De ce refuzam sa facem sex?

De cate ori nu ti s-a intamplat sa invoci o durere de cap in momentul in care partenerul tau are chef sa faca dragoste? Iti mai iubesti partenerul, dar pur si simplu nu te simti...
De cate ori nu ti s-a intamplat sa invoci o durere de cap in momentul in care partenerul tau are chef sa faca dragoste? Iti mai iubesti partenerul, dar pur si simplu nu te simti atrasa de el. Chiar daca poate acest lucru nu te afecteaza constient pe tine, cu siguranta il afecteaza pe el si implicit relatia de cuplu.

Ai nevoie de o pauza, de o vacanta sau doar de cateva motive sa gasesti raspunsul la aceasta intrebare? Iata 4 cele mai importante cauze pentru care libidoul tau este la un nivel minim si nu simti dorinta de a face sex.

1. Stresul


Munca, familia, sau alte activitati cotidiene sunt doar cateva dintre motivele pentru care femeile sunt stresate. In momentul in care barbatii simt acest lucru si vor sa faca sex, starea de tensiune nu scade, ci dimpotriva, se aprofundeaza.
In momentul in care esti stresata, corpul emana cortizol, asa-numitul hormon al stresului, care afecteaza nivelul testosteronului din corp, hormonul raspunzator cu libidoul. In general, femeile produc mai putin testosteron decat barbatii, ceea ce inseamna ca ne pierdem interesul asupra sexului mult mai repede.

Incearca sa uiti de problemele de peste zi si sa te bucuri de fiecare noapte petrecuta alaturi de partenerul tau.
                                                                               

2. Kilogramele in plus


Sexul te face sa te simti bine, dar asta presupune ca si tu sa te simti bine cu tine. Daca nu te simti confortabil in pielea ta, nu faci decat sa iti blochezi toate instinctele, inclusiv cele legate de partea sexuala.
Ajungi astfel sa nu mai ai nicio reactie la atingerile partenerului. Exista momente in care absolut orice femeie este dezamagita de felul in care arata, insa, daca ajungi sa faci din asta un obicei, exista posibilitatea sa iti pierzi definitiv apetitul pentru sex.

Daca intr-adevar nu te simti confortabil in pielea ta, gaseste o metoda prin care sa ajungi la greutatea dorita. Cauta ceva care sa te provoace, dar care in acelasi timp sa iti si placa. A fi activa prespune sa arzi un numar mai mare de calorii, nivelul energiei din corp sa creasca si astfel sa ajungi sa fii din nou mandra de tine.

3. Conflictele


In general femeile refuza sa mai faca sex cu partenerul lor atunci cand sunt suparate sau dezamagite. Chiar daca il iubesti, asta nu inseamna ca te simti atrasa de el.
Daca v-ati certat cu ceva timp in urma si nu si-a recunoscut greseala, l-ai iertat, dar nu ai uitat.

De cele mai multe ori, o partida de sex poate fi cheia rezolvarii situatiilor conflictuale din cadrul unui cuplu. Ce faci insa cand nu se intampla asa? Incearca sa nu mergi la culcare nervoasa, sau foloseste-ti furia in alte scopuri, ca de exemplu o partida nebuna de sex.

4. Antidepresivele


Iata un alt motiv care duce la lipsa apetitului sexual. Antidepresivele sunt recunoscute ca fiind una dintre principalele cauze ale scaderii libidoului.  Majoritatea contin serotonina, o substanta chimica care actioneaza asupra placerii sexuale. Depresia, de asemenea, poate influenta scaderea libidoului.

Ce poti face in aceasta situatie? Cel mai important lucru este sa ii comunici medicului care ti-a prescris tratamentul efectele negative pe care le are asupra ta.
Doar el este in masura sa iti prescrie un alt tratament sau sa iti sugereze alternative.
 

Comentariile 1-50 din 67

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ionel pe 10 Ian 2014, 10:23
    sotiea ma refuza sa mai facem sex

    buna sunt un barbat de 32 ani bronet ochi verzi 1.75 cm 80kg dragut atragator romantic tandru si sunt casatorit de 15 ani de de 4 ani sotiea ma refuza sa facem sex si am an cercat sa vb cu iea sa vad de ce ma refuza si miea raspus ca nu are chef de sex nu o mai intereseaza sexul oameni bunui ie tanara are 30 ani ieu ieam spus sami spuna daca nu o mai atrag sau daca are pe cn va miea raspus ca nu are pe nimeni dar nu mai vrea sa faca sex ieu iem zis ca asa o sa pun punct relatiei ca nu mai pot suporta sunt tanar si ador sa fac sex ieu fara sex nu pot trai va rog spunetimi ce as putea face numi pot continua vieata de cuplu asa fara sa facem sex va rog spunetimi ce as putea face vreau sa pun punct acestei relati vreau sami refac o relatie serioasa bazata pe multa iubire sinceritate si sex nr meu de tel 0742931030 pt doamne sau domnisoare care doresc o relati cu un barbat caruiea ai place sexul foarte mult as face sex zilnic credetima id mes kryss_kryss15 sau love_ionel rog seriozitate si ofer seriozitate

    2
    3

  • fara nume pe 3 Aug 2013, 18:24
    sex

    pentru toate doamnele si domnisoarele care nu mai sunt satisfacute de barbati ma pot contacta la id de mes grigore_boss2000 si le satisfac eu dorintele sex anal sex oral si sex normal bine anteles care vrea indiferent de varsta

    2
    2

  • Alexandru pe 22 Iun 2012, 11:04
    Ma iubeste dar nu are chef sa facem dragoste...

    Buna ziua. Ma numessc Alexandru si am 40 de ani. Am o problema grava si vreau sa ma ajutati cu un raspuns sau ceva sfaturi. De ceva vrema sotia mea nu vrea sa mai facem dragoste, imi spune ca ii place sa fie mangaiata dar nu are chef, spune ca ma iubeste mult. Avem o viata destul de agitata dar pana acum 2 saptamani nu au fost probleme, intr-o seara am surprins-o ca vorbea cu cineva prin sms si isi spuneam cuvinte dulci ( este veorba de un pusti de 17 ani ) care ii scria in mesaje ca o pupa dulce si ca o iubeste mult ( sotia mea are 36 de ani ) am inceput sa fac presiuni si am aflat ca mai venea la noi in casa ( avem 2 copii unul de 8 ani si altul de 6 ani ) si intr-o zi a fost surprinsa de baiatul mare in patul din camera lor, ea statea intansa langa el, cand a intrat copilul nostru ea s-a ridicat imediat in sezut. Din aceea seara am inceput sa discutam despre asta si imi spune ca ea il vede ca pe un copil si nu sar gandi niciodata la asa ceva insa faptele spun altceva. Din seara aia avem discutii contradictorii, tensiuni, suparari si vad clar ca numai are chef de nimic, si imi invoca ca este stresata si obosita. Imi spune ca se vor rezolva lucrurile, ca ma iubeste si a ajuns sa spuna ca mergem inainte si nu ne despratim. Ce ar trebui sa fac in acesta situatie ? si va rog sa-mi spune-ti parerea dvs despre acesta situatie grava si complicata.

    0
    0

  • gyoana pe 5 Apr 2010, 02:13
    nu stiu ce sa fac

    va rog sa ma ajutati sotul meu e mai mare ca mine cu 16 ani.eu am 26.avem un copil de 4ani.De un an nu mai am nici un sentiment pt el. Ne-am despartit iar dupa 5 luni ne-am impacat pt ca nu puteam sa stau fara copil,acum nu pot sa fac dragoste cu el refuz orice pt ca nu-mi place.Am ajuns sa ma culc cu el fortata si dupa.... merg in baie si plang.Ma intreb:Oare cat sa mai rezist asa?pt copil sa fiu alaturi de el!

    7
    2

  • sim pe 12 Mai 2009, 12:18
    de ce nu vor ei sa faca sex

    un alt motiv pt care barbatii nu prea mai vor chestia asta e si in relatiile care aparent merg f bine, dar exista mult prea multe dulcegarii si tandreturi. am experimentat-o pe pielea mea. totul e minunat,pana la capitolul sex. de parca ar fi o chestie tabu care ar "muradri" relatia. ce poti face intr-o situatie ca asta?

    13
    2

  • ioana pe 8 Mai 2009, 18:57
    uofff viata de adolescenta:|:|

    de curand mi-am facut un nou prietensi ne certam foarte des..>..din cauza certurilor am hotarat sa ne despartim..iar ak au trecut 2 saptamani si numai la el mi-e gandu nush ce e cu mn...acesta imi batea tot felu de app care duceau spre sex dar eu simt ca inca nu sunt pregatita sa fac acest pas..nush nu vreau sa raman nici fata batrana poate at cand va fi momentu decisiv am sa-mi mai las din temeri si am sa o fac...sunt genu de fetita care invata care nu iese seara din casa..de aceeia ne certam foarte des imi zicea sa merg in cluburi etc si eu inca nu vreau acest lucru poate si datorita faptului ca am fost crescuta in asa fel incat sa fac doar ce mi se spune sa nu pun mana dak nu mi se da voie si multe alte lucruri..dar el e tipu de baiat total invers caracterului meu...cand imi vad colegele ma gandesc : ce au ele mai presus decat mine de sunt iubite si dorite de prietenii lor..si eu numai ma cert ce ma sfatuiti sa fac as vrea sa-l UIT dar sunt genu ... am obs ca nu uit persoana cu care am fost inainte pana nu cunosc pe altcv si acum mi-e frica ca dak nu am sa m-ai stau cu nimeni datorita faptului ca nu-s pregatita sa fac sex:|:|:ca am varsta la care fetele deja........ ce ma sfatuiti sa fac

    1
    1

  • mada pe 13 Dec 2008, 01:58
    sex

    si eu am aceeasi problema,inainte eram practic nebuna dupa sex ,acum nu ma mai atrage aproape deloc.avem 20de ani,nu stam impreuna dar ne vedem zilnic,dorm la el seara.nu e romantic,nu e prea afectiv,se beseste,e un nesimtit...am incercat sa i spun ce vreau de la el,dar degeaba,mia zis ca asa e el.noi suntem de 9 luni impreuna si am facut sex doar cu prez,poate de asta nici el nu e asa incantat de sex.in skimb,vrea sex oral zilnic!!!!ma simt asa plictisita,am ajuns as ma masturbez de nush cate ori pe zi,macar asa sunt satisfacuta....

    4
    1

  • ioana pe 27 Nov 2008, 14:38
    repulsie

    buna sunt o tanara de 24 ani prietenul meu are 27 .am o problema cu care nu mai mam confruntat pana acum cateva luni cand iubitul meu refuza sa mai facem dragoste..suntem plecati in spania ne intelegem de minune imi spune ca ma iubeste simt asta dar cand ne intalnim seara de la servici ma strange in brate imi zice ca ma iubeste si apoi se pune la calculator.acum cateva seri l am surprins ca se masturbeaza uitandu se la filme porno.eu am ramas socata pt ca eu il doream mult iar el prefera sa se masturbeze la calculator.de ce ??i spun ca il doresc iar el imi raspude :stiu...am incercat sa stau de vorba cu el dar e tacut sau se enerveaza zicandu mi ca ptmine asta e important?nu am maifacut dragoste cu el de 2 luni.c se intmpla?imi zice ca are probleme cu ai lui de acasa dar gaseste moment sa se masturbeze in fiecare seara ...inainte faceam dragoste de 3 ori p seara nu inteleg nimic sunt psihic demoralizata si il iubesc enorm .as vrea un raspuns multumesc

    11
    0

  • Darius pe 28 Aug 2008, 23:43
    Apropo de Geo

    Fetelor, femeilor, doamnelor, Geo este la fel de disperat ca voi. Sau voi nu vorbeati despre sex cu barbati?

    1
    3

  • adrian.daniell@yahoo.com pe 19 Aug 2008, 17:05
    cine doreste placere...

    vei vrea placere..nu vei sta cu mainile in san..si sa astepti..astepti!ce ? sa treaca timpul....totul se rezumam la placere..cele interesate le astept sa vb pe mess adrian.daniell ..curat manierat epilat..discret si plin de pasiune>

    0
    0

  • jojo pe 15 Aug 2008, 13:26
    ptr gelu si maria

    nu mai vrea sa faca sex partenera ?De ce nu vb deschis k ea ?Dasa sinteti o fam ?ma gindesc k asfel de lucruri trebue discutate,,,,,,Dak ea are pe alcineva si a uitat de existenta ta ,sau poate no mai atragi?!! Ajungeti discutind la un numitor comun...Dak nu va mai intelegeti si nu va mai suportati..Divortati..Are rost sa va irositi viata ?!! MARIA..Si asta e un motiv..el poate munceste ff mult sati fie tie bine ...Si e normal k el sa fie mai absent..Dar tinind cont de virsta voastra (tineri)nar trebui sa te plingi...Ceva nu este in regula ..Stai intr-o zi cind este mai bine dispus de vb k el ...Cooperarea intre parteneri este dialogul..Fiecare isi spun nemultumirile ..si atunk ajungeti sa sa puneti viata in ordine ...SUCCES.

    0
    0

  • maria pe 2 Aug 2008, 01:38
    va rog dati-mi sfaturi multe

    il iubesc mult ,spuneti-mi ce sa fac.

    2
    0

  • maria pe 2 Aug 2008, 01:34
    nu vrea

    nu vrea sa facem sex.e obosit tot timpul(munceste 11 ore) si cand o facem e fara tandrete si prea mult preludiu.suntem de 1 an impreuna si eu am 17 ,el 25.nu stiu ce sa fac cred ca o facem 1 data pe sapt,poate 2...eu vreau,el nu...nu sunt o fata urata chiar deloc si arat bine...of..

    0
    1

  • gelu pe 1 Iul 2008, 09:39
    sex

    da am o varsta , dar mai vreau sa fac sex , si partenera, mea de veata nu mai vrea,, cei de facut?sa caut in alta parte..?

    0
    1

  • diggler pe 26 Iun 2008, 11:39
    sexul (sau lipsa lui) chiar e motiv de despartire?

    "te iubesc" spus asa printre dinti,am auzit de zeci de ori.deja sunt imun la orice cuvintel de genul.cat despre refuzul de-a face sex...nu mia esti atrasa de el?fa-l sa se schimbe un pic.trimite-l la sala,de exemplu.sau fa tu ceva in sensul asta. sau puneti punct,fratilor,asta daca nu mia exista nimic si nici macar in ochi nu va mai priviti.sexul chiar e motiv de despartire?

    1
    1

  • ilinca pe 21 Iun 2008, 16:28
    Ce sa fac?

    Sunt casatorita cu sotul meu de 6 ani, si de tot atat timp ma neglijeaza. O facem o data la luna desi suntem f tineri. Ne iubim, ne alintam, dar cand vine vb de sex, n-are nici o treaba. Nu e deloc normal Chiar nu stiu ce sa fac. La inceput am crezut ca are pe cineva dar acum nu mai cred din moment ce el nu e nicodata atras de sex. A murit speranta ca se va schimba, acum ma gandesc sa iau o hotarare ori traiesc asa anormal toata viata, ori iau hotararea de a-mi creste copiii singura.

    2
    1

  • GINA pe 19 Iun 2008, 12:35
    pt mia

    si eu patesc asa ,dar dupa 2-3 luni nu-l las, explodez si ii aspun ce am pe suflet .suntem casatoriti de 18 ani avem o fata de 17 si un baietel de 3 ani ,dupa ce l-am nascut pe cel mic vreo trei luni nu s-a atins de mine si ce balamuc am facut in plus ca nu mai facusem dragoste din luna 4 sau 5 de sarcina nu mai puteam eu si ne-am separat am dormit fiecare in dormitorul lui.nu-l lasa asa spunei ca ai si tu nevoie de putina tandrete e prea devreme sa devina rutina ce ve-ti face cand veti avea si copii,sau intreabal nu cumva si-a gasit alta pe direct nu-l lasa esti tanara si nu are sens sa-ti irosesti viata .

    1
    1

  • joannna pe 18 Iun 2008, 23:36
    MASTURBAREA

    eu am 23 de ani si mai bine ma masturbez decat sa fac sex cu un barbat .

    4
    1

  • ABCD pe 15 Iun 2008, 06:00
    pfff

    geo mama ....du`te la un control ca esti tampit rau de tot....:)))))) vrei o amanta vrei o amanta si noi ce a iti facem ??? du`te dreq si cauta`ti ...doar nu vrei sa venim pe tava cu una pt tine special....doamne ce oameni =))

    0
    1

  • Nya pe 9 Iun 2008, 16:33
    pt geo

    nu esti cu toate oalele in straita! du-te de te spanzura mai bine decat sa scrii asemea cretinarii...

    0
    1

  • geo pe 5 Iun 2008, 15:43
    AMANTA

    CAUT O AMAANTA O PRIETENA SAU CUM DORIT VOI DOAMNELOR PTR CLIPE SUPERBE IMI OFERA CINEVA ASTA???? ASTEPT RASPUNS

    0
    1

  • geo pe 5 Iun 2008, 15:38
    sex

    numai fac sex de un un si am 28 sunt satul de toate vereau o amanta vreau .... nu stiu vreqau sa stau singur si sa uit de toti si toate

    0
    2

  • lavy pe 3 Iun 2008, 14:50
    vai vai

    ma ingrozesc cand vad ce ati scris multe dintre voi. unele ca nu-si mai iubesc partenerul, dar se marita cu el, altele ca il inseala ca nu face fata,nu le satisface, sau pt ca nu-i face sex oral... come on!!! cum puteti trai asa!?!? sincer!!! gasiti-va taria de caracter sa va hotarati ce vreti in viata. ori il vrei si il iubesti pe el, ori nu!!! ce atata foaie verde "ca sa vezi... ca de fapt nu-i alba ca-i galbena..." aiureli! hotarati-va odata ce vreti de la viata... dupa aia va tot plangeti ca nu sunteti fericite... Goooooooooooddd...

    1
    1

  • daniela pe 29 Mai 2008, 20:32
    cu cine

    sunt impreuna cu el de 4ani.la inceput a fost bine(cred eu)o faeam zilnic era super ok!dar avem o problema-el nu vrea sa imi faca ceea ce ne place noua femeilor mult.a inceput am zis treaca mearga ,o sa isi dea drumul,osa incerce apoi am vazut ca nimic ,i-am dat dat de inteles ca mi-ar place si tot nimic!l-am intrebat franc in fata :dar tu cind ai de gind sa imi faci un sex oral?raspuns:in veci pe motiv ca nu poate si ca nu a mai facut-o niciodataviata noastra sexuala nu mai are nici un farmec.!il iubesc dar asa nu se mai poate.da stiu o sa spune-ti ca si unele pietene."da ce nu poti trai fara asta?"nu, nu pot pt ca eu nu gasesc asta normal.vreau un barbat care sa ma pretuiasca asa cum sunt eu,fara sa incerce sa ma schimbe.am intilnit pe cineva care dupa 5luni de insistente a reusit sa ma convinga sa ii dau o sansa!mi-a daruit tot ceea ce pierdusem in cei 4 ani!m-a facut sa ma simt din noua femeie,sa ma simt dorita,iubita!stiu am gresit fata de actualul ,dar a meritat-o!ce urmeaza....despartirea cred.e ft greu dar trebuie!

    4
    1

  • jojo pe 25 Mai 2008, 21:52
    sex dar nu cu cine trebuie

    si eu as facese, dar cu viitorul meu sot chiar nu simt nevoia sau placerea.in schimb sunt cu cineva care ma facesa ma simt bine, sa ma simt eosebita chiar daca nu arat foarte bine.din pacate este si el insurat, dar nu este multumit cu sotia si am ajuns impreuna. este minunat pt noi, dar pt viitorul meu sot...nu prea cred. nu am mai facut sex de mai bine de 6 luni. ce sa fac?!? sa ma mai marit,eu am impresia ca fac o mare greseala. cred ca nu il mai iubesc

    0
    3

  • irina pe 21 Mai 2008, 19:49
    mai degraba dragoste

    parerea mea ca atata timp cat e vorba doar de sex, nu-i ok. eu fac dragoste cu iubitul meu. e o mare diferenta in a face sex si a face dragoste. asta e parerea mea. eu dragoste fac in fiecare noapte.

    1
    1

  • Diana21 pe 21 Mai 2008, 18:55
    pt. mia ....preludiu...

    Da....asa faceam si eu...plangeam...pana intr-o zi! m-am revoltat in sinea mea! i-am spus ce vreau si cum vreau sa se desfasoare o partida de amor, i-am amintit si i-am aratat. Se pare ca a functionat. Dorul partidelor de sex il duceam si eu, apoi m-am saturat sa astept si i-am zis: "te doresc, si te doresc acum!" zis si facut! :D De vecini...nu prea ma intereseaza, nu au decat sa se zgarie ca eu ma simt bine in timpul actului sexual, sic^^! Fetelor, comunicati sau macar aratati ce doriti! Si eu m-am gandit sa imi fac implant de silicon, dar daca ma place foarte mult asa, si mie parca a inceput sa imi placa! Si inca ceva....sotul/prietenul este obosit sau stresat?! Eu rezolv asta imediat cu un masaj, apoi cu un pupic....apoi....;)

    2
    1

  • ANA pe 20 Mai 2008, 14:28
    pt. miha

    cred ca in locul tau as geme si cand as fi singura numai asa ca sa moara de ciuda si peste noapte as geme cred ca nici nu as mai vorbi numai as scoate sunete si sa vezi ca le trece, o poti face in o mie de feluri fara sa te auda vecinii, da muzica mai tare da televizorul mai tare, poti sa faci in baie cand curge apa si naiba sa ii ia, acum ce sa faci, zici ca o faci cu o suta de barbati.

    0
    2

  • cristinaa_uk pe 20 Mai 2008, 13:14
    un sfat va rog!

    sunt si eu intr-o relatie in care sexul e ok insa am descoperit ca prietenul meu se masturbeaza am vb.cu el si a zis ca toti barbatii o fak insa nu stiu ce sa cred desi niciodata nu au fost probleme in relatia noastra.Va rog un sfat ,mersi

    1
    0

  • melany davy pe 19 Mai 2008, 19:16
    pt floare de colt

    ma bucur ca simti ca vei avea un viitor bun.......este un incieput bun, capul sus .

    1
    0

  • Floare de colt pe 18 Mai 2008, 22:35
    poveste su finalul la jumatate

    Buna,sunt eu,femeia care s-a indragostit nebuneste de un baiat,si la 18 ani era deja casatorita cu el si cu un copil..iubire mare,pasiune multa,dar,baiatul meu mult iubit,s-a dovedit a fi un om rece,a inceput sa bea, fumeaza mult,nu se ingrijeste de el deloc,de mine si copil sa nu mai zic,il iubeam,il doream,,acum insa ..il cind se apropie de mine..nu doar faptul ca nu il doresc il simt..dar,regret ..imi vine sa vomez..la propriu..Am o casnicie cu el de 16ani..un baiat la fel de mare,eu am 35 ani..ce ma fac???dei ubit nu il voi mai putea iubi veci..de dorit..nici atit..ce fac cu viata mea??ma simt tinara..frumoasa,plina de viata,sunt ca o copila,infloresc pe zi ce trece ..asta simt...ador sa iubesc sa fiu iubita..sunt pasionala si tandra..caut iubire in orice..in flori..in oameni..in aier..in soare..in luna..toate imi transmit iubire..ce ma fac?????sa ii spun ca imi provoaca greata..sa ii spun ca nu il mai doresc?vreau o viata noua..o fam in care sa nu se imbibe alcoolul..iar cu el..nu..chiar dca printr-o minune s-ar scimba.Corpul meu a ales..il respinge.. ..Si culmea,dupa toate cite am trit,dupa indecizia ce ma macina..puteti crede ca simtun nou inceput ca mi se contureaza..nuam nici o speranta de nicaieri..dar,simt cu toata puetea mea..ca o viata frumoasa ma asteapta.Ce insemna asta?de unde vine asta in sufletul meu?de unde atita certitudine??

    1
    1

  • Tanike pe 17 Mai 2008, 23:32
    Generalitati-

    Se pare ca , vrem, nu vrem, sexul ne preocupa adesea, chiar daca noi femeile, ìn marea majoritate, nu simtim bucuria sexului daca placera nu-i si mentala, legata de sentimente. M-a socat atitudinea Laurei, cea care zicea ca o iubeste sotul dar ca-si doreste sa intre ìn campul muncii pt a-si face un credit pt implant mamar!?! Asta-i mentalitatea tinerelor romance de azi? Cum s-a ajuns aici??? Ceva nu-i ìn regula, fetelor, doamnelor!!! Femeia e frumoasa prin excelenta cand e tanara, mai ales, trebuie sa fiti atente sa nu deveniti supraponderale, desi barbatii iubesc si plinutele, adesea, fiind mai sexy pt ei. Educatie sexuala nu exista, nici acasa, nici ìn scoli? Nu va dati seama ca revistele alea cu papusi-manechine siliconate v-au schimbat perceptia despre frumusete, corp armonios, v-au manipulat ìn rau? Daca tu te simti bine proportionat si nu ridicola, daca sotul te palce asa, cum ìti doresti o interventie chirurgicala periculoasa, cu urmari, de dragul cui??? Ganditi, reflecati bine ìnainte de-a lua decizii de acest gen. Nu ati observat ca adevaratele manechine celebre nu au implanturi si se bucura de succes cu sani f mici, frumosi? Chiar si la faimosul Lido sau Moulin Rouge din Paris, dansatoarele, cele mai frumoase tipe, au sani mici, naturali... Voi dupa ce vedete va luati, dupa faimoasele vedete de la Protv? Un credit se face`pt lucruri f serioase, necesare, nicidecum pt prostii si capricii, doar veti munci din greu sa platiti dobanzile, pe viitor...si mai trebuie sa va hraniti, ìmbraca, plati impozite, etc.

    1
    0

  • cici, 30 de ani pe 17 Mai 2008, 17:57
    anticonceptionalele

    pana sa iau anticonceptionale, atractia sexuala fata de sotul meu era f mare. acum, sexul este o constanta in viata de cuplu, dar eu nu ma mai implic cu aceeasi placere

    1
    0

  • flori pe 17 Mai 2008, 15:31
    sex

    parerea mea este k acordam prea multa vreme sexului decat altor lucruri pe care trebuie in general sa le facem...Dak nu faci sex inseamna k raeltia s-a sfarsit???pana la urma o realtie se bazeaza daor pe sex si atat??

    2
    0

  • melany davy pe 16 Mai 2008, 23:56
    si totusi ....mai este

    am 32 si el 41...de ani,suntem amandoi la a doua casatorie, eu am un copil el doi, eu divortata, el vaduv......altii ar spune ca nu mai exista a doua sansa, eu cred foarte mult in dumnezeu si m-am lasat pe mana lui, sincer va spun ca am crezut din tot sufletul ca va fi bine, stiam ca ceva al meu este pus de-o parte si asa a fost.tot timpul mi-am dorit o familie si acum o am cu adevarat cei drept suntem de un an impreuna si ne iubim de cand ne-am vazut .....in pat ne intelegem foarte bine ne dorim tot timpul, de multe ori am crezut ca eu sunt prea nebuna in pat pt el, dar nu este asa stam tot timpul impreuna lucram impreuna ne distram impreuna ne intelem super .iar prin dragostea noastra am unit foarte mult familia.......oameni buni fiti intelegatori unii cu altii, comunicarea face foarte mult intr-o relatie ........suntem la o varsta si totusi tineri, nu-mi ramane decat sa ma rog pt voi sa va fie bine dar nu uitati un lucru ca totul sa fie bine trebuie multa multa dragoste si cand iubesti intelegi, respecti, doresti.............asa sunt eu mai sentimentala, va pup

    0
    0

  • elena pe 16 Mai 2008, 11:44
    pt mia

    poti sa ti zic doar atat mia daca ai o incertitudine de acum ce o sa faci peste 10,20 de ani sau mai multi de casnicie o sa vina si copii si nu cred ca mai ai de facut nimic o sa te obisnuiesti cu situatia si nu o sa ai nimic din ce ai auzit despre iubire de cuplu sau casnicii reusite ,dar bine inteles asta ramane la aprecierea ta .Eu zic sa te casatoresti trebuie sa fii sigura 100% fara cele mai mici incertitudini ,caci daca nu sar putea sa regreti mai tarziu.....

    0
    1

  • irina istrate pe 16 Mai 2008, 10:56
    sex

    cred ca acordam de la o vreme cam multa atentie acestui subiect-sex.

    0
    0

  • mia pe 16 Mai 2008, 00:20
    pt julie

    nu vreau sa te descurajez dar nu cred ca mai poti reaprinde ceva ce sa stins cand nu te mai atrage un om nu mai piti face nimic daca nu isi da interesul.si pe mine ma bate gandul sa ma despart dar in iulie am cununia religioasa si sunt f indecisa.pur si simplu nu stiu ce sa decid.poate imi da cineva un sfat.pupicei si sa fiti iubite

    1
    0

  • anita pe 15 Mai 2008, 23:07
    dc refuzam sa facem sex

    pai knd sa mai avem timp si de asta? muncim pana la epuizare fizik si mai ales psihik,ne vdm tot mai rar,desi suntem ksatoriti,caci asta ne e programul,si intre timp,ne terminam de tot cu grijile cotidiene.pt noi nu ne mai ramane timp...uneori nuam timp nici sa ma rujez.ce-i de facut??!!

    0
    0

  • Raluca pe 15 Mai 2008, 14:38
    ai dreptate

    Laura are dreptate, trebuie sa fim mai egoiste si sa ne gandim si la noi, ei isi fac placerile iar noi ne punem intrebari...

    1
    0

  • ela pe 15 Mai 2008, 14:20
    cateodata devine din nou flacara dar se stinge cu stresul....

    am 28 de ani si sunt cu iubitul meu de 7ani sunt stresata cateodata ca nu mai e ce a fost la ineputul celor 2 ani el zice ca mai iubeste mai mult dar zilele trc si nu se schimba cu nimic zice ca timpul ca munca ,tot felul de motive un sfat as dorii....

    0
    0

  • ana pe 15 Mai 2008, 11:02
    de ce nu-l mai interesez?

    eu am 48 de ani si de 9 luni nu am mai facut dragoste. motivul? cred ca nu-l mai interesez. acum 5 ani a fost bolnav , am fost langa el tot timpul l-am ingrijit , nu am dormit nopti intregi sa-l pazesc acum nu mai este bolnav, dar de atunci nu mai dormim in acelasi pat pt. ca "spunea" el sa nu ma deranjeze si asa dormim unul in dormitor si celalalt in sufragerie, mai nou , am depistat ca face sex pe calculator. am avut o discutie mai aprinsa si de 9 luni nu mai facem dragoste. ce sa fac?

    0
    1

  • Laura pe 14 Mai 2008, 22:21
    pt eu

    pai lucreaza in ture dar nu e liber in weekend, sau nu are si zile libere in timpul saptamanii? intr-un fel e de inteles ca dupa servici nu are chef da parerea mea e ca ar trebui sa faca si el ceva pt asta, esti tanara, la 21 de ani, astea mi se par probleme care daca e neaparat sa apara ar trebui mult mai tarziu. convinge-l daca nu sa isi schimbe serviciu sa iti ofere sambata sau duminica numai tie si atunci ai sa astepti ziua aia cu nerabdare.bafta

    0
    0

  • julie pe 14 Mai 2008, 19:30
    timpul ucide pasiunea

    da, am 7 ani cu iubitul meu...in primii 5 ani era innebunit dupa mine, facea dragoste cu mine cu multa pasiune si foarte des pentru ca ma dorea, ma manca din priviri, nefiind cine stie ce frumusete...mi se parea uimitor si imi placea. Acum, dupa 7 ani, trec si 4 zile dormind unul langa altul si nu se intampla nimic intre noi ci doar adormim imbratisati...incep sa ma obisnuiesc cu noua situatie dar in fiecare secunda sper sa resimt acea pasiune langa altcineva...poate unii ar spune ca tre sa lupt sa reaprind flacara...eu spun clar ca nu se poate, ce a fost NOU candva, acum nu a ramas decat simpla amintire....pupici si daca exista cineva care a reaprins flacara iubirii ce parea moarta il rog mult sa imi spuna si mie cum...sa fiti iubiti uimitor de mult!

    0
    0

  • eu pe 14 Mai 2008, 10:28
    este si nu este bine

    viitorul meu sot lucreaza in ture si cred k este stresat si obosit,uneori mias dori sa facem dragoste mai des.oricum nu mai este k la inceput cand ne iubeam f des chiar dak nu stateam impreuna.nu stiu dak este monotonie dar este ceva ce numi place.speram sasi mute locul de munca si sa devenim cum am fost.ma pus pe ganduri mesajul fetei de 22 de ani.eu am 21 si este oarece monotonie dar dupa 28 de ani de casnicie,nici nu ne mai bagam in seama.

    0
    0

  • Laura pe 13 Mai 2008, 12:14
    motive si efecte pozitive

    le scriu femeilor caci barbatii oricum nu "postesc" si nu le pasa de stres, cand e vorba de sex si fac foarte bine. Nu e bine sa ne plafonam din diferite cauze si sa uitam de aceasta parte foarte importanta a vietii caci o viata sexuala are efecte benefice asupra sanatatii fizice si psihice si anume: reduce la jumatate riscul aparitiei unei boli de inima,relaxeaza muschii fiind un tratament bun pentru durerile de spate,ne descarca de tensiunile nervoase,este un bun remediu impotriva insomniei,intareste sistemul imunitar,indeparteaza starile depresive,ajuta la intarirea oaselor, ajuta la scaderea in greutate,reduce considerabil nivelul colesterolului si-or mai fi destule efecte pozitive. In concluzie, dragele mele fiti un pic egoiste si priviti sexul ca o pastila a tineretii si nu ca pe o corvoada.

    0
    0

  • dorele pe 13 Mai 2008, 11:56
    dar in timpul stopuluiu?

    o femeie poate avea dorinta de a face dragost cand este pe stop/menstruatie?

    0
    0

  • nicole pe 12 Mai 2008, 20:54
    eu sunt fericita

    Chiar daca ma intalnesc cu logodnicul meu doar la sfarsit de saptamana, sunt fericita. de vineri seara si pana duminica seara , facem sex de cate ori putem, chiar si in timpul zilei. sexul e singurul lucru care ma relaxeaza dupa o saptamana incarcata la serviciu. am avut si eu complexe legate de kilogramele in plus sau de faptul ca am sanii mici, dar am trecut peste ele, deoarece iubitul meu m-a facut sa inteleg ca ma iubeste oricum as fi. nu stiu cum va fi viata sexuala dupa casatorie, dupa ce vor aparea si copii in familia noastra, sau vom avea si mai multe probleme... pana atunci insa, ma bucur de ce am in prezent..

    0
    0

  • mia pe 12 Mai 2008, 20:13
    d c nu am chef sa fac sex cu partenerul

    poi nu ma mai atrage.e foarte indiferent si a uitat ce inseamna tandrete mangaieri si saruturi interminabile dar care trezesc atata dorinta.si e f grabit de fiecare data .asa ca s-a dus cheful de sex daca il refuz se supara ,mai bine tac il las sa se simta el bine si apoi eu plang . suntem casatoriti de 4 ani dar nu am mai fost in situatia asta .va rog un sfat

    0
    0

  • maria pe 12 Mai 2008, 19:28
    jocurile erotice

    Sunt foarte multi factori care ne fac sa nu ne mai dorim sa facem sex. Daca acestia nu tin de faptul ca il refuzam fiindca nu ne convine partenerul, am putea sa ne gandim cum sa remediem aceasta situatie. Cateva jocuri erotice, harjoneli, un film erotic, un pahar de vin sau sampanie (nu depasiti masura- are efect contrar), sau chiar sa apelam la imaginatia noastra, sa incepem sa ne placem pe noi insine, sa creem o atmosfera placuta... ar putea alunga oboseala, stresul, inhibitia, apatia atat a noastra cat a partenerului.

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod