Dependenţa de sex - Charlie Sheen susţine că s-a culcat cu peste 5.000 de femei

Psihologii sunt de părere că este o problemă serioasă care, netratată, poate avea efecte grave, iar cei afectaţi ajung să piardă controlul asupra vieţii lor. Deşi dependenţa de sex este

Psihologii sunt de părere că este o problemă serioasă care, netratată, poate avea efecte grave, iar cei afectaţi ajung să piardă controlul asupra vieţii lor. Deşi dependenţa de sex este considerată a fi mai mult o problemă a bărbaţilor, nici femeile nu sunt ocolite. În America, aproximativ 30% dintre doamne cer ajutor specializat pentru a trata dependenţa de sex.

Ca şi alte dependenţe, dependenţa de sex poate duce la destrămarea căsniciei, la pierderea locului de muncă, a prietenilor şi la multe alte probleme, chiar şi de sănătate.

Fanteziile sexuale, sexul cu persoane necunoscute, sexul pe bani, sado-masochismul, voyeurismul, comportamentul seductiv compulsiv, exhibiţionismul sunt doar câteva dintre formele pe care le poate lua dependenţa de sex.

Şi nume mari de la Hollywood au fost diagnosticate cu această problemă. Mariajul dintre actorii David Duchovny şi Tea Leoni a fost distrus din cauza dependenţei de sex a starului din "Dosarele X". Şi Charlie Sheen căzut pradă dependenţelor, de la alcool, până la droguri şi, bineînţeles, sex.

Sheen a declarat chiar că făcut sex cu peste 5000 de femei, preferatele lui fiind escortele în uniformă de majorete. În plus, starul din "Doi bărbaţi şi jumătate" are o pasiune pentru prostituate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod