Cu exercitiile Kegel, orgasmul este garantat



Cum se fac exercitiile Kegel...


1. In primul rand, localizeaza muschilor perineali (pubococcigieni - PC). Multe persoane incep sa faca aceste exercitii, dar contracta alti muschi decat cei PC. Inainte de a incepe aceste exercitii, identifica-ti muschii PC! Iata ce tipsuri ne dau specialistii site-ului Sexuality.about.com:

Cea mai sigura cale prin care iti poti identifica muschii PC este cea prin care iti opresti brusc jetul de urina in timpul procesului de mictiune. Opreste, in mod intentionat, eliberarea urinei. Muschii care se contracta sunt cei PC. Repeta acest exercitiu pana cand inveti sa controlezi acesti muschi.

O alta modalitate prin care poti sa iti depistezi muschii PC consta in introducerea unui deget curat (pentru femei - in vagin, iar pentru barbati - in anus) si sa il strangi. Daca simti o presiune in jurul degetului, atunci, in mod sigur, folosesti muschii potriviti, adica cei PC.

2. Dupa ce ai localizat muschii PC, incearca sa ii contracti 3-5 secunde, oricat de tare poti, apoi relaxeaza-i pentru aceeasi perioada de timp. Daca doresti sa incepi o sesiune de exercitii Kegel, depisteaza de cate ori poti face acest lucru pana ce simti muschii obositi.

3. Dupa ce ti-ai aflat limitele in ceea ce priveste timpul de mentinere a muschilor PC contractati si apoi relaxati, poti "depasi" putin aceste limite. Incearca mai multe sesiuni de contractii si relaxari ai acestor muschi: daca ai putut contracta muschii 5 secunde si apoi sa ii relaxezi pentru aceeasi perioada de timp, incearca sa faci aceste lucruri timp de 6 secunde, apoi de 7 secunde si tot asa. Poti contracta muschii PC pentru 10 secunde, apoi sa ii relaxezi pentru alte 10 secunde si repeta aceste exercitii de 10 ori. Nu incerca sa te fortezi prea  mult, mai ales ca esti la inceput.

4. Dupa ce ai castigat putina "experienta", poti sa faci aceste exercitii chiar de 3-4 ori pe zi. Incearca sa variezi intensitatea de contractare a muschilor PC, dar si a timpului de relaxare a acestora; contracta rapid si apoi relaxeaza la fel de rapid. Nu uita, insa, sa nu fortezi prea mult, pentru ca iti poti provoca disconfort sau chiar durere.

5. Daca te simti confortabil, poti introduce aceste exercitii si in procesul tau de masturbare. Fa-le in timp ce te "aprinzi" cand faci dragoste cu iubitul sau, inainte si chiar in timp ce ai un orgasm. Vei observa ca aceste exercitii pot accentua intensitatea acestuia, ajutandu-te sa ajungi il al noualea cer. Ca orice exercitiu, este foarte important sa incepi incet si sa fii foarte atenta la modul in care reactioneaza corpul tau.

Nu ai nevoie de un echipament special pentru a practica exercitii Kegel. Exista pe piata multe produse care te pot ajuta sa iti faci mai bine aceste exercitii, dar cum nu ai nevoie de un echipament special, ca pentru sala de gimnastica, poti foarte bine sa nu apelezi la aceste produse. Daca, totusi, iti doresti un dispozitiv care sa te ajute sa realizezi aceste exercitii, poti opta pentru un Kegelmaster, care este folosit pentru antrenarea muschilor pelvini prin existenta unei rezistente vaginale, cresterea fortei musculara si pentru imbunatatirea circulatiei sangelui la nivelul vaginului.

Daca doresti sa afli mai multe despre exercitiile Kegel, citeste si sfaturile sexologului Bebe Mihaescu, publicate in cartea sa "A face dragoste aproape perfect" - "Exercitii Kegel pentru prelungirea actului erotic"

Un articol de Nicoleta Tarantus

 

Comentariile 1-50 din 91

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mirabela pe 8 Feb 2012, 12:07
    Exercitii Kegel

    Buna! Si eu am suferit de aceasta problema dupa ce l-am nascut pe baietelul meu. La 6 luni de la nastere m-am apucat sa fac exercitii kegel. Intr-adevar dadeau ceva rezultate dar eu nu ma tineam de ele. Ori nu aveam timp, ori uitam sa le fac. O prietena mi-a recomandat sa fac aceste exercitii cu ajutorul unui dispozitiv. Mi-am cumparat un dispozitiv de pe internet. Am dat cam in jur de 1 mil pe el. Ma ajuta foarte mult. Rezultatele chiar se observa. Va las adresa mea de e-mail ca sa vorbim mai multe: mirabelasorescu@yahoo.com

    0
    0

  • daniela4630 pe 10 Dec 2010, 16:32
    costi

    pe tine cine te-a invitat aici unde au dreput femeile di domni bine intentionati te bagi ca musca in oala

    0
    0

  • demonita38 pe 10 Dec 2010, 16:27
    pt gabix

    in primul rand trebuie sa te stimuleze sotul tau sa iti invete din nou corpul si tu la fel sa iveti ce iti place cum iti place si vei ajunge la excitare si placere

    0
    0

  • Mimzy pe 22 Aug 2010, 22:41
    nu stiam

    nu stiam ca ceea ce eu stiu sa fac fara sa fi citit sau auzit se numesc exercitii Kegel. am viata sexuala inceputa de 2 ani si la al doilea partener deja stiam sa imi contract muschii pelvieni, iubitul meu adora cand simte ca ma stramtez.incercati cand sunteti penetrate sa va incordati pur si simplu, ca si cum ati strange din fese. se simte diferenta. :*:*

    1
    1

  • bucu22 pe 18 Nov 2009, 17:56
    detaliii

    nu am avut niciodata orgasm, desi am insistat mult impreuna cu iubi meu si am incercat toate metodele si de aceea mi-ar fi placut sa fi tratat pe larg acest subiect si mai ales despre acele exercitii...mult prea putin..bataie de joc..sper sa ne furnizati mai multe informatii si sa fie complete articolele

    2
    0

  • olga1987 pe 6 Nov 2009, 19:55
    bravo Giulia4u

    Un raspuns pe cat se poate de corect.Uite mai sunt si pers care ne sustin si ne anteleg asa cum suntem noi .Vrem sa vedem cat mai multe si sa anvatam cat mai multe despre sex.

    0
    0

  • Mihaela pe 17 Apr 2009, 13:52
    vreau sa aflu si eo

    Bona poate o sa vi se pare penibil dar eo nush cum se fac aceste exerciti:(,,,,,,,explicati-mi si mie va rog multttttttttttt de tot:(:(:(.......msk astept raspunsul vostru:*:*

    3
    0

  • giulia4u pe 2 Apr 2009, 03:29
    pt toate femeile

    scuze k intervin,eu una nu fac sex oral dar nici nu le condamn sau criic pe cele kre fac.nu inteleg kre este problema?fiekre e liber sa faca ce vrea si km vrea de ce tot atatea discutii?bv celor kre fac si bv si celor kre nu fac.va pooop si sper sa nu va suparati.

    1
    0

  • simona pe 30 Mar 2009, 15:10
    orgasmul

    Salut. Am si eu o intrebare pt cunoscatori. Incerc sa raman gravida si vreau sa stiu daca are vreo importanta daca am orgasm sau nu in perioada fertila ? Va multumesc si astept raspuns.

    1
    2

  • jully pe 27 Mar 2009, 05:25
    buna

    as dori sa stiu unde ma pot informa despre aceste exercitii k am si eu probleme k orgasmul

    0
    0

  • dorro pe 20 Feb 2009, 23:45
    numai vreau

    am gasit si am citit

    0
    0

  • dorro pe 20 Feb 2009, 23:40
    buna

    imi poate explica cineva despre aceste exercitii? unde sa citesc despre ele?

    0
    0

  • zizuc pe 17 Feb 2009, 00:31
    sa intru si eu ?

    bai da ce va mai certati femeilor,,orgasmul e ceva special si diferit si greu de explicat ,ce va contraziceti atata,pana la urma fiecare face ce poate si cat poate,,eu am avut 12 intr o zi da m am straduit sa stiti.si nu glumesc si nici nu mi pasa daca ma credeti va spun doar ca se poate ,habar nu am cum am reusit,nu mi s a mai intamplat de atunci eram poate prea fierbinte ,,chiar eram.

    0
    0

  • gabix pe 13 Feb 2009, 12:19
    pentru toate fetele, in special pentru mamici

    Buna fetelor, sunt cu sotul meu de 9 ani(am 33 ani) si avem impreuna un baietel de 4 ani.Exercitiile KEGEL m-au ajutat dupa ce am nascut,deoarece muschii s-au slabit si la orice stranut sau tuse mai puternica , scapam un strop de pipi pe chilot, fiind nevoita sa port mai tot timpul tamponase de uz zilnic (probabil ca fetele care au dat nastere unui bebeu pe cale naturala stiu despre ce vorbesc). Problema mea este LIBIDOUL. Inainte sa raman insarcinata faceam sex cu sotul meu aproape zilnic, si de fiecare data aveam orgasme. ( vis-a-vis de discutiile de mai sus eu aveam 4,5 uneori chiar 6 orgasme la un act sexual, bineinteles ca aceste performante depindeau si de durata actului sexual).Dupa ce am nascut am observat ca nu mai am apetit sexual. Trec zile, saptamani, chiar luni de zile cand efectiv eu nu simt nevoia sa fac sex, dar atunci cand fac, am orgasme.Am prietene care trec prin situatie similara si inca nu si-au rezolvat problema libidoului.Poate vreuna dintre voi s-a confruntat cu aceasta problema dupa nastere si a rezolvat-o.Spuneti-mi si mie cum s-a rezolvat, sau ce ar trebui sa fac? Au trecut totusi 4 ani de cand am nascut. Va multumesc si sa fiti iubite!

    0
    0

  • Mia pe 22 Dec 2008, 19:54
    Cititi inainte de a contrazice !

    Inainte sa v-a certatii cu toate (apropo), mai cititi si voi asta pe baza celor 7 orgasme. Iata un articol chiar de pe eva: " Mai exista si orgasmul anal (produs prin stimulare intraanala), simultan (orgasmul pe care il in acealsi cu partenerul in timpul actului sexual) si multiplu. Orgasmul multiplu reprezinta o "sesiune" de orgasme ce se repeta la intervale de timp diferite. In functie de stimulare, aceste orgasme pot creste in intensitate si iti pot creste placerea. Femeile pot avea pana la 20 de orgasme in timpul unui act sexual." Sper ca v-ati lamurit si reusiti sa discutati tema intr-un mod mai elegant. Sa fiti iubite !

    2
    0

  • Mia pe 22 Dec 2008, 19:15
    Ce pacat !!

    E pacat de voi mai fetelor, cand v-a aud vocabularul !!! Nu puteti vorbi despre sex intr-un mod normal fara certuri si fara invidii? Barbatii cum or putea sa se respecte iar noi nu?

    1
    0

  • flopy pe 15 Dec 2008, 23:45
    nu va certati nu-i frumos

    ma scuzati am sa postez si eu ceva interensant.am avut o prietena care era de ajuns sa o gadil in palma sau sa o sarut pe gat si se termina,era ceva ce nu am mai itilnit pana la ea si daca ii aratam potenta tremura ca la injectii.trebuia sa o simta in ea si se urca pe pereti de placere.dar acuma am o sotie care trebuie sa nu ma vada 2 saptamani ca-sa reusesc sa o fac o data sa ajunga la orgasm dupa aceia pa

    0
    0

  • alex pe 12 Dec 2008, 19:06
    pt tina, stela, georgiana, cafonela

    parca trebuia sa vorbiti despre aceste exercitii, nu sa va certati? imi pare rau pt cei care deschid aceasta pagina asteptand sa gaseasca aici informatii utile nu prostiile voastre. stiu ca revista nu are nici o vina

    0
    0

  • Dora_18 pe 11 Dec 2008, 09:28
    georgiana

    Pai da,am 18 ani si cu iubitul meu am fost prima data.Nu stiu ce masura are el ca nu am masurato dar daca exista iubire nu conteaza marimea.Nu am de gand sa te jignesc asa cum ai facut tu si imi pare rau.Speram sa gasesc un raspuns la pb mea dar se pare ca aici nu o sa reusesc.Voi va certati iar eu nu am nici o legatura...Totusi daca exista cineva serios si ma poate ajuta ii multumesc anticipat.

    1
    0

  • georgiana pe 10 Dec 2008, 14:59
    Dora_18

    Draga Dora,scuzama ca o bag intai in p masii pe cafonela asta tampita si frigida. In al doilea rand as vrea sa te intreb,acel 18 e lungimea penisului masculului tau? ( nu cred ca varsta ai vrut tu s-o arati). Pai,poate nu-s suficienti ! Trebe de 35-45 cm si vreo 10 grosime. mai stii? Oi aveao cat o galeata fato,cu ce naiba s-o zgandari? Cu barosul? Sau cu pikamerul ca mai si vibreaza ca lumea? Iar pentru clitoris,gasesti rotopercutoare cu dalta. Te face bine din cateva percutii. Si sa vezi ciudatenie ca nici nu mai ai nevoie de cei 18 cm ai barbatelului tau! succes!

    0
    1

  • Dora_18 pe 9 Dec 2008, 09:58
    orgasme,orgasme...

    Voi tot vb de 7 si mai mult orgasme...Vreau sa spun ca nu am avut niciodata orgasm vaginal.Intr-un timp ma gandeam ca sunt lesbiana dar nu e asa.Il iubesc din suflet pe prietenul meu.El stie ce pb am.Am incercat in toate felurile dar daca nu ma stimuleaza cu mana nu reusesc desi imi place f mult sa fac dragoste cu el.Am fost la ginecolog si mi-a zis ca nu am nici o pb.Citeam undeva ca din cauza stresului,dar chiar asa?Ma ajutacineva si pe mine?

    1
    0

  • cafonella pe 29 Nov 2008, 11:42
    georgiana

    Te cred georgiana. Singurul lucru,minor de altfel,ce nu l-ai precizat,este ca acel barbat de care vorbesti,nu e barbat,ci vreun robot sau pikamer(din alea care sparg betoane). Si mai e ceva de precizat; Probabil,acum 3 ani erai intreaga la biluta. acum,sigur esti cu biluta printre nori si,evident,umbla si pasarica ta odata cu capsorul ratacit. Atat am vrut sa-ti spun!

    0
    1

  • georgiana pe 29 Nov 2008, 01:37
    sex

    dragele mele,am 40 de ani,iubesc un barbat de aproape 3 ani,ne-am cunoscut pe net,ne-am inalnit de cateva ori, distanta intre noi e cam mare. eu iubesc cum nu am mai facut-o vreodata,nu este gluma,sant sincera. intr-un act sexual am avut mult mai mult de 7 orgasme ceea ce cu sotul meu nu mi s-a intamplat niciodata. nu o contraziceti,e adevarat,daca ma intrebati acum 3 ani sustineam si eu aceeasi lucru ca si voi.

    2
    0

  • roxana pe 16 Nov 2008, 14:45
    pt carmecita

    De ce sunt penibile fetele? Ca au intrat pe un fagas normal,al respectului? Nu cumva tu esti o toanta,proasta de dai in gropi? Eu cred ca da!

    1
    0

  • stela pe 15 Nov 2008, 22:57
    ptr Tina

    si eu vreau sa ma scuz fata de tine pentru vb urate adresate . ms pentru ca imi respecti durerea.

    0
    0

  • carmen pe 15 Nov 2008, 22:26
    femei nebune

    femei in toata firea.... mai bine pastrati-va comentariile copilaresti si sfaurile in intimitaea voastra. acum pe bune chiar sunteti penibile!!

    0
    1

  • tina pe 15 Nov 2008, 20:40
    pentru adevarata stela

    Te rog sa ma scuzi draga stela! Imi cer iertare pentru aciditatea mea. am crezut ca tu esti in spatele pseudonimelor mentionate. Imi pare sincer rau daca ai trait asemenea experienta si regret cele spuse cu usurinta. sa nu te superi nici tu,te rog,dar ai mai facut cateva greseli gramaticale( posibil din cauza vitezei). Oricum,imi pare rau pt rautatile mele si promit sa ma opresc. Tot respectul pentru tine!

    0
    0

  • stela pe 15 Nov 2008, 02:26
    pentru tina

    tina, draga, nu te mai da drept eu , stii foarte bine ca nu eu am scris ultimul comentariu ci tu ai facut_o, ma refer la raspunsul pentru Cafonella. eu in primul rand nu ma leg de nimeni care nu s_a legat personal de mine. tu ai facut asta asa doar c_a sa pic eu nasol fata de ea si te cine mai vrei tu. nu sunt nici rodica, nici, roxana, nici alta persoana, ci pur si simplu EU. vreau sa_ti fac insa doua observatii in schimb: 1 _ aceea in care ai spus ca mamele noastre au nascut niste avorturi, urat din partea ta sa spui asta. si 2_ ce i_ai spus lu cafonella ca a nascut_o cu forcepsul, iarasi nu este frumos din partea ta. de ce esti asa de rautacioasa, fii si tu un pic mai buna. tu ai trecut prin asa ceva? sa da_i viata unui copil mort? si sa_l scoata cu forcepsul? nu cred si nici nu imi doresc sa ti se intample. in schimb mie DA mi s_a intamplat si nu de mult timp , mai exact de doua luni. si crede_ma ca nu iti spun toate astea ca sa ma compatimesti, ci pentru faptul ca nu mi_a placut faza cu forcepsul. si da am scris gramaticat dar nu am facut_o ca sunt o analfabetica ci ptr ca gandurile mele TOT timpul imi este la el, ingerasul meu. intelegi?nu vreau sa te plictisesc cu problema mea, vreau doar sa incetezi cu rautatea asta din tine. practic nu ti_am facut nimic, nu vezi ca ne vede lumea ca pe niste penibile? hai sa incetam cu schimburii de replici pentru ca nu e nici locul potrivit si nici nu imi doresc lucrul acesta.ok? daca crezi ca am inventat povestea asta a mea atunci sa fie pacatul tau. si hai sa lasam lumea sa_si spuna parerea lor despre ex kegel.

    1
    0

  • stela pe 14 Nov 2008, 12:59
    cacofonela

    penibila e mata.fufo! Cum te-o fi nascut? Cu forcepsul? Si din greseala ti-a varat vreun instrument in fund,inca de la nastere?

    0
    0

  • cafonella pe 14 Nov 2008, 09:22
    chick fight

    oahahahaha...chick fight...sunteti penibile

    0
    0

  • tina pe 13 Nov 2008, 19:02
    stele,rodici,roxane frustrate

    Mai tzatzelor,era vorba de mitza proasta,nu mamicile voastre inculte si depasite.Asta pentru ca au nascut niste avortoni ca voi.Va trebuie exercitii kegel pt ca sunteti in imposibilitatea de a avea orgasm si nu sunteti in stare nici sa oferiti barbatilor satisfactie. Frustrat-o,sigur esti doar o proasta divizata in rodici si alte pupeze,nu ai dovedit nimic decat prostie! Mi-e lehamite de tine. Nu ai nimic in cap si... se pare ca nici in alte locuri! Spui numai ineptii si asta pentru ca atat de duce scafarlia aia ieftina. Sigur esti blonda! ( sa ma scuze blondele destepte ,care n-au nimic comun cu incuiata asta ce-si spune stela)

    0
    0

  • rodica pe 13 Nov 2008, 18:40
    ex kegel

    este adevarat si mie mi le-au recomandat doctorul ginecolog , atunci cand am fost gravida. pentru Tina , vreau sa iti spun si eu ceva, dragut_o, citeste mai bine ce ai scris in comentarile tale pentru ca ai folosit CUVANTUL < FI> ,si inca o chestie ce am mai vazut la tine este ca in loc sa scrii MATA ai scris MITA , asa ca nema cultura este valabil si la tine.MATA ce vrea sa insemne? PISICA? Si de cand sunt pisicile proaste? ca eu le stiam sub alta denumire da nici decum ca sunt proaste. vezi ca esti tu de RAS. eu am o pisica in casa si te asigur ca e mult mai culta ca tine si mai isteata. te_ai bagat si tu ca tanga in cur cu mintea aia ta creata. sa_ti fie rusine.

    1
    0

  • roxana pe 13 Nov 2008, 16:39
    pentru Tina si Stela

    in primul rand vreau sa spun ca sunt foarte bune ex .acestea , eu am mai auzit de ele si de la un dr. ginecolog, care sunt recomandate si pentru femeile gravide, ajuta foarte mult la nastere. duduie TINA, cine te crezi tu, fato, sa da_i ordine, sa radem la comanda ta, pentru faptul ca asa vrei tu. si tu de ce ai tinut mortis sa_i faci ei observatie pentru faptul ca a vrut sa specifice treaba cu neintelegerea? uita_te la tine si analizeaza_te mai intai si pe urma sa te legi de altii. si DAAA... am sa RAD, dar de TIIIINE, ca tu esti de TOT RASUL. STELA, nu baga in seama toate SCAMELE ca de asta a dat ea dovada c_a fiind o scama. din punctul meu de vedere ai facut bine ca ai lamurit treaba cu incurcatura de nume.

    0
    0

  • tina pe 13 Nov 2008, 16:20
    stela adormita

    Unde vezi tu adormit-o,fi sau fii ? Am 2 comentarii fara aceasta exprimare. Dupa ce ca esti "manga" ,mai esti proasta de dai in gropi! Oricum nu mai imi pierd timpul cu tampite ca tine!

    0
    0

  • stela pe 13 Nov 2008, 13:38
    ptru tina

    daca stau sa_ti dau tie replica, la fiecare mesaj postat de tine, inseamna ca eu sunt mai proasta ca tine stii vorba aia: cel mai destept cedeaza. asa ca scrie tu ce vrei incontinuare ca eu nu_ti fac jocul. apoi la cat esti tu de CULTA da_ti si tu seama ca nu asi face fata. asa ca scrie tu incontinuare ce vrei. aaaaa, si inca ceva: cuvantul " FI" SE SCRIE CU DOI DE " II". NU DE ALTA DA DACA TOT AI ZIS DE MINE CA SCRIU AGRAMAT. tu nu_ti vezi paiul din ochiul tau. si nu cred ca intereseaza pe cineva daca eu sunt o inculta sau nu, ci mai de graba sunt interesati de subiectul " EXERCITILE KEGEL". tu in schimb cand ai intrat pe acest site, nu ti_ai dat cu parerea despre subiect, doar ai stiut sa te bagi si tu inseama sa vada lumea cat este de inculta una dintre STELE. si ce ai rezolvat prin asta? eu nu am facut altceva decat sa ma apar de comentariul tau penibil.

    0
    0

  • tina pe 13 Nov 2008, 07:57
    stela zis mita proasta

    V-am spus eu,dragele mele cititoare,aceasta stela (nu educatoarea) este o inculta. O demonstreaza din nou,de parca ar fi fost nevoie. Priviti si voi mostra de vulgaritate,prostie,agramatism si incultura! Radeti de ea,dar sa nu faceti ca ea!

    0
    0

  • stela pe 12 Nov 2008, 18:50
    pentru PUTA DE TINA

    daca nu stii ce inseamna PUTA mai bine ptr tine. te freaca grija mea? dc am specificat? DE CUR SA_TI DAU LA NARA. acum esti multumita de raspuns? si ce ma rog ai spus tu interesant? tu, esti o gasca in calduri si cauti metode de satisfacere pe site_ul acesta. si in CONCLUZIE , vorba ta.... tot neregulata ai iesit de pe site ca la cat esti tu de CULTA tot nu ai priceput nimic. esti VAAAAAAAAAARZA.

    0
    0

  • tina pe 12 Nov 2008, 08:06
    pt stela

    Nu stiu de ce ai tinut mortis sa se vada cu tu esti alta decat educatoarea. In primul rand,tu nu spui nimic,doar banalitati iar in al doilea rand,scrii agramat. asta insemna... nema cultura! Mai bine lasai lucrurile in confuzie ca poate,te credea lumea si pe tine culta!

    0
    0

  • Una dintre stele pe 3 Nov 2008, 11:22
    cris penibilul

    De ce sunt penibile comentariile,mai bagabontule? Tu ce invarti prin aceasta lume si ce cauti pe aici? Stii sa citesti? Intelegi ceva? Sau,creierasul tau minuscul,doar atat iti semnaleaza? Penibil si atat! Penibil esti tu mai incurca lume! Ia sa vedem ce iti debiteaza scafarlia ta cea mica si neputincioasa! Scrie ceva,demonstreaza-ti cultura,arata-ne ce poti si apoi trage concluzii. E plina lumea de maimutoi neaveniti ca tine! Lasa-ne...lasa-ne,vorba unora!

    0
    0

  • stela pe 2 Nov 2008, 04:38
    ptr steluta

    e bine ca ai raspuns , acum totii cei ce vor citi comentarile vor face diferenta dintre noi doua. care e una si care e alta. nu am stiut ca te cheama la fel ca si pe mine. dar e bine totusi ca sa lamurit treaba.

    0
    0

  • Steluta pe 30 Oct 2008, 08:55
    Stela

    Scuzele mele, stimata colaboratoare a acestui site! Intamplator am acelasi nume si nu am fost atenta la antecomentatorii mei. Sper sa nu te superi si sa nu ai de suferit din cauza acestei coincidente de nume. Inca o data scuze si toate urarile mel;e de bine!

    0
    0

  • STELA pe 28 Oct 2008, 03:52
    ·····

    ultimul meu comentariu a fost pe 26_09_2008 restul de mai jos nu sunt de mine publicate ca sa inteleaga toata lumea . este publicate de EDUCATOARE si daca mai intra cu numele meu sa comenteze atunci o sa fie o mare dilema ptr ca voi cei care cititi nu o sa mai intelegeti nimic.

    0
    0

  • stela pe 28 Oct 2008, 03:43
    pentru cea care sa da drept stela

    eu nu am nimic contra comentarilor tale dar in schimb am o intrebare. DE CE TE DAI DREPT EU ADICA ADEVARATA STELA. CA TU TE FOLOSESTI DE NUMELE MEU DEFAPT DA TU ESTI ALTCINEVA. EU ULTIMUL COMENTARIU CARE L_AM FACUT ESTE ALA PTR GRATIELA . DE CE NU ITI PUI ALT NUME? DE CE TE FOLOSESTI DE AL MEU? TU STII CE VREAU SA ITI SPUN POATE ALTII NU O SA INTELEAGA DA TU STII DOAMNA EDUCATOARE. SPUN ASA CA SA SE FACA DIFERENTA INTRE NOI. PUNETI SI TU ALT NUME CA SA NE INTELEGEM NU TE SUPARA DAR EU NU INTELEG DE CE TE DAI DREPT EU?????

    0
    0

  • stela pe 25 Oct 2008, 19:05
    costy impotentul

    Ma impotentule,mai bine sa ne pupi tu in partea aceea dorsala ca nu esti in stare de altceva! Esti un pervers impotent si atat! Iar tu stimata redactie vad ca stergi articole cu mult mai putin vulgare decat acest mesaj trivial si idiot!

    0
    0

  • costy pe 24 Oct 2008, 22:06
    curve

    sa va fut in cur

    0
    0

  • stela pe 13 Oct 2008, 12:31
    efes feminin

    Ma bucur ca esti de acord cu mine si sunt convinsa ca esti femeie,la fel cum sunt convinsa ca toate femeile isi doresc satisfactie sexuala maxima si tanjesc dupa aceste scule mari si tari. Dar,asa cum spui tu,nu recunosc nici in ruptul capului! De ce? Dintr-o falsa pudoare sau sa nu-si supere barbatii,ce in mod categoric,nu au performantele dorite de ele. Asta e,ne invartim in jurul cozii!

    0
    0

  • efes pe 13 Oct 2008, 11:30
    pt stela

    Adevarul este ca te admir. Da! Putine femei au curajul sa afirme cu atata tarie ca le place sexul sau ca il practica in toate modurile posibile ....si nu numai cu unul, ci cu mai multi barbati ( fidelitate zero) . Cam toate femeile casatorite incearca sa demonstreze ceva: ba ca sunt foarte morale, etice, ba ca niciodata nu au facut sex in nu stiu ce mod...dar , de fapt, nici una nu are curajul sa spuna ADEVARUL: cum ca de cand s-au maritat sexul nu mai este asa furtunos ca la inceput, cum le curg balele cand isi amintesc ce pasionali erau barbatii lor odata....si cum frustrarea le face sa spuna ca tu, Stela, ai fi o femeie usoara. De fapt, tu ai ceea ce in adancul sufletului lor, isi doresc si ele: libertate si multa placere.

    0
    0

  • stela pe 13 Oct 2008, 08:42
    golanul si zana

    zana draga,am si alte preocupari in afara de sexul tare. Imi place muzica clasica,pictura si literatura clasica. am pasiune si pentru meserie(sunt educatoare) si imi plac f mult copii,in sensul bun(nu te gandi la prostii). Sa nu crezi ca sexul,place doar celor fara ocupatie,te inseli! Nu inteleg ce cauta golanul asta pe acest site(galan isi zice din greseala,evident) cu sfatul lui cretin ca avem nevoie1 De ce avem nevoie mai,ratacitule? ai tu cumva ceva in plus? Sau vorbesti si tu ca sa te bage lumea in seama?

    0
    0

  • galan pe 13 Oct 2008, 00:07
    despre sex

    bafta tuturor in pat,caci bag seama cam aveti nevoie

    1
    0

  • galan pe 13 Oct 2008, 00:05
    pt fete

    si care este problema, pina la urma fiecare este liber sa se f.... cit vrea,cum vrea,cu cine vrea,in ce locuri vrea, mai cititi si voi invidioasele dspre sex,si-o sa vedeti ca este foarte posibil sa ai mai multe orgasme la o partida de sex

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod