Cum îi face sexul să sufere pe bărbaţi

Noi avem impresia că bărbaţii fac sex mecanic, fără să se implice sentimental. În fond, ei ne-au demonstrat că sunt în stare să plătească pentru sex, să-l facă cu femei agăţate pentru

Noi avem impresia că bărbaţii fac sex mecanic, fără să se implice sentimental. În fond, ei ne-au demonstrat că sunt în stare să plătească pentru sex, să-l facă cu femei agăţate pentru o noapte şi să frângă inimi ca să-l obţină.

Sexul este o armă cu două tăişuri, iar bărbaţii descoperă acest lucru când fac sex cu femeia iubită.

Lucrurile se complică atunci. Sexul capătă o cu totul altă miză, în care propria plăcere devine un detaliu. Bărbaţii îndrăgostiţi simt că au mai multă responsabilitate în plan sexual. Femeile nu ştiu, de exemplu, ce înseamnă efortul de a avea şi de a menţine o erecţie. Nici măcar nu ştim ce înseamnă, la nivel evoluţionist, obligaţia de a avea orgasm pentru a asigura perpetuarea speciei. Ce-i drept, noi purtăm în pântec timp de nouă luni o altă fiinţă. Este o minune! Dar zi-mi sincer... În cât timp ai reuşi să rămâi însărcinată, dacă ar fi obligatoriu să ai şi tu orgasm?

De ce nu vor unii bărbaţi relaţii serioase? În fond, dacă ar fi aşa de obsedaţi de sex, statistic vorbind, o relaţie stabilă, le-ar asigura cele mai dese partide de sex. E vorba de faptul că sexul cu implicaţii sentimentale nu este pură plăcere pentru bărbaţi. O să-ţi ofer trei exemple gritoare.

1. Pe bărbaţi îi şochează cum se schimbă femeile după ce fac sex

La o privire mai atentă, femeile par mai interesate de sex, cred unii bărbaţi. Orgasmul ne aduce o mulţime de beneficii. Pentru început provoacă eliberarea endorfinelor, care ne transformă, mai pe şleau, din femei frustrate în femei dulci ca mierea. Problema bărbaţilor e că nu reuşesc să ne provoace orgasm de fiecare dată. Ceea ce înseamnă că, după sex, ori te vei purta ca o scorpie, ori ca un îngeraş. Totul depinde de ce-ţi face el în pat. Şi-atunci unii bărbaţi suferă la gândul că fericirea femeilor depinde în mare parte de sex. Deh, aceeaşi suferinţă ne consumă şi pe noi. Aşa că, join the club!

2. Bărbaţii nu se simt bărbaţi, dacă nu sunt cei mai buni în plan sexual

Cânnd o femeie este înşelată, ea îşi întreabă iubitul: Şi, o iubeşti?? Când un bărbat este înşelat, îşi întreabă iubita: E mai bun ăla la pat decât mine?? Pentru bărbaţi contează enorm treaba asta. De aici şi obsesia lui să ştie cu câţi bărbaţi ai fost înainte. Nu, nu e vorba că ar vrea să fii o virgină cu zero experienţă sexuală. E vorba că ar vrea, totuşi, să ştie cu câţi bărbaţi îl poţi compara. Crede-mă, dacă îi spui că ai fost cu cinci bărbaţi, îşi va da mai mult interesul să te satisfacă, decât dacă ai fost cu unul. Există atâtea exemple de relaţii destrămate din cauza problemelor sexuale. Poate că ţi se pare absurd, dar unii bărbaţi îşi pierd identitatea când nu primeasc confirmarea că sunt amanţi buni... şi suferă!

3. Bărbaţii îşi manifestă iubirea prin sex, dar sunt refuzaţi

Oare câţi bărbaţi se simt în largul lor să facă declaraţii de iubire şi gesturi romantice? Cei care nu le fac nu înseamnă automat că nu iubesc. Mulţi bărbaţi îşi arată sentimentele în momentele de intimitate prin atingeri tandre, sărutări pătimaşe şi îmbrăţişări calde. Tocmai de aceea bărbaţii iau atât de personal refuzul partenerei de a face sex. E ca şi cum i-ai refuza dragostea, oricât de siropos ar suna.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod