Cum sa-ti manifesti placerea

A vorbi inseamna in egala masura a-ti marturisi si dorintele, dar si placerea resimtita. Este capital sa ne exprimam placerea cu cat mai multa spontaneitate...

A vorbi inseamna in egala masura a-ti marturisi si dorintele, dar si placerea resimtita. Este capital sa ne exprimam placerea cu cat mai multa spontaneitate cu putinta.

Lasati-va vocea sa o spuna pe toate tonurile: suspinand, gafaind, murmurand, susotind, gemand, tipand, maraind, lansand onomatopee, vocalize, psalmodiind, plangand, strigand, clamand, implorand, rugand, cersind, urland, racnind, amestecand "da" si "nu" cu "te iubesc", cu apelative, cu vorbe hazlii, cu trivialitati, cu juraminte si delir.

Lasati-va corpul sa se abandoneze placerii


Lasati trupul sa o afirme in toate felurile: imobil, cu toate simturile treze, asteapta ori degusta; in miscare, freamata de la cele dintai apropieri; se tulbura cand mangaierile il prind in mrejele lor; se dezlantuie cand sexele se intalnesc. Abandonati-va fara rezerve vartejurilor orgasmice, caci acestea nu sunt facute nici pentru a le analiza, nici pentru a le controla, ci doar pentru a le lasa sa va ajunga si sa va fure cu ele.

Este vorba despre gesturile si miscarile cele mai naturale, cele mai instinctive si mai arhaice cu putinta. Lasati-le deci, in voia lor. Lasati-va degetele sa pipaie, sa zgaraie, sa inhate, sa glumeasca, sa imbete. Lasati-le sa se lipeasca unele de altele, sa se incruciseze, sa se impleteasca.

Lasati-va mainile sa culeaga, sa primeasca, sa stranga, sa farmece, sa apuce, sa tina, sa framante. Lasati-va bratele sa se desfaca in cruce, sa se desparta in pozitii la voia intamplarii sau lasati-le sa stranga in cleste, sa imbratiseze, sa invaluie, sa apese, sa cuprinda.

Lasati-va picioarele sa se atinga, sa se impleteasca, sa se innoade. Lasati-le in propria lor cadenta sa isi danseze cadrilul ori sardanul, sa se zbata in aer sau sa tropoteasca pe cearceafuri. Lasati-va picioarele sa se atraga, sa se calareasca, sa se desfaca si sa se insface. Lasati-le sa captureze, sa acapareze, sa incercuiasca, sa inconjure intretesandu-se.

Lasati-va coapsele sa se desfaca pana la durere, pana deschid, in floare, trandafirul sexului, pana poti intrezari viata palpitandu-i in strafunduri. Lasati-va bazinul sa se invarta, sa se rasuceasca in plin tangaj. Lasati-l sa se daruie cu nerabdare, sa se intinda cu insetare, arcuindu-se cu verfoare.

Atent - sa isi parcurga propriul du-te-vino, rafinat - sa se opreasca o clipa pentru a se urni iarasi din loc, determinat - sa se despice pe toata lungimea-i, salbatic - sa se cabreze, frenetic - sa marcheze tempoul, posedat - sa se dezlantuie, innebunit - sa intre in transa, calmat - sa incetineasca, satisfacut - sa se aseze, domolit - sa se intinda.

Lasati-va capul sa se suceasca si la stanga si la dreapta. Ceafa sau fruntea sa vi se zbata pe perna, gura sa inghita cu lacomie, sa muste, sa mestece, privirile sa daruie si sa primeasca in dar, sa se piarda, sa exulte, sa se inflacareze. Figura sa vi se deschida vast, sa iradieze, sa va transfigureze. Lasati-va trupul sa se zbata, sa tresalte, sa trepideze, sa tresara, sa se cutremure, sa susure, sa pluteasca, sa se metamorfozeze intr-o cascada.

Lasati-va sufletul sa zboare


De ce trebuie lasate libere strigatele si gesturile care insotesc placerea? Fiindca, pur si simplu, o multiplica. Orice emotie interiorizata este resimtita in registru minor. Viceversa: orice emotie eliberata explodeaza pe toate palierele sale. Retinerea rasului inseamna gatuirea bucuriei. Rasul din toata inima inseamna, in schimb, izbucnirea veseliei. Pe de alta parte, manifestarea placerii are un remarcabil efect si asupra partenerului, stimulandu-i excitatia si placerea.

Fericirea erotica produce tot atata placere celuilalt pe cat ne produce si noua insine. Nimic nu este mai excitant decat sa vezi o femeie sau un barbat in plin orgasm. Si invers: nimic nu ingheata mai tare decat imaginea trupului inert. Dintr-un asemenea motiv, in timp, dorinta slabeste pana la disparitie.

Mai mult, asemenea manifestari recompenseaza partenerul pentru atentia si iscusinta sa, incurajandu-l sa persevereze. Nimic nu este mai descurajant si mai lipsit de motivatie decat un partener lipsit de stiinta de a aprecia gesturile celuilalt. Este de dorit, pe de alta parte, sa adaugati vocalizelor si gesticulatiei si cateva complimente: "Doamne, ce bine e!", "E extraordinar!", "Ah, multumesc, cat e de bine!", "Esti minunata!", "Esti splendid!" etc. Putin narcisism, in doze mici, este de importanta capitala pentru tovarasul de joaca. Pus in lumina, respectul de sine sporeste dorinta fata de partener si nevoia de a fi inca si mai bun.

In sfarsit, aceste manifestari indica partenerului starea emotionala care va anima, nivelul de excitatie si gradul de evolutie al placerii. Adevarate marcaje ale traseului erotic, ele ii permit sa aiba la ce se raporta pentru a sti daca gesturile ii sunt corecte si eficiente sau daca trebuie sa le corecteze ori sa le perfectioneze.

Nu se poate actiona in ceata si nici nu se poate canta pentru ca sunetul nu se intoarce catre urechi, pentru a putea fi auzit. Unele persoane care nu isi exteriorizeaza semnele placerii se comporta asa pentru ca nu indraznesc sa o faca.

Multe femei isi spun: "E animalic!", "E lipsit de feminitate!", "Doar nu sunt o stricata!". In realitate, nu atat ceea ce isi spun, cat teama de ce ar putea crede barbatul este faptul care le retine. Fireste, dintre barbati, cei mai multi se bucura de furoarea partenerelor, le-o impartasesc, dar, mai ales, isi pot face un titlu de glorie din propiul talent erotic. Indiferent de cum va percepe partenerul cel mai important este sa va comportati asa cum simtiti, fiti voi insiva si veti fi apreciati.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod