Cum sa fii sexy

Acum stim cine sunt barbatii si unde ii gasim, asa ca ne-am postat in calea lor. Parfumate si zambitoare, cu bratarile cu simboluri zodiacale zornaind, se poate spune chiar...
Acum stim cine sunt barbatii si unde ii gasim, asa ca ne-am postat in calea lor. Parfumate si zambitoare, cu bratarile cu simboluri zodiacale zornaind, se poate spune chiar ca i-am invitat la o conversatie. In clipa urmatoare, precum tanjesc globulele rosii dupa oxigen, asa murim si noi de pofta sa imprastiem in jur acea magie straveche care sa-i inlantuie. Ai inteles? Crezi ca vei reusi? Esti sexy? Sa vedem!

Ce anume este o femeie sexy?
Foarte simplu. Este o femeie careia ii place sexul. Sa fii sexy inseamna sa te accepti pe tine ca femeie... cu toate functiile unei femei. Iti place sa faci dragoste, sa ai copii, sa-i alaptezi si sa-i ingrijesti (sau cel putin crezi ca ti-ar placea). Sa fii sexy inseamna sa accepti toate partile corpului tau ca folositoare si demne de iubire... organele de reproducere, sanii, tubul digestiv. Chiar astepti cu placere menstruatia, ca dovada irefutabila a fertilitatii tale.

O femeie care simte toate aceste lucruri este sexy. Le poarta ca pe un parfum. Nu conteaza cat de departe este de saloanele de frumusete de pe Fifth Avenue sau Wilshire Boulevard sau daca stie despre ce este vorba in revista Playboy. Are ea insasi mirosul Nr.5, care este chiar mai bun decat Chanel-ul cu acelasi numar.

"Femeile mature" il au adesea. Asa ca, daca iti inchipui ca numai jeunnes filles, creaturile voluptoase sau cele unduioase sunt sexy, inseamna ca ai trait ultimii 25 de ani pe bancheta din spate a unei camionete hodorogite.

Frumusetea are si ea destul de putin de-a face cu sexualitatea. (Si te rog sa intelegi aceasta afirmatie ca pe una dintre rarele aprecieri nepartinitoare ale avantajelor femeilor frumoase asupra celor obisnuite!) O femeie sexy din punct de vedere fiziologic, fie ea cu umerii cazuti, pieptul plat, fata de cal si minte putina, il va gasi pe acela pentru care ea este sexy. Ea are darul acesta. Iar el il va afla.

Cum sta treaba cu tine?
Cate femei sexy in mod "natural" exista? Esti una dintre ele?
Kinsey afirma ca o treime dintre femeile americane ajung la orgasm de cele mai multe ori. Ele sunt sexy (in contextul in care vorbim). O treime ajung rar. Ele nu sunt sexy (in acelasi context). Iar o treime au orgasm cam in jumatate din incercari. Sunt ele sexy? Poate.

In anumite imprejurari, o femeie singura nu are o viata sexuala regulata (iarasi conform lui Kinsey; aceasta inseamna ca este perfect capabila sa se bucure de viata sexuala, dar intre relatii intervin pauze lungi). De aceea, ea nu-si poate masura sexualitatea in acelasi mod ca o femeie maritata.

Daca simti ca nu esti sexy "in mod natural" - adica sexy pe dinauntru - poate fi si din cauza ca nu ai avut cu adevarat posibilitatea sa o afli. Poate esti inca virgina. Sau poate ca ai facut pereche cu un barbat nepotrivit. Kinsey (sa stiti ca am mai citit si in alte carti) spune ca aproape toata lumea se imperecheaza incorect in cultura noastra. In mod ideal, perechile ar trebui sa se compuna fie din baietii de 17 ani si femei de 35, fie din barbati de 35 si fete de 17. In felul acesta ar fi impreuna persoane aflate la un punct de culme a sexualitatii, la fel ca si cele care sunt la inceput sau intra in perioada de declin.

Daca nu reusesti sa ai un nivel de placere comparativ cu cel obtinut de un barbat nu inseamna ca esti un partener de mana a doua. Barbatii ajung de obicei la maturitate mai putin mortificati sexual de cat femeile si pot avea parte in felul acesta mai des de climaxuri. Ei nu sunt admonestati la fel de des sa-si traga rochita pe genunchi si sa tina picioarele lipite! De asemenea, echipamentul sexual masculin fiind mai expus, barbatii sunt apti sa se bucure de sex pur si simplu frecandu-se de cearsafuri in timpul somnului. Nici un parinte mustrator nu poate face nimic impotriva acestui lucru. Iar dupa ce au aflat cat de minunata este o experienta sexuala, sunt mai liberi sa caute in mod constient repetarea ei decat o fata complet nedeprinsa cu placerea.

In determinarea gradului de sexualitate trebuie sa ne amintim ca femeile sunt diferite din punct de vedere al capacitatilor si ca asta nu are nimic de-a face cu gatuirea curiozitatii lor sexuale in copilarie. Unele pofticioase mor sa aiba parte de trei portii de profiterol la o singura "masa". Altele sunt fericite si satule cu una singura.

O femeie care se bucura chiar si ocazional de un orgasm din varful parului pana in varful unghiilor este sexy. Nu uita ca vorbim despre "sexy" doar in acest unic - adica sa fii sexy inauntrul tau... sa fii in stare sa te bucuri de sex.

Preluare din cartea "Scapa de singuratate, renunta la prejudecati" de Helen Gurley Brown, aparuta la editura Curtea Veche in traducerea Iuliei Arsintescu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod