Cum să-ţi pui la punct iubitul

Bărbaţii răspund la acţiuni, nu la cuvinte, citeam eu cândva într-o carte. Ei ştiu instinctiv că nu contează ceea ce zici; contează ceea ce faci. Iar modul cel mai eficient de a pune un

Bărbaţii răspund la acţiuni, nu la cuvinte, citeam eu cândva într-o carte. Ei ştiu instinctiv că nu contează ceea ce zici; contează ceea ce faci. Iar modul cel mai eficient de a pune un bărbat la punct este să-i dai o pauză şi să-l privezi de privilegiile de care s-a bucurat până atunci. Deci, fă-l să suporte consecinţe adevărate pentru un comportament inadecvat.

Dar cum? Iată 5 metode (verificate!!!!):

1. "Pedeapsa este mai eficientă decât pisălogeala şi cicăleala de care se poate izola fonic foarte uşor", îmi spunea cândva o prietenă.

Şi în mintea mea era deja un scenariu de film american: îl scoţi în faţa casei, fără haine, eventual îi spui să stea şi cu mâinile ridicate, să râdă vecinii de el  :)))). "Nu draga mea! Trebuie să-ţi schimbi atitudinea. Laşi atitudinea să vorbească pentru tine, să îi arate ce mizerii nu ai de gând să tolerezi. Pentru că bărbaţii răspund la acţiuni, nu la cuvinte... exceptând cazurile în care le vorbeşti murdar", a adăugat ea.

2.  Dacă felul în care se comportă este inadmisibil, blochează-i accesul la jucăria lui preferată...

adică la tine :). De cele mai multe ori nu este suficient să îi spui că te-a rănit, că eşti vulnerabilă, că eşti supărată pentru ca el să înţeleagă imediat faptul că a greşit şi să dorească să te ia în braţe (aşa cum ai proceda tu). Eronată mişcare!!! Bărbaţii când se supără văd roşu în faţa ochilor şi nu au chef de drăgălăşenii.

3.  Nu e nevoie să-l loveşti, să-l agresezi verbal sau să-l cicăleşti. Retrage-te şi nu mai vorbi cu el. Nu rupe tăcerea până nu se calmează de tot.

4.  Dacă simţi că iubitul tău te consideră proprietatea lui sau începe să devină agresiv şi dezagreabil, pune-l repede la punct trăgând semnul egalităţii între voi.

Mi-a plăcut cum Lauren Frances în Ghidul său "Ornitologic" de bărbaţi a descris această manevră de abordare: "Pentru a dresa un Papagal Nebădăios, fă-l să stea în aşa fel încât capul lui să nu treacă niciodată mai sus de pieptul tău, decât să dai tu capul pe spate pentru a te uita la el cum stă pe creanga de deasupra ta". Trebuie să ştie că sunteţi egali şi că nu o să rămână la nesfârşit stăpânul absolut în cuplu dacă nu învaţă să se poarte mai frumos. Niciodată să nu pui vreun bărbat mai presus de tine însăţi!

5.  Nu exagera cu pedeapsa, pentru că rişti o nouă ceartă şi iubitul tău îşi poate manifesta ostilitatea faţă de tine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod