De ce nu mai vrea sa faca dragoste cu mine?

Aceasta este intrebarea pe care si-o pun in intimitatea dormitorului multe femei in prezent. Este nevoie de mult curaj sa admiti ca partenerul tau nu face dragoste cu tine atat de des pe cat ai dori sau ca atunci cand mergeti la culcare el se uita la o emisiune!
Educatia primita a inradacinat in noi convingerea ca suntem sexul care face favorurile. In zilele noastre insa se pare ca femeile sunt cele care tanjesc din ce in ce mai mult dupa atentia sexuala a partenerului. Si daca acesta nu raspunde, efectul este adesea devastator pentru psihicul femeii.


Autocondamnarea

De cele mai multe ori femeia se condamna pe sine: "sunt prea grasa?", "nu sunt destul de sexy?", "sunt prea batrana?", "sunt oare varicele mele de vina?". Sau se poate gandi ca este vorba de alta femeie. Sau ca tehnicile ei sexuale au dat gres, fie nu este destul de seducatoare, fie e prea seducatoare. Insa cea mai dureroasa condamnare este gandul ca partenerul n-o mai iubeste. Milioane de femei in zilele noastre se lupta cu sentimente de durere, furie si respingere.

Revolutia sexuala din 1960 in plan mondial se pare ca a ajuns in Romania odata cu revolutia anti-comunista din 1989. Din ce in ce mai multe femei refuza rolul de obiect sexual detinut pana nu demult. Vechiul scenariu era simplu: imbraca-te seducator si flirteaza, dar fii tacuta si supusa. Femeile care participau activ erau categorisite drept "usuratice", "castratoare" sau "ninfomane".

Masters si Johnson au demonstrat prin studiile efectuate la inceputul anilor '70 ca sursa placerii la femei este clitoristul si nu vaginul, asa cum se credea pana atunci. Astefel, femeile asa zise "frigide" au devenit orgasmice.


Constientizarea propriei sexualitati

Miscarea feminista a ajutat femeile sa constientizeze propria sexualitate, in timp ce masurile contraceptive le-au eliberat de frica sarcinilor nedorite. Mesajul social este: "sexul iti face bine, cu cat mai mult cu atat mai bine!". Cu toate astea, o cantitate considerabila de stres exista atat pentru barbati, cat si pentru femei, deoarece ei considera ca toti ceilalti fac mai mult sex decat ei.


Discrepanta in dorinta sexuala - cea mai frecventa problema a cuplurilor

Cea mai frecvent intalnita problema in cazul persoanelor care apeleaza la terapia sexuala este discrepanta intre dorintele lor sexuale. Ce ironic ca in epoca implinirii sexuale femeile sa-si descopere partenerii ramanand in urma!

Femeile se simt ranite si umilite atunci cand nu reusesc sa trezeasca libidoul partenerului. In special pentru femei, daca nu sunt atinse sau luate in seama, pot aparea consecinte nefaste asupra increderii in sine si acest lucru  poate sabota relatia. Barbatii, de cele mai multe ori, nici nu vor sa se gandeasca la consecintele neimplicarii lor in sex, datorita legaturii indispensabile ce exista intre acesta si "barbatia" lor.

Cel mai important este sa stiti ca nu sunteti singurele cupluri care sufera de discrepanta in dorinta sexuala si cu putina vointa si efort sansa de a creste pasiunea in viata voastra este enorma!

Articol realizat  psiholog, Dana Petrescu, www.aquamarine.ro
 

Comentarii (40)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Grreta pe 3 Apr 2015, 17:12
    ((

    mdea ce face barbatii din noi((

    0
    0

  • alina29ro pe 27 Ian 2015, 16:52
    pt niko

    Draga niko si eu trec prin aceeasi problema.Daca la inceput ieseau scantei acum dabea daca mai vrea iar recent am aflat ca si-a facut un obicei in a merge la prostituate.Prefera sexul cu niste prostitutate decat cu mine si mai spune ca ma iubeste.Nu exista barbat tanar care sa nu vrea sex.

    0
    0

  • alina29ro pe 27 Ian 2015, 16:52
    pt niko

    Draga niko si eu trec prin aceeasi problema.Daca la inceput ieseau scantei acum dabea daca mai vrea iar recent am aflat ca si-a facut un obicei in a merge la prostituate.Prefera sexul cu niste prostitutate decat cu mine si mai spune ca ma iubeste.Nu exista barbat tanar care sa nu vrea sex.

    0
    0

  • niko pe 1 Ian 2015, 17:47
    viitorul sot cred ca nu ma mai doreste

    Am 24 de ani si am o relatie de cu iubitul meu de 8 luni.In prima luna a fost foarte atent cu mine dar niciodata nu l-am auzit sa imi ceara sa facem dragoste sau sex.Eu sunt cea care il starneste sa faca sex sau dragoste.De ceva timp ne-am mutat doar noi doi si ceva ciudat se intampla ca evita cu scuzele de rigoare(ma uit la film lasa-ma,maine ma trezesc devreme,nu ma simt prea bine.)Il iubesc f mult si il doresc foarte mult este un tip chipes,l-as dezbraca din priviri.Ce sa fac???? Evita sa face sex cu mine.Dc Partidele tin f putin si eu nu ma satur de el.Facem sex cam de 2 ori pe saptamana....

    0
    0

  • Grreta pe 18 Sep 2014, 23:17
    ma plictisesc

    Da din pacate sunt asa barbati car nu doresc sex exeplu: al meu ma respinge de cind mam mutat la el sa traesc, parca 4 ani cit mam intilnit cu el era mai bine pe asa plan ,el ma cucerea imi mai spunea ceva placut....dar acum totul sa schimbat radical(parca nici nus cu el)...daca cer ceva ----hai cas obosit, hai lasama ca miine trebuie sa ma scool de dimineatza,si permanent gaseste pricine...asa ca nustiu ce fac( de ce asa radical so intors cu spatele la mine??)

    5
    0

  • ionel pe 9 Ian 2014, 16:20
    dece nu mai vrea sa faca dragoste cu mine

    buna sunt un barbat de 33 ani bronet ochi verzi dragut 170 cm 80kg si sunt casatorit de 15 ani dar de 4 ani sotiea ma respinge si credetima sunt oblicat sa bag divort nu mai rezist vreau sa caut o femeie careiea sai placa sexul sunt un barbat bn crescut sufletist tandru romantic si caut o relatie serioasa bazata pe iubire sinceritate si respect si nu an ultimul sens al cuvantului sex nr meu de tel 0742931030 id mess kryss_kryss15 sau love_ionel pt doamnele care vor o relatie serioasa bazata pe iubire sinceritate respect si sex pop

    0
    0

  • carina pe 25 Nov 2013, 01:50
    de ce nu mai vrea sa faca dragoste cu mine ?

    Buna..cu lacrimi in ochi va scriu,, Nici nu stiu cum sa incep,pentru ca sunt disperata ! M.am mutat cu iubitul meu acum mai bine de jum de an si la anu,in august,urmeaza sa facem nunta, Il iubesc enorm de mult si as face orice si fac pentru ca relatia noastra sa fie una frumoasa si echilibrata..dar exista o problema si nu stiu ce sa fac..facem dragoste foarte rar si nu stiu ce se intampla cu el..oare are pe altcineva ? seara ma ia in brate,ma pupa si dormim..nu.l mai atrag ? ma roade doar faptul k il simt distant in chestia asta cu sexul,nu k as fi disperata ,dar nu inteleg ce se intampla. va rog sa.mi raspundeti..

    4
    0

  • gabriel pe 17 Nov 2012, 10:23
    sex

    nu-mi vine sa cred ce citesc pe aici,...exista barbati care nu vor sa faca sex ? .cred ca nu sunt sanatosi. ce poate fi mai frumos decat,atunci cand vi acasa ,sotia sa te ia in brate si sa vrea sa faca dragoste. ESTE SUPERB CAND O FEMEIE ARE INITIATIVA.

    0
    1

  • Jesyka pe 15 Nov 2012, 23:49
    De ce nu mai vrea sa aiba comtact sexual cu mine?

    Fetelor vreau un raspuns!Sunt frumoasa,tanara,ma inbrac provocator si i fac tot pe plac si tot nu vrea sa avem contact sexual.De ce?

    0
    0

  • simona pe 3 Iul 2012, 07:01
    spune ca vrea sa devina nemuritor sau ingeras

    nu vrea sa mai facem sex pentru ca nu vrea sa ejaculeze..isi pierde din vitalitate si crede ca isi pierde legatura cu Dumnezeu..am o problema grava de comunicare..stam impreuna doar pentru ca nu am unde sa stau dar inainte..acum 6 ani eram perfect indragostiti..oare este in vreun anuraj care il atrage...oare eu stric totul..nu pune mana pe mine chiar daca ar fi sa petrecem 2 zile impreuna pana nu pun eu mana pe eeel..e ceva normal ca numai femeia sa fie de vina???? are pe altcineva??? ia spirulina pentru regenerare..de cate ori ii spun de cuvantul sperma il ia ca un fel de panica sau devine foarte foarte ciudat..evita pe cat posibil acest subiect..spune ca sperma face rau la femei si duce la MOARTE..FEMEIA NU ARE NEVOIE DE SPERMA BARBATULUI??????? DE CE TRAIM UNI CU ALTII...NU CA SA IUBIM...SA NE IUBIM ...SA NE DARUIM UNUL ATUIA????? nu stiu cce sa mai fac..ce sa cred despre relatia dintre un barbat si o femeie..nu stiu cu ce se mananca in ghilimele...scuze dar mi sa cerut ca sa fiu abstinenta..adica sa ma pocaiesc..pentru a fi puternica si a deveni cica Nemuritoare Spiritual.

    0
    0

  • Marian pe 13 Mai 2012, 18:42
    Lipsa sexului

    Bai fetelor,aud ca el nu vrea sa faca sex cu voi,dar voi de ce nu vreti sa faceti sex,de exemplu sotia mea nu mai vrea sa mai faca sex cu mine,dece?Eu cred ca are totusi pe altcineva,ca altfel nu se explica comportamentul ei.

    0
    0

  • Ned pe 21 Apr 2012, 14:11
    Raspuns

    Raspuns: Pentru ca majoritatea femeilor de azi (care mai sunt dornice de relatii) sunt cele batrane/epavele ajunse la 40 de ani ,urate ,uzate care nu mai au nimic de oferit unui barbat in special daca este unul tanar...simplu nu!!

    0
    1

  • Marya pe 17 Iul 2011, 16:29
    Nu ştiu ce sa mai fac

    Fetelor spuneti mi c sa fac . Îl simpt prea indiferent .in fiecare dimineaţa îşi ia laptop-ul si pleacă in bucătărie cu .seara îmi zice (înainte sa incep eu sa zic ceva)"vai ce mă doare capul","vai ce obosit sunt"bla. Bla...pai si când auzi ASA nu îţi mai vine sa zici sau sa faci ceva. Mă enervează la culme.am impresia ca mă evita ca nu mă mai iubeste.nu ştiu dacă face toate astea pt e rănit in orgoliu ....noi suntem impreuna de aproape un an si abia după vreo8 luni de relaţie am făcut o,pt nu mă simteam eu pregătită .dar in fine am făcut o si acum nu mai vrea care sa fie motivul ?

    0
    0

  • daria pe 19 Oct 2009, 16:25
    nu stiu de ce dar nu mai e ca la inceput

    se intampla din ce in ce mai des ca sotul meu sa ma respinga ... simt ca nu-l mai atrag, ca s-a plictist de mine si ca are pe altcineva. Am incercat totul am vorbit pe tema asta si spune ca ii este frica sa nu-i faca rau bebelusului pt ca sunt insarcinata,dar eu imi doresc foarte mult sa facem sex,cateodata am impresia ca problema e la mine si ca eu sunt cea care are o problema. Am inceput sa fac sex oral crezand ca asa il voi apropia mai mult de mine si tot distant este...Am impresia ca face sex cu mine, atunci cand reusesc sa-l conving numai pt ca trebuie nu pt ca isi doreste... ce pot sa fac? VA ROG AJUTATI-MA!!!

    0
    0

  • corina pe 7 Oct 2008, 10:49
    dece nu mai vrea sa faca dragoste cu mine

    tot ce a spus dana petrescu mai sus traiesc eu acum nu mai vrea sa faca dragoste cu mine si cred ca eu sunt de vina .acum sunt si geloasa cred ca are pe cineva,incerc sa ma schimb eu sa fiu mai sexi dar vad ca nu s-a schimbat deloc.oare are pe cineva?este atat de greu sa am sentimentul ca sunt eu de vina

    4
    0

  • Ioan Marinescu pe 10 Sep 2008, 10:18
    De ce nu mai vrea sa faca..

    Pentru ca intervine obisnuinta, rutina, acomodarea de cuplu. Oricat ti-ar place un fel de mancare, pana la urma ajungi la saturatie.O femeie trebuie sa se comporte in pat ca o amanta si in bucatarie ca o bucatareasa,nu invers.Elementul de "fantezie erotica" nu trebuie uitat sau neglijat.

    1
    0

  • alexandra pe 6 Aug 2008, 22:42
    Nu mai vrea sa faca dragoste cu mine?

    Vreau sa stiu de ce?

    3
    1

  • Maia pe 20 Iun 2008, 14:30
    nu mai am incredere

    Dar eu la 27 de ani... care sunt implicata intr-o relatie de aproape 3 ani!? Am tot sperat ca se va schimba ceva dar nu, e din ce in ce mai rau si in final m-am hotarat sa pun capat acestei relatii bolnavicioase. Am iubit, am respectat, am fost femeie in casa, am lucrat si am incercat tot timpul sa alung monotonia. Nu merita sa-ti pierzi timpul care este atat de pretios pt. cineva care nu se straduie nici macar sa te bucure cu un lucru marunt.

    3
    0

  • madalina pe 23 Mar 2008, 18:11
    Reversul medaliei

    De barbati impinsi in bratele altor femei de catre propriile sotii am auzit, de barbati plictisiti si stresati si obositi de tot ceea ce ii inconjoara am auzit, dar de femei ce sunt impinse in bratele celui mai bun prieten al sotului ati auzit? Credeti ca se poate intampla? Sotul stresat si obosit nu te mai baga in seama, nu iti mai face un compliment indiferent cum te imbraci, nu iti mai arunca o privire indiferent cum te machezi sau te comporti, pe cand prietenul te suna, iti da mesaje, te intreaba de una de alta, te invita in oras, si tu ce sa faci? Sa stai acasa langa adormit? De dragul vremurilor trecute sau de dragul copiilor? E o prostie! Si viata ta unde e? Se duce si te trezesti la 40 de ani complexata, stresata, abandonata si cu ceva copii pe cap! Barbatii se schimba total cand intra intr-o casnicie. Declar asta cu toata convingerea. Suntem suficient de puternice ca sa nu mai avem nevoie de soti. Putem trai si singure, cat despere sex se gaseste cineva oriunde, oricand, oricat.

    3
    1

  • melinda pe 6 Ian 2007, 03:31
    comunicarea

    cred ca comunicarea face apropate tot intr-o relatie,iar daca un cuplu nu trece astfel de momente inseamna ca nu au comunicarea necesara,mie mi s-a intamplat si ne-am despartit pentruca a fost prea tarziu si nu am mai putut face nimic

    2
    0

  • rodica pe 26 Aug 2006, 14:11
    noi am trecut peste dificultati

    solutia noastra a fost sa fim deschisi unul fata de altul in privinta sentimentelor si sa ne acceptam si defectele reciproc. chiar daca la inceput nu a fost usor am reusit pana la urma sa restabilim relatia armonioasa dintre noi

    0
    0

  • catalina pe 26 Aug 2006, 13:38
    credeti k aspectul fizice chiar atat de important

    prietenul meu a rupt relatia cu mine dupa 1si jumatate motivand k in ultimele trei luni am inceput sa nu mai arat bine ptr ca m-am ingrasat 12 kg. Spune el oare adevarul?

    0
    0

  • mary pe 25 Aug 2006, 18:59
    cauza

    poate fi calculatorul la care lucreza ziua intreaga, asa mi-a spus mie partenerul.E bine ca exista weekend-urile:)

    0
    1

  • angela pe 25 Aug 2006, 01:06
    de ce nu mai vrea un barbat sa faca sex cu partenera lui?

    E prea ocupat cu afacerile importante nu?doar sunt mai imporatante ele decat persoana de langa ei.in general barbatii mai uita ca au un suflet care ii asteapta seara la culcare.uita ca mai exista cineva in viata lor.Ori nu ii mai satisfacem noi?

    0
    0

  • nng pe 24 Aug 2006, 14:08
    Ce are alta mai bun decat mine?

    De ce este o amanta mai buna decat nevasta? Daca vei urma o parte din aceste sfaturi ai sanse mari sa tii pe sot langa tine toata viata. In primul rand pune-ti intrebarea ce gaseste la alta.Trebuie sa fii mereu ingrijita(sunt neveste care in zilele noastre nu au aflat ca numai parul din cap este atragator,iar celalalt de pe corp este dezgratios). Nu trebuie sa-ti fie greata de corpul lui, renunta la prejudecati.O amanta face ORICE.Si sotul tau v-a merge la ea ca ursul la miere.Daca-i oferi ORICE in pat si el iti va oferi si atunci vei afla ce ai pierdut pana atunci. Nu-i interzice sa mearga la o bere cu prietenii.In acest timp tu poti sa ai grija de corpul tau (mergi la o sala sau fa acasa exercitii);astfel ve-ti fi amandoi multumiti. Cand este un tic ametit nu te lua la cearta cu el. Zi ca el si fa ca tine. Multi barbati nu suporta sa se stea cu gura pe ei. Asa ca nu mai tipa la el. Crezi ca asa procedeaza amanta? Nu. Ea ii vorbeste calm, il lauda(chiar daca nu este de laudat), il alinta(cui nu i-ar place). Si ea la randul ei este tratata la fel. Nu trebuie sa fii bunica ca sa stii asa ceva. Intreaba un barbat sau o amanta.

    1
    1

  • maryan pe 23 Aug 2006, 18:59
    constatare

    daca un barbat nu mai vrea sa faca dragoste cu sotia , inseamna ca aceasta nu se straduieste suficient sa

    1
    0

  • roxana pe 23 Aug 2006, 15:02
    e duroros...si totusi nu-i inteleg!

    si eu am trecut prin asa ceva....cand eram in concediu.......imbracata sexy....i-am spus raspicat CE vreau...si totusi NIMIC!....ASA SUNT EI NISTE PORCI NU STIU SA APRECIEZE CEEA CE AU LANGA EI!...DECAT ATUNCI CAND II PARASIM

    3
    1

  • mona pe 23 Aug 2006, 12:22
    sex

    este trist, si nu stiu daca numai femeia trebuie sa faca ceva exista teama totusi de a fi respinsa de propriul barbat, sau mai exista si puterea de a recunoaste adevarul si de al accepta, barbatii de multe ori si din cauza stresului de la serviciu nu mai simt dorinta sau nevoia de a face dragoste, din cauza lipsurilor si a saraciei cu care se confrunta mai toate cuplurile din Romania, si din multe alte probleme.

    1
    0

  • anonima pe 22 Aug 2006, 20:35
    raspuns

    Deci sa inteleg ca cel care a dat un raspuns la acest articol este un barbat nu?? Mai fetelor sa stiti ca are dreptate..de cele mai multe ori noi asteptam de la ei..si cateodata uitam sa mai participam si noi.Altele invatandu-se asa se culca pe o ureche.Si uita ca sexul cere implicare din partea celor 2. "So" luati aminte cu ceea domnul X

    0
    0

  • katalyn pe 7 Aug 2006, 23:20
    continuare la ce spunea cel de mai sus...

    apropo de femeile ce-si imping barbatii catre alte femei...pai daca ceea ce au alaturi(ma refer la barbati) devine un sac...exact...sac..cele mai multe femei stau si asteapta, in loc sa munceasca si ele putin...eu vb din proprie experienta...egoismul costa, si la urma tot femeia se simte victima...si dau cu vorbe...barbatii asa si pe dincolo etc...orice lucru in plus poate aduce ceva placut barbatului...nu-i chiar de piatra inima lui...la urma urmei e un suflet echivalent, intrupat intr-o carcasa cu xy...si putina influenta hormonala...cam atit...so...barbatului ii place sa mai fie si putin condus...ii place si lui sa vada femeia cum isi urmeaza firul ei orgasmic, insa cu respiratii aritmice, nu teatru(dupa cum le spun unele misogine"incurajari pentru el")...nimic nu poate fi mai josnic pentru un barbat decit sa simta un orgasm fals...la urma urmei, un barbat se simte "mascul" atunci cind reuseste sa-si duca femeia la orgasm...altfel de ce n-ar ejacula inainte ca un...egoist...so...femeie!!!fa-ti barbatul sa se simta barbat linga tine, asa te va face sa te simti femeie...as spune mai multe decit intra intr-un roman...insa...ma opresc...succes

    0
    0

  • ral pe 14 Iul 2006, 23:24
    NU IMI VINE SA CRED!!!!!!!

    CUM PUTETI MAI FETELOR SA VA MULTUMITI ..ASA ...DE USOR????????????? DE CE VA INSEALA BARBATII??? V=ATI INTREBAT VREODATA???? DACA NU VA RASPUD EU...PT CA LE OFERITI OCAZIA SI MAI MULT DE ATAT CRED CA II SI IMPINGETI ..SI VA MULTULITI SA AVETI O VIATA "linistita si frumoasa" citind, gatind, contempland, smulgandu-Va eventual parul din cap si FIIND FRUSTRATE SI INVIDIOASE PE AMANTE TREZITI-VA O DATA SI LUATI ATITUDINE CEL MAI FRUMOS LUCRU DE PE LUMEA ASTA E DRAGOSTEA SI DRAGOSTEA PE CARE INVETI SA O AI , SA O FACI , SA O INTRETII...SI CEEA CE POTI CREEA PE FUNDAMENTUL UNEI DRAGOSTE....REALIZATA SI IMPLINITA NU SE FACE UOSR ASA E .. ITI TREBUIE MUNCA SI DEVOTAMENT DAR BINE CA STITI SA SPUNETI IN GURA MARE CA TRAITI BINE FARA EA!!!!!!! NU MA ASTEPTAM...

    0
    1

  • happy woman pe 11 Iul 2006, 18:58
    De ce nu mai vrea sa faca dragoste cu mine?

    ..ba vrea....dar nu are chef..nu are timp....bla, bla, bla.... FEMEI: daca vreti sa faceti dragoste cu sotii vostri, trebuie sa le-o spuneti, CLAR si RASPICAT, daca nu exista comunicare in adevaratul sens al cuvantului..atunci nu exista RELATIE!

    1
    0

  • j_b-c pe 1 Iul 2006, 19:46
    prima oara accepti a doua oara faci ceva! Dar ce?

    Cand m-a inselat prima oara (si am avut chiar afirmatia lui ca dovada) am sperat sa nu se mai intample. A doua oara cand am stiut clar ca asa este am hotarat dupa 15 ani sa imi gasesc pe cineva. Asa s-a intamplat. Am o relatie in paralel ca si el. Povestea e ca imi ofera ce nu mi-a oferit sotul (tandrete, prietenie, respect). Ar fi multe de zis. Dar e insurat are un copil iar sotia il face obsedat cand doreste sex ...

    1
    0

  • mari pe 29 Iun 2006, 11:56

    nu cred ca intr-un cuplu numai femeia se gandeste daca barbatul de langa ea o inseala,ci si barbatii isi pun aceasta intrebare.daca barbatul o inseala cu o alta femeie,atunci acea femeie apartine altui barbat si atunci cime se gandeste?

    1
    0

  • lindaciurea pe 27 Iun 2006, 21:29

    eu n-as putea sa renunt la relatiile sexuale, ma fac sa ma simt prea bine.Am nevoie de asta si o sa continui pana la batranete.

    0
    0

  • claudia pe 27 Iun 2006, 14:09
    minciuni

    eu am 31 de ani si nu am mai avut relatii cu sotul de 1 an. am aflat si de ce are pe alta de'aia.

    1
    0

  • katy pe 27 Iun 2006, 10:27
    DE ce nu vrea sa faca dragoste cu mine?

    nu am inteles raspunsul la aceasta intrebare....

    0
    0

  • jewelled pe 26 Iun 2006, 09:20
    In lipsa relatiilor sexuale....

    In lipsa relatiilor sexuale cu sotul meu, care din motive de sanatate(a sa) nu se mai simte potent, mi-am reorganizat viata in asa fel incat sa nu ma simt complexata sau mai bine spus imi controlez dorintele. Cred ca o reasezare a sentimentelor, a dorintelor a gandurilor poate determina femeia sa nu simta lipsa relatiilor sexuale. Eu si sotul meu nu am mai avut relatii sexuale de 3 ani. A fost frustrant la inceput, dar am ales calea cea mai simpla. Mi-am umplut serile cu lectura de calitate si sa stiti ca am supravietuit.

    0
    2

  • Gabi M pe 26 Iun 2006, 08:09
    De ce nu mai vrea sa faca dragoste cu mine?

    Si care este de fapt raspunsul la aceasta intrebare???

    2
    0

  • rosca georgeta pe 23 Iun 2006, 20:59
    trist

    trist cand intervine monotonia

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod