Cum ajung femeile la orgasm

Modul special in care femeile se bucura de intimitate poate explica de ce unele dintre cele mai placute episoade traite de acestea incep cu cateva ore inainte de a...

Modul special in care femeile se bucura de intimitate poate explica de ce unele dintre cele mai placute episoade traite de acestea incep cu cateva ore inainte de a se consuma propriu-zis - la o cina destinsa, de exemplu, ori pe ringul de dans, ori printr-un buchet de flori pe care-l primesc inca dinainte ca barbatul sa soseasca la intalnirea programata.

Preludiul, va rog!


La fel se poate explica importanta acordata de femei preludiului. Domnilor, fiti convinsi ca merita efortul! Daca simtul vazului este mai dezvoltat la barbati decat la femei, trebuie sa recunoastem ca femeile au toate celelalte simturi mult mai ascutite - mai ales mirosul, gustul si pipaitul. Si nu numai cand vine vorba de cina si de dans, ci si de insasi stimularea fizica.

La multe femei, senzatiile placute din zona genitala pot sa preceada, ba chiar sa declanseze dorinta - si nu invers. Femeile respective simt nevoia ca partenerii lor sa faca anumite manevre de initiere pentru ca ele sa fie cuprinse de dorinta.

Numai dupa ce resimt o stare de intimitate crescanda, alimentata de mangaierile partenerului, devin si ele constiente de dorinta si incep sa se implice. In felul acesta, avem raspunsul - hormonal vorbind - la stravechea intrebare de ce femeile par sa aibia nevoie de un preludiu mai indelungat decat barbatii.

La femei, excitatia si dorinta pot exista simultan, alimentandu-se reciproc


(...)Daca te simti fara chef in materie de sex, lasa-te sedusa (este de la sine inteles ca pentru acest experiment ai nevoie de un partener sensibil si intelegator, care sa renunte, fara sa insiste sau sa puna intrebari, daca vede ca nu reuseste sa te excite).

Cuvantul "seductie" provine din limba latina, de la verbul care inseamna "a scoate pe cineva dintr-ale lui". Atingerea fizica (din pacate e nevoie de atingerea altcuiva!) stimuleaza eliberarea unui hormon puternic si excitant, numit oxitocina si supranumit "hormonul iubirii", datorita senzatiilor pe care le produce. Este hormonul care le determina pe femelele-sobolani sa se arcuiasca si sa-si ridice posterioarele la inaltime, semnaland in felul acesta ca sunt receptive la avansurile masculilor.

Oxitocina pare a stimula dorinta de ordin sexual la ambele sexe, probabil pentru ca favorizeaza productia de testosteron, care este in stransa legatura cu apetitul sexual atat la barbati, cat si la femei. De asemenea este si unul dintre factorii care faciliteaza excitatia fiziologica a femeilor.

 

Comentariile 51-68 din 68

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gigi pe 6 Dec 2008, 09:06
    fetelor linistitiva

    Am42 ani casatorit bine dotat 23cm si caut partenere tinere pt a le initia in arta iubiri si in special pe acelea care nu pot avea orgasm.le garantez 100%orgasm si satisfactie.Iar in ceea ce priveste orgasmul nu va mai gainditi tot timpul la el lasti lucrurile sa decurga de la sine si totul va fi ok.Va astept....mail ghita_luput@yahoo.com

    3
    8

  • miti pe 12 Nov 2008, 23:20
    orgasm

    nu va ingijorati cel mai important este sa iubiti si sa fiti indragostite (nu doar sa tineti) la fel si iubitul vostru. un aspect foarte necesar este predudiul care tb sa fie de cel putin 5 (cinci) ori mai lung de cat de obicei nu in ultimul rand timpul care tb sa fie sufient de mare pt ca voi sa ajungeti la orgasm de regula mai mult de o ora. daca doriti chiar mai mult este necesar sa invatati contineta sexuala cu ajutorul carea in special barbatii pot face dragoste mai multe ore fara intrerupere tot odata este si o metoda naturala gratuita si fara efecte secundare de contraceptie. mai multe despre continenta sexuala gasiti tot pe net foarte detaliat.

    0
    3

  • Inesa pe 21 Oct 2008, 14:56
    orgasmul...

    Am inceput viata sexuala la 20 ani.acum am 22...dar niciodata pin acum nu am ajuns la orgasm.am incercat de mai multe ori.prietenul meu face tot posibilul ca sa ajung si eu la orgasm dar nu se primeste. Spunetimi ce trebuie sa fac ca sa ajung si eu la orgasm.???

    0
    1

  • Ale88 pe 21 Oct 2008, 11:33
    disperare

    nu mai disperati asa mult dupa orgasm... cu cat va ganditi mai mult in timpul sexului la cum sa aveti orgasm, cu atat vine mai greu... simtiti placerea si totul vine de la sine... important e sa vii cu persoana iubita si sa faceti dragoste, nu sa "obtineti orgasme".

    3
    1

  • Ina pe 20 Oct 2008, 20:04
    Nu ajung la orgasm...

    Cum sa ajung la orgasm???

    0
    1

  • Horj Maria pe 17 Oct 2008, 20:13
    orgasm

    Mi-am inceput viata sexuala acu vreo 7 ani,in tot acest timp nu am avut niciodata orgasm indiferent de partenerul pe care l-am avut.Acum am o relatie serioasa cu o persoana pe care o iubesc si ma iubeste dar tot nu am avut orgasm.incercam toate pozitiile posibile dar nici un rezultat.Ce trebuie facut?

    0
    1

  • niku pe 11 Oct 2008, 00:18
    cum sa imi fac prietena sa ajunga la orgasm

    Salut numele meu este NIku am 23 de si am o relatie de 4 ani.În tot acest timp nu am reusit sa imi aduc prietena la orgasm. va rog dati-mi un raspuns....sunt disperat. multumesc anticipat

    1
    1

  • Marius pe 9 Sep 2008, 13:46
    orgasm

    buna fetelor eu am 25 ani si-mi doresc o prienena sa fie romantica, sincera. despre sex o singura data am facut-o si aceea vaide ea de partida... poate soarta dar cine stie pana la urma... pcmarys@yahoo.com rog multa seriozitate si sinceritate...

    0
    0

  • mary pe 7 Aug 2008, 15:33
    orgasm

    pt luiza popescu si eu la fel deci nu esti singura

    0
    0

  • ana-maria pe 25 Iun 2008, 03:18
    nu ajung la orgasm

    mi'am inceput viata sexuala acu ceva timp in urma, [pe o scara de cateva luni] cu un singur baiat. altfel zis, nu am mai incercat si alte "dotari". am observat ca nu sunt singura care are probleme in legatura cu orgasmul. Probabil ca la femei e mai greu de ajuns la orgasm. nu am incercat sexul oral,dar asta ar putea auta cu vreo ceva in legatura cu oragasmul? i really need some help here!!! ... va multumesc mult de tot , si va rog sa imi raspundeti daca puteti.

    0
    0

  • popescu luiza pe 24 Mai 2008, 11:55
    orgasm

    Mi-am inceput viata sexuala in urma cu 7 ani, am avut diversi parteneri cu diferite "dotari" dar niciodata nu am reusit sa am orgasm vaginal, iar din cel clitoridian doar masturbandu-ma sau prin sex oral.

    2
    0

  • andreea pe 16 Mai 2008, 12:03
    orgasm

    buna :) mi am inceput viata sexuala de un an si ceva iar dupa atata timp am avut pt prima oara orgasm.asa ca nu va alarati caci nu stiti timpul cand...vine..conteaza partenerul si mai ales pozitia sexuala. cred ca sexul oral este cel care duce garantat la oragasm dar si asta dureaza,,,nu ajungi in 2 minute la el ci in 15- 20.. ;)

    0
    0

  • costy pe 3 Mai 2008, 23:49
    pt liana

    buna liana eu cred asa ca problema este la el ....ce varsta are?o are prea subtire...2,5 este cam asa...trebuie sa fie ceva mai groasa pentru a putea largi usor himenul pentru a te excita si a duce usor la orgasm ceea ce el nu prea reuseste...mai e o speranta..incerca pozitia aia in care stai u pe el si te lasi cu trupul pe el si va sarutati si el sa isi continue miscarile..asta sar putea sa te ajute...sa imi zici

    0
    0

  • liana pe 16 Apr 2008, 09:10
    nu am avut orgasm niciodata

    as vrea si io cateva raspunsuri clare la intrebarile mele daca se poate! mi-am inceput viata sexuala de aproximativ un an am 19 ani. cred ca am avut cateva zeci de contacte(30) cu prietenul meu care tin foarte mult la el si el la mine;comunicam destul de mult si nu avem inhibitii..stim ce ne place.. nu am avut niciodata orgasm sau o senzatie de placere cand facem dragoste decat la inceput cand intoduce penisul si atat; un semn mic de placere simt cand ma masturbeaza el cu mana. Sa fie de vina dimensiunea penisului lui? (aprox 14 cm/ 2.5 cm). am citit si sunt constienta de faptu ca ar trebui sa incerc sa fiu mai relaxata in timpul actului sexual si asta fac sau incerc dar nu are nici un rezultat. de fiecare data imi doresc sa o facem dar numai 1..2 minute la inceput dureaza iar dupa devine o plictiseala. De ceva timp nu mai imi doresc fiind constienta ca nu simt nimic si ma plictseste cele 15-20 de minute cat dureaza la el intre timp apare si durere; asta o sa ne afecteze relatia. Vreau sa stiu poate sa fie de vina el? Sa schimb patenerul? Cu altul o sa simt altceva? De ce nici sex-ul oral nu ma excita si nu simt nimic? Conteaza pozitia in care o facem? Cum poate sa imi gaseasca mai usor punctul "G"? Dar sexul anal e o cale spre orgasm? Ce ne sfatuiti? Ce ar trebui sa fac eu?sau el?sau amandoi? Va multumesc pt timpul acordat si doresc un raspun daca se poate!

    1
    0

  • cosmina pe 8 Apr 2008, 19:37
    nu pot ajung la orgasm

    buna ziua! am si eu o problema! nu pot ajunge la orgasm. eu si prietenul meu ne chinuim ca sa pot ajunge si eu la orgasm dar in zadar. este o problema de-a mea sau ar trebui sa mai astept ceva timp si poate se va rezolva aceasta problema? eu m-am gandit sa merg la un doctor sa ma destainui. ce ma sfatuiti? va multumesc!

    2
    2

  • maria_andrada pe 6 Apr 2008, 02:18
    dezamagita

    cum pot face sex anal cu prietenul meu fara sa ma doara si sa fie in regula, sa nu ne dauneze.

    3
    0

  • claudia pe 25 Mar 2008, 00:07
    nu pot ajunge la orgasm

    buna.problema mea...din cate am citit pe forumuri..nu este singulara.eu..ca si alte fete..nu pot ajunge la orgasm.am o relatie frumoasa..cu un baiat la care tin si care tine la mine foarte mult...comunicam destul de mult si nu avem inhibitii..stim ce ne place..sau cel putin..eu stiu ce ii place lui...pentru ca mie..nici eu nu stiu exact ce imi place...ca sa pot sa ii spun lui...am citit si sunt constienta de faptu ca ar trebui sa incerc sa fiu mai relaxata in timpul actului sexual..ce-i drept...de fiecare data cand faceam sex..circumstantele nu erau intocmai favorabile....mereu eram in pericolul ca cineva sa dea buzna peste noi...mai exact..parintii lui...stiu ca toate astea afecteaza....dar....e posibil sa fie si alta problema?...inca ceva..atunci cand ma masturbez singura..ajung la orgasm..chiar foarte repede...nu am probleme.....atunci cand sunt cu el...nu numai ca nu ajung la orgasm cand o facem amandoi...dar nici macar cand ma masturbez in fata lui......am incercat sa ne masturbam si reciproc...si fiecare individual...dar unul alaturi de celalalt...el nu are probleme...se excita normal...si ajunge la orgasm normal....insa eu..nu reusesc......ma deranjeaza in momentul in care imi atinge clitorisul..cu degetul sau limba....simt placere in schimb cand isi introduce penisul...dar ajunge repede la orgasm....inainte ca eu sa simt ca ma apropii macar..catusi de putin....probabil sunt nesigura pe mine...dar....sunt excitata..si imi doresc foarte mult sa o facem...ma excita......dar nu ajung la orgasm niciodata....ce ne sfatuiti?ce ar trebui sa fac eu?sau el?sau amandoi?va rog sa imi raspundeti.multumesc.

    2
    1

  • elena pe 22 Mar 2008, 09:09
    orgasm

    mi-am inceput viata sexuala acum 4 luni..am intretinut relatii sexuale pana acum de 7 ori....si nu am avut niciodata orgasm..as vrea sa stiu dak este problema la mn..trebuie sa consult un doctor?..baiatul respectiv a incercat sa ma faca sa am orgasm dar nu a reusit niciodata..am 20 ani in caz ca varsta conteaza.

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod