Cum să-l exciţi... fără a fi o sado-masochistă

"Am făcut sex cu prietenul meu de câteva ori şi vreau să "măresc puţin volumul", dar n-aş vrea să creadă că sunt prea experimentată. Când este momentul să vin în dormitor cu...

"Am făcut sex cu prietenul meu de câteva ori şi vreau să "măresc puţin volumul", dar n-aş vrea să creadă că sunt prea experimentată. Când este momentul să vin în dormitor cu... "iniţiative de valoare"? Şi cum pot să fac asta fără ca el să-şi imagineze că sunt o regină sado-masochistă?", întreabă Silvia, o cititoare.

Ehhh, nu este chiar aşa de greu! :) Am găsit răspunsul la "problema" ta chiar de la doi bărbaţi, David Zinczerko şi Ted Spiker, care au realizat împreună un ghid pentru femei - "Bărbaţii, dragostea şi sexul" -  Începe prin a te gândi care este diferenţa între un ţipăt şi o şoaptă. "Chiar dacă unii bărbaţi sunt amatori de un erotism excentric (jucării sexuale şi alte "nebunii"), cei mai mulţi bărbaţi preferă subtilităţile. Atunci când ieşi în oraş cu el şi cu mai mulţi prieteni şi eşti îmbrăcată într-o rochie foarte mulată, ce ar fi să-i şopteşti la ureche că ai vrea să te retragi cu el, pentru o mică "nebunie", şi că rochia ta foarte strâmtă îţi interzice să porţi lenjerie? Cu siguranţă, gândul de a fi cu tine, în cel mai intim sens, îl va obseda, îl va tortura şi nu îşi va mai putea lua mâinile de pe tine. Dar până la urmă, ameninţarea ta seducătoare va culmina cu o noapte incredibilă", te sfătuiesc cei doi.

Şi au dreptate pentru că acest "joc" este furtuna perfectă de freamăt şi anticipare - un amestec previzibil. De ce? Pentru că el ştie că va face sex. Dar şi un amestec imprevizibil. De ce? Pentru că nu va şti unde şi când va face sex.

Următoarea postare va fi marţi, 21 iunie. Până atunci, sex şi multă dragoste :)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod