Cum îl faci să uite de fotbal şi să fie gata de sex? 4 trucuri eficiente

Bărbaţii se gândesc la sex de nu mai puţin de 19 ori pe zi. Însă, ştim că pe perioada verii, dacă sunt meciuri de fotbal, precum Campionatul European din acest an, masculii nu mai au timp

Bărbaţii se gândesc la sex de nu mai puţin de 19 ori pe zi. Însă, ştim că pe perioada verii, dacă sunt meciuri de fotbal, precum Campionatul European din acest an, masculii nu mai au timp decât pentru a se uita la televizor şi a comenta meciurile.

Iar cum abia acum începe "greul" pentru noi, deoarece se apropie finala competiţiei, îţi ofer patru sfaturi ca să-l faci pe iubitul tău să renunţe la partidele de fotbal şi să se întoarcă la partidele de sex.

1. Convinge-l să vadă meciul acasă, singur sau cu prietenii

Ar fi bine să încerci să-l faci să se uite la meci acasă, alături de tine.

Dacă nu reuşeşti, spune-i că poate urmări partidele de fotbal tot acasă, alături de prieteni.

2. Ademeneşte-l din dormitor

Lasă-i să se uite la meci în sufragerie, iar tu aşteaptă-l cuminte în dormitor. În tot acest timp, fă-te cât mai comodă şi trimite-i pe telefon câteva poze sexy cu tine, pentru a-i stârni apetitul sexual. Mai mult, încearcă să-l exciţi spunându-i că o fantezie de-a ta este aceea de a face sex cu el în timp ce în camera alăturată lumea se uită la meci.

3.

Dacă e singur, arată-i ceva sexy

Un sondaj realizat în Australia a scos la iveală că unul din doi bărbaţi ar renunţa la sex pentru a viziona un meci de fotbal. Asta înseamnă că 50% din bărbaţi preferă sexul în detrimentul Campionatului European. Pentru a împăca şi capra şi varza, trebuie neapărat să încerci să faci sex cu iubitul tău în timp ce el se uită la meci. Dezbracă-te lângă el, adu-i bere rece cu sânii dezgoliţi şi încearcă, pentru început, o partidă de sex oral.

În acest fel, el se va uita la meci şi va avea parte şi de sex.

Cu siguranţă, dacă faci totul ca la carte, el va renunţa la meci şi îţi va oferi clipe de plăcere.

4. Profită de pauza dintre reprize

Dacă echipa lui favorită conduce la pauză, nu ezita şi excită-l cât mai mult, pentru că atunci când este fericit, nu te va refuza. Aşadar, dacă nu reuşeşti să-l faci să renunţe la meci pentru tine, măcar în pauză poţi profita la maximum de el.

Iar dacă toate cele spuse mai sus nu l-au luat din faţa televizorului, gândeşte-te că şi nouă ne place mai mult ciocolata decât sexul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod