn

    frumos articol poate o sa tina si la mine in ceea ce priveste capitolul reletie k in rest mi se cam potrivesc

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod