Dirty talk si sex zgomotos

Tu cum iti exprimi placerea din timpul actului sexual?
In multe cupluri, partenerilor le este frica sa vorbeasca in timpul actului sexual de teama ca acest lucru ar face ca starea de placere maxima sa dispara. Insa, putini stiu ca sexul poate fi mult mai senzual atunci cand cei doi iubiti gem, mormaie de placere sau isi vorbesc "murdar". Te-ai gandit vreodata ca iubitul tau poate fi "aprins" mai mult atunci cand tu iti exprimi vocal excitatia?

O partida de sex este ceva natural, in care mereu poti sa improvizezi si sa evoluezi, iar acest lucru nu poate sa iti aduca decat placere. Daca simti ca vrei sa ii spui iubitului, in timpul partidei de sex, cat de mult iti place atunci cand te saruta... acolo jos, nu este nimic anormal, acest compliment l-ar putea excita si mai tare, nu crezi?

Iti este frica sa vorbesti...


... pentru ca magia ar putea disparea? De ce? Comunicarea este foarte importanta in orice situatie, chiar si atunci cand partida de sex este una exceptionala si vrei sa iti exprimi placerea "cat mai verbal posibil".

"Ahhh...ohhh... da... acolo... asa... mai tare... nu te opri... ma omori de placere" sunt doar cateva gemete de placere care pot transforma o partida de sex intr-o experienta exploziva... Vorbele acestea pot incepe inca din preludiu, nu e musai sa treceti la "jos textila", act sexual si apoi somn de voie. In cartea "Sex ca la carte", Paul Jenner spunea ca "limbajul obscen este o arta pe care toti indragostitii trebuie sa o stapaneasca!". Il poti contrazice? Iata si cateva sugestii:

Spune-i iubitului ce ai vrea sa-i faci sau ce ai vrea sa-ti faca ("Vreau sa facem sex in momentul acesta", "Fa streaptease pentru mine", "Poti sa faci ce vrei cu mine in seara asta", "Voi fi amazoana ta", "Ma poti avea in orice pozitie vrei" etc.)  

Spune-i ce anume te excita la el ("Spune-mi numele cand te excit atunci cand suntem in pozitia X, pentru ca ma omori de placere", "Ma termini atunci cand iti folosesti limba... acolo", "Mai tare, nu te opri, asa imi place..." etc.)

Spune-i partenerului cat de mult te excita, cat de mult iti place ce-ti face
("Ador felul in care ma saruti, mai ales cand ma saruti... acolo", "Ma innebunesti atunci cand te uiti la mine asa", "Stii ce vreau de la tine, iubitule..." etc.)

"Fara gemete si dirty talk? Ce fel de partida e aia?"


Unii nu concep o partida de amor lipsita de dirty talk si sonor, pentru ca li se pare fada, lipsita de placere.

"Ce fel de partida de sex este aceea fara tipete, gemete de placere si 'vorbe murdare'? Una lipsita de farmec, nu-i asa?", isi raspunde Maria. "Atunci cand fac sex cu zgomot si ii vorbesc murdar iubitului, intensitatea actului sexual este mai puternica, gradul de excitatie la cote maxime, iar orgasmele vin in cascada... Ce mi-as dori mai mult? Poate astfel de partide in fiecare zi, seara, dimineata. Renunta la inhibitii si bucura-te de fiecare moment alaturi de iubitul tau - aceasta este 'lozinca' mea", mai spune ea.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • klauss pe 7 Iul 2012, 19:41
    sex

    e ok sa vb dirty ,daca asta iti place si doresti...mie una imi place sa imi vb iuby asa ,imi dau seama astfel cat e de excitat si ce vrea,bineinteles cu limite nu ca in filmele porno evident,eu mai putin vb asa...dar lucrez la asta acum...e incitant sa-ti spuna cat de bine te f...,cat de tare te misti si cat de mult il exciti si ce ar vrea sa iti faca e fain

    0
    0

  • brunetzik249 pe 22 Oct 2010, 02:18
    Ma lasati fara cuvinte :))

    kre mai de kre cu sfaturi interesante..si mie imi place ceva mai dirty asa :-D dar nu prea de tot,vb urate sau mai stiu eu ce...Sincer knd citesc pe-aici imi aduc aminte de iubit si abea astept sa ne iubim si noi asa :X:X:X:X:

    5
    2

  • Senzuala pe 25 Iun 2010, 23:50
    poti ramane mirat de sfaturile date, dar sunt adevarate!...

    Intradevar, cele relatate de autor au o anumita putere intr-o relatie. Sunetele care inspira placere, excitatie, sunt de mare ajutor. S anu va ganditi ca e prea vulgar sau altfel, e ceva natural. Animalele tot asa fac.

    1
    3

  • simika pe 15 Iun 2010, 09:42
    si a face dragoste e o arta...

    Eu recunosc ca atunci cand am o pofta nebuna de a-l "smotoci" pe sotul meu, fac si asta. E mai excitant, mai iesit din tiparele obisnuite...Romantism intotdeauna este, la fel ca si vorbele dulci, insa asta e ceva mai aparte si am impresia ca il domin oarecum in momentele alea. Si sincer, fie vorba intre noi, barbatilor le place sa le vorbesti urat si sa ii domini in pat, dar unii sunt prea mandrii sa recunoasca asta ;)

    5
    1

  • Aeris pe 12 Iun 2010, 23:32
    sex, gemete, pasiune

    Mie una nu-mi place sa vorbesc murdar cu partenerul, sunt adepta romantismului, prefer sa-i spun un "te iubesc", care ,in cazul nostru, e mult mai exploziv decat orice altceva... intr-adevar, si zgomotul are un rol in partida sexuala, dar nu trebuie sa ne concentram doar asupra acestui aspect, placerea nu vine doar cu gemete :D, mai multa actiune= mai multa placere, nu ? Si asa este, tb sa ne bucuram de momentele petrecute cu iubitii si sa renuntam la orice inhibitie, dar eu consider ca toate astea trebuie sa se intample intr-o anumita limita, pe care sa n-o depasim, totusi...sexul e arta, placere, dragoste...

    7
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod