Cum să ai orgasm garantat la fiecare partidă? 3 trucuri incitante

Eşti stresată de felul în care arăţi sau cum te vede iubitul tău atunci când faceţi amor? Îţi tai singură din porţia de plăcere făcând acest lucru! Orgasmul trebuie savurat, iar

Eşti stresată de felul în care arăţi sau cum te vede iubitul tău atunci când faceţi amor? Îţi tai singură din porţia de plăcere făcând acest lucru!

Young sensual woman having orgasm.

Orgasmul trebuie savurat, iar o partidă reuşită de amor vă va lăsa fără cuvinte între aşternuturile umede. Senzaţie plăcută şi mult aşteptată de majoritatea femeilor, însă foarte multe îşi pun piedici singure în obţinerea plăcerii maxime. Iată trei dintre trucurile pe care trebuie să le pui în practică:

1. Stimularea clitoridiană, cea mai importantă
Nicio partidă de sex nu trebuie să se desfăşoare fără ca tu sau iubitul tău să încorporaţi şi stimularea clitoridiană. Este un lucru esenţial atunci când este făcut cum trebuie şi poate să intensifice plăcerea foarte mult. Doar o treime dintre femei se bazează pe orgasmul vaginal şi-l au aproape de fiecare dată, în rest majoritatea femeilor pot să fie ajutate în obţinerea orgasmului atunci când le este stimulat şi clitorisul.

Mâna ta, a iubitului sau o jucărie erotică pot să-ţi aducă mari plăceri! Trebuie doar să încerci şi să ştii exact ce-ţi place, dar în general stimularea clitoridiană trebuie să fie făcută delicat şi cu ajutorul lubrifiantului pentru o alunecare mai uşoară.

2. Nu te mai stresa de felul în care arăţi în acel moment intim

Aceste stresuri pe care le ai legate de felul în care arăţi sau te vede iubitul tău atunci când faceţi sex pot să-ţi taie din plăcere, deoarece nu te laşi purtată de val. Te gândeşti mereu la diverse lucruri şi nu te bucuri de momentul intim în care eşti cu partenerul tău. Lasă grijile deoparte în acest moment şi joacă-te cu iubitul tău pentru a vă stârni reciproc pofta de sex!

3. Nu te gândi doar la faptul că trebuie să ai orgasm!

Nu începe partida de sex stresată şi doar cu gândul că de data aceasta trebuie să ai un orgasm. Nu vei reuşi, susţin sexologii, deoarece tocmai acest target pus în minte te va împiedica să te laşi purtată de val şi să te simţi bine, bucurându-te de amor cu iubitul tău. Nu numai o partidă care se termină cu orgasm poate să fie o experienţă plăcută, ci simpla joacă şi atingerile pasionale. Cine zice că satisfacţia vine doar cu un orgasm? Dacă nu ai avut orgasm la final, dar te-ai bucurat de fiecare moment şi te-ai simţit excelent atunci ai toate motivele să fii fericită!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod