De Revelion... doar noi doi

V-ati hotarat sa petreceti seara de Revelion in doi... doar tu si iubitul tau. Vreti sa pasiti in 2009 fara petreceri costisitoare cu prieteni si rude, va doriti sa fiti voi doi, imbratisati, sa va lasati prada dorintelor si sa faceti dragoste ca pentru tot anul!

V-ati hotarat sa petreceti seara de Revelion in doi... doar tu si iubitul tau. Vreti sa pasiti in 2009 fara petreceri costisitoare cu prieteni si rude, va doriti sa fiti voi doi, imbratisati, sa va lasati prada dorintelor si sa faceti dragoste ca pentru tot anul!

Un Revelion petrecut in doi se poate transforma intr-o petrecere intima in care toate dorintele voastre pot deveni realitate. Cum poti incinge atmosfera intr-o astfel de noapte speciala? Nu uita sa creezi un decor incitant, sa fii relaxata, sa va dezmierdati cu mii de cuvinte dulci si sa va iubiti pana in zorii zilei. Am intalnit cateva Eve care doresc sa isi petreaca revelionul doar cu partenerul si iata ce mi-au povestit:

"Eu planuiam de mult timp sa imi petrec noaptea de Revelion cu iubitul meu, iar anul acesta asta vom face. Doar noi doi, intr-o cabana izolata de la munte. Ce pot sa imi doresc mai mult? Intram in noul an imbratisati si plini de iubire. Planuiesc o cina romantica la focul unui semineu, sampanie din belsug, cateva afrodiziace si... dragoste multa.", imi spune Ana, proaspat casatorita cu Bogdan.

"Nu este prima oara cand preferam sa ramanem acasa, doar noi doi. Ducem copiii la bunici si profitam din plin de timpul petrecut impreuna... facem dragoste ca pentru tot anul. Pentru noi, ca si cuplu, este un mod ideal de a ne ragasi si de a incepe anul perfect.", ni se destainuie Maria, 35 de ani.

Am gasit si un Adam, dornic sa isi petreaca noaptea dintre ani cu iubita lui: "Anul acesta vom incerca sa schimbam putin traditia. Ne-am propus sa fim doar noi doi de Revelion, sa vedem cum va fi... I-am propus iubitei mele si a acceptat. Ce vom face? Sper ca multa dragoste!", declara Marius.

Din discutiile pe care le-am mai avut cu alti prieteni, am aflat ca isi doresc sa incerce in seara de Revelion multe lucruri noi, din punct de vedere sexual: sa improvizeze tot felul de scenete, sa guste alimente care sa le mareasca apetitul sexual, sa se "joace" unul cu celalat si sa traiasca totul la intensitate maxima. Iata ce am reusit sa spicuiesc din sfaturile lor:

Dupa pregatirea unui cadru intim si plin de romantism, din care nu trebuie sa lipseasca lumanarile parfumate, toata atmosfera trebuie condimentata cu mai multe alimente afrodiziace, menite sa starneasca si mai mult placerea de a face amor.  Mancarurile condimentate cu chili, curry sau wasabi (condiment foarte iute, care se foloseste la sushi) nu trebuie sa lipseasca din meniul serii de Revelion; acestea ne maresc numarul batailor inimii, ne fac sa transpiram de placere atunci cand le savuram - senzatii si trairi identice unei partide de sex. Iti recomand Biryani cu pui si sofran sau Tocanita de miel cu sos curry si sos tomat.

Incercati si niste caviar. Se stie ca icrele de peste contin o serie de vitamine foarte benefice: sunt bogate in fosfor si foarte hranitoare pentru celulele nervoase. Asezonati caviarul cu vodca, pentru a creste puterile afrodiziace.

La desert, ce ziceti de o prajitura cu o puternica aroma de vanilie? Potrivit Love.ivillage.com, consumarea vaniliei combate extenuarea sexuala si imbunatateste modul de functionare al sistemului nervos. Desafata-ti iubitul cu Rulouri cu crema de vanilie sau Muschi de porc cu sos de miere si vanilie. O idee excelenta este si aceea de a face impreuna o baie fierbinte in care ati pus esenta de vanilie: va va relaxa si va va trezi simturile. Tot in aceasta baie puteti picura si esenta de mosc; multi experti sunt de parere ca mirosul moscului se aseamana cu cel al testosteronului.

Exista foarte multe afrodiziace, dar cele mai importante sunt dragostea si erotismul dintre voi. In noaptea de 31 decembrie, daruiti-va unul altuia, iar in dimineata de 1 ianuarie 2009 sa va trezeti imbratisati si mai fericiti ca niciodata....

Un articol de Nicoleta Tarantus

 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iulia pe 15 Ian 2009, 23:36
    buna

    cine nu siar dori un asa revelion sa fii cu persoana iubita

    2
    0

  • valy pe 10 Ian 2009, 15:02
    buna

    va sal pe toate fetele va pwp dulce

    0
    0

  • www.flpmihai.blogspot.com pe 4 Ian 2009, 19:48
    Fiti mai seriosi ...

    Hai mai, mi-am stricat Revelionul cu articolul vostru. Am mers toata noaptea prin oras sa gasesc o mana de caviar, niste tulpini de mosc, Biryani cu pui si sofran - am mers chiar si la farmacie crezand ca-i vreo boala ca gripa aviara. Recunosc ca "curry" mi-a fost rusine sa intreb la alimentara daca are, insa am intrebat mandru "What's uuuuuuuuupppp". :) Asta in loc de wasabi. Mai, iubiti-va si de Revelion, si dupa si inainte, si cand vreti voi - nu va trebuie lumanari parfumate si candele neparfumate.

    0
    0

  • xyz pe 1 Ian 2009, 21:31
    make love ENYTIME u want!!!!

    lool liliacul77 hahaha :)))

    0
    0

  • liliacul77 pe 30 Dec 2008, 08:30
    MAKE LOVE NOR WAR!!!!!!!!

    principiul este altul si anume : DACA FACI SEX ORI DRAGOSTE CU CINEVA IN SEARA DE REVELION ITI MERGE RAU TOT ANUL, asa ca acest articol nu cred ca isi are rostul

    1
    0

  • alin pe 28 Dec 2008, 11:01
    e tare

    e foarte interesant

    0
    0

  • helga_barbie pe 25 Dec 2008, 11:48
    fain:*:*:*

    imi place cu suna,si eu mi-as dori sa fiu numai cu el:X:X:X:X:X:X

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod