Cum să fii o zeiţă a sexului de Sărbători. 10 trucuri ca să-l inciţi

De Sărbători, profită de momentele prelungite de intimitate ca să-i arăţi iubitului tău că eşti o femeie sexy care ştie ce vrea în pat şi, mai ales, care ştie de ce are nevoie partenerul ei. Transformă-te de Sărbători într-o zeiţă a sexului, cu ajutorul celor 10 trucuri de mai jos!
De Sărbători, profită de momentele prelungite de intimitate ca să-i arăţi iubitului tău că eşti o femeie sexy care ştie ce vrea în pat şi, mai ales, care ştie de ce are nevoie partenerul ei. Transformă-te de Sărbători într-o zeiţă a sexului, cu ajutorul celor 10 trucuri de mai jos!

1. Fii o femeie fatală!


În anii '70 faimoşii sexologi americani Masters şi Johnson descopereau că satisfacţia sexuală este un produs, nu doar al trupului, ci şi al minţii. Dacă sexul este o activitate psihofiziologică, înseamnă că trebuie să ai atitudinea potrivită, ca să descoperi plăcerea fizică. Iar prin atitudine potrivită sexologii înţeleg să fii informată, deci să ştii ce îţi place în pat ţie şi partenerului tău, să ai experienţă, deci să exersezi, pentru a te perfecţiona şi să ai o minte deschisă, deci să laşi inhibiţiile deoparte şi să încerci orice, înainte să respingi.

2. Fă-i partenerului tău complimente sexy!


Îl găseşti pe iubitul tău extrem de atrăgător? Atunci ce-ar fi să i-o zici şi lui într-un mod cât mai indecent? Complimentează-i acea parte a corpului care ţi se pare atât de apetisantă sau tonul sexy al vocii. Îl incită la maxim să îi spui cât de mult îl doreşti.

3. Răsfaţă-te ca o divă!


Noi, femeile, trebuie să ne simţim bine în pielea noastră ca să ne simţim bine şi în pat. Şi cum tratamentele cosmetice se dovedesc a fi atât de eficiente pentru starea noastră lăuntrică, merită să te răsfeţi un pic înainte de Sărbători. Cumpără-ţi produse cosmetice pentru corp, păr, unghii... Sau profită de ofertele de sărbători ale saloanelor de înfrumuseţare. Pe site-urile specializate găseşti o mulţime de vouchere avantajoase!

4. Nu aştepta să-ţi propună el... Fă-i tu invitaţii sexuale!


Nu mai aştepta timidă ca iubitului tău să-i vină cheful de nebunii. De Sărbători, când petreceţi mult timp împreună, există o mulţime de momente în care poţi lua chiar tu iniţiativa. Abordează-l aşa cum o face el cu tine: pasional, tandru, pervers... Şi ca să-l inciţi la maxim ia-l prin surprindere cu o atingere intimă când se aşteaptă mai puţin.

5. Oferă-i de Crăciun un cadou erotic


În febra căutărilor pentru cadoul perfect, ce-ar fi să treci şi pragul unui sex-shop? De acolo poţi pleca cu un cadou foarte erotic pentru iubitul tău. De ce să nu te costumezi într-o Crăciuniţă sexy sau să-l surprinzi cu câteva jucării erotice care pot revigora viaţa voastră sexuală.

6. Răsfaţă-i cele mai ascunse zone erogene!


Când i-ai sărutat ultima oară pectoralii, sfârcurile sau i-ai atins testiculele în timpul sexului? Bărbaţii au şi alte zone erogene, în afară de penis, pe care merită să le explorezi ocazional. De exemplu, dacă vrei să-i oferi cel mai intens orgasm din viaţa lui, sexologii spun că trebuie să-i atingi perineul, adică zona fină dintre testicule şi anus, exact atunci când e pe punctul de a ejacula. O astfel de atingere îi dublează plăcerea pentru că este neaşteptată şi vizează un loc care este foarte bogat în terminaţii nervoase.

7. Surprinde-l cu o nouă poziţie de sex


De exemplu, dacă el adoră poziţia doggie style, deci să te penetreze din spate, când tu stai sprijinită în palme şi genunchi, propune-i să faceţi sex în poziţia reverse cowgirl, când tu stai deasupra iubitului tău, dar cu spatele la el. Cele două poziţii sexuale au un unghi de penetrare asemănător, dar efectul vizual este diferit.

8. Împlineşte-i o fantezie în noaptea dintre ani


Noaptea dintre ani petrecută în doi va fi şi mai magică, dacă vă împărtăşiţi fanteziile sexuale. Povestiţi despre dorinţele voastre ascunse la un pahar de şampanie şi veţi vedea cum din vorbă în vorbă atmosfera se încinge. Este momentul perfect să scapi de inhibiţii şi să experimentezi cu iubitul tău scenarii fanteziste de sex.

9. Dansează lasciv pentru el de Revelion


Un număr de striptease chiar de Revelion este un clişeu sexual care nu dă greş. Îmbrăcată într-o rochie sexy, cu un machiaj seducător şi o coafură sofisticată este evident că te simţi fantastic în pielea ta şi că eşti pregătită să renunţi la articolele vestimentare chiar sub ochii iubitului. Poartă o lenjerie provocatoare pe dedesubt şi lasă-l să te soarbă din priviri, fără să te atingă. Fii tu cea care decide regulile jocului.

10. Nu mai aştepta "timpul potrivit". Domină-l acum!


De Sărbători, te poţi lăsa copleşită de aşa-zisele responsabilităţi precum: cadourile, reţetele, curăţenia sau decorarea locuinţei. Nu pune sexul pe ultima poziţie în lista ta de priorităţi! Nu te crampona în detalii şi nu aştepta să apară momentele prielnice pentru sex, căci, în febra Sărbătorilor, te-ai putea trezi că rămâi pe uscat. Fii tu cea care ia atitudine şi îşi seduce partenerul.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eros pe 14 Apr 2014, 17:44
    "dati drumul la caini"

    preludiul , pasiunea , dragostea sincera va pot duce in amor unde nici nu visati...dar pt asta e nevoie de deschidere nu de trucuri...spuneti iubitului ca sa va faca in pat si va inebuni de excitare cand ii veti cere...dar nu uitati nici de el...daruiti-va total...plonjati in amorul vostru...uitati de toate trucurile si deveniti iubire ca sa fuzionati cu iubirea lui...daca vreti sex ca si sport olimpic atunci ignorati-ma... :)

    0
    0

  • eros pe 14 Apr 2014, 17:28
    prostii

    Invatati femeile sa fie cat mai false cu iubitii lor...ce prostii...Femeilor , fiti asa cum simtiti , in pat faceti ceea ce simtiti pt ca barbatul vostru stie daca sunteti sincere sau apelati la trucuri de nimic. Daca va iubiti cu adevarat , singurul care va poate da indicatii este propriul corp si propriile emotii si trairi. Asa ca lasati abureala asta cu trucurile...Din cauza trucurilor sunt atatea femei nefericite in dragoste si neimplinite in iubire...

    0
    0

  • madalina pe 28 Dec 2011, 19:08
    in cutare de barbati

    eu am 24 de ani.....sunt foarte buna la pat dar problema e c nu am cu cn sa practic..asa ca cn vrea sa practice alaturi de mn c stie sa ma caute :0721689473

    8
    16

  • ionela nicoleta pe 28 Dec 2011, 06:24
    vreau sal seduc

    eu stau cu un baiat de aproape 3 saptamani si vreau sal fac sa nu ma uita nici-o data

    9
    6

  • george pe 24 Dec 2011, 15:41
    oo39388l9l3228

    pt femei mature

    1
    11

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod