Cu exercitiile Kegel, orgasmul este garantat

In mod sigur, multe dintre noi au auzit de exercitiile Kegel, dar oare stim cum sa ne folosim de ele pentru a atinge placerea maxima? Aparute la sfarsitul anilor...
Intr-un articol anterior - "Cum poti atinge orgasmul mai rapid" - am facut referiri la cateva metode prin care noi, femeile, putem atinge orgasmul mai rapid, printre acestea numarandu-se si exercitiile Kegel. Ce-i drept, atunci nu am descris in detaliu modalitatile de efectuare si beneficiile, dar acum revin si aduc mai multe lamuriri!

In mod sigur, multe dintre noi au auzit de exercitiile Kegel, dar oare stim cum sa ne folosim de ele pentru a atinge placerea maxima?

Aparute la sfarsitul anilor '40 si numite astfel dupa numele doctorului ginecolog Arnold Kegel, aceste exercitii reprezentau, la vremea respectiva, o metoda de tratare a incontinentei urinare, prin intarirea musculaturii planseului pelvin.

Poate putine dintre noi stiu, dar muschii plansei pelviene au un rol important in ceea ce priveste sexualitatea si pot reprezenta, uneori, un impediment in atingerea orgasmului.

Potrivit site-ului Seekwellness.com, practicarea acestor exercitii Kegel sunt utile atat femeilor, cat si barbatilor. Pentru femei, practicarea regulata este utila pentru cele care sufera de prolaps pelvin, uscaciune vaginala sau atrofie, dar si alte simptome care pot afecta viata sexuala. Practicarea acestor exercitii te poate ajuta sa controlezi adancimea si viteza penatrarii penisului, iti creste intensitatea circulatiei sangelui in zona rectala si vaginala si astfel reusesti sa te exciti mai repede, iar placerea de a face sex creste.

Pentru barbati, exercitiile Kegel sunt recomnadate, ca si femeilor, pentru tratarea incontinentei urinare de diferite forme sau a mictiunii cu probleme grave (atunci cand persoana simte nevoia sa urineze puternic astfel incat nu ajunge in timp util la toaleta). Din punct de vedere sexual, practicarea acestor exercitii ii poate ajuta pe barbati sa aiba erectii puternice, orgasme mai dese si mai intense si sa isi controleze erectia, chiar si cei care au trecut de "prima tinerete".

Acum ca am aflat beneficiile acestor exercitii, hai sa aflam cum si unde le putem face.

Exercitiile Kegel pot fi facute oriunde si oricand, chiar si la birou, fara ca cineva din jurul tau sa isi dea seama, sau chiar in timpul actului sexual (daca faci corect acest exercitiu, partenerul tau va avea impresia ca ii "strangi" penisul).  Rezultatele acestor tipuri de exercitii pot deveni vizibile intr-o luna, poate chiar si mai devreme, cu conditia sa fii perseverenta si sa ai rabdare.
 

Comentariile 51-91 din 91

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • zana(florilor, ma rog!) pe 10 Oct 2008, 15:19
    stelelor

    Adevarul e ca barbatilor nu le plac cele largi, ba se feresc ca de naiba de ele. Tot cele stramte si finute, (firesc nu?) le plac! In alta ordine de idei, da, sunt o romantica, visez. Cand nu mai visezi, inseamna ca ai murit deja. Apropo, ce alte preocupari ai, steluta?

    0
    0

  • dns_florin pe 10 Oct 2008, 13:39
    pt. fete

    Foarte amuzant! Continuati va rog!

    0
    0

  • stela pe 10 Oct 2008, 08:26
    zana florilor

    Daca mamicuta ta e floare,inseamna ca si tu esti o floricica. Pe tine si vantul te excita si nu mai ai nevoie de penetrare viguroasa. De aceea ne condamni pe noi ca facem sex cu scule mari si tari. Nu m-am laudat floricica draga,este o stare de fapt pe care am prezentat-o. Lumea este atat de pestrita si plina de neprevazut incat,nu stiu de ce,tocmai noi astea cu ele largi(cum plastic te exprimi),al fi o paria sau,ma rog,niste pericole sociale. Si de unde si pana unde,cele cu chestiile alea rusinoase largi,nu se pricep decat la datul din fund si restul preocuparilor sunt sterse din viata lor? Dupa ce criterii ne judeci tu,floricica draga? Nu cumva esti tu,o complexata si de aceea ataci,asa ca sa te afli in treaba? Nu cumva ai probleme si de aceea umbli pe aceste site-uri? La multumirea care o pretinzi ca o ai,nu vad ce-ti veni,asa tam-nisam,sa te iei de noi! Bantuie una ( elena,parca) pe aceste site-uri,cu aceleasi idei preconcepute si dusa binisor cu pluta. Sa te iei de mana cu ea si plimbati-va noaptea,sub clar de luna,destainuindu-va reciproc si revarsandu-va romantismul una asupra celeilalte! Cand va plictisiti de atata romantism zaharisit,urlati cu nadejde la luna si implinirea voastra va fi totala! va veti apropia de absolut! Absolutul visat de naivi,aiuriti si lunaticio ca voi!

    0
    0

  • alina pe 9 Oct 2008, 22:23
    pt zana

    eu am avut si am decat 1partener si mi-am inceput viata sexuala la 19ani.asa ca nu spune ca-s stafidita.tu nu ai orgasm si nu stii ce este cu adevarat.

    0
    0

  • zana pe 9 Oct 2008, 18:36
    pentru alina stela si alte stele ale sexului oral

    Vai de voi! Stiti sa faceti si altceva in afara de dat din fund? Ca daca aveti nu s cate orgasme pe zi, inseamna ca serviciu nu, copii nu, creativitate(ce-o fi?) nu, pictura, sculptura, jurnal intim, literatura nu!!! Mare scofala orgasmul asta! Atata va mai felicitati pentru el! Mama mea n-a avut atatea orgasme si arata inca precum o floare, toata viata a fost echilibrata(si eu ii cam seman)da voi sunteti babe de la 16 ani. Cunosc una ca voi, care se lauda cu orgasmele, e STAFIDITA, nu va doresc sa aratati ca ea, doamnelor!

    0
    0

  • alina pe 9 Oct 2008, 17:11
    stela

    acum mi-am dat seama de ce nu ai orgasm multiplu:esti mult prea larga fetito.sa ai barbat cu 30 cm.deci in concluzie ori esti,ori ai fost curva de centura si nu stii ce inseamna dragostea.daca tu te futi cu 3 nu mai comenta.

    0
    0

  • stela pe 9 Oct 2008, 08:36
    alina/scorpio sau Dumnezeu mai stie care

    Eu am barbati,nu barbat. Am trei amanti cu sculele de 26-28-31 cm. Nu duc lipsa de nici un fel,de chestii din astea ! Si lungi si groase. Fac tot ce inseamna fantezii erotice dar,13 orgasme intr-un act,sa i-o spui lui Adi Mutu! raman la parerea ca ai un surogat de barbat si in afara de pipi nu faci nimic!

    0
    0

  • alina pe 8 Oct 2008, 18:19
    pt stela

    numai ironiza!inseamna k barbatu-tu nu-i viril sau nu-l intereseaza d tine.citeste!

    0
    0

  • stela pe 8 Oct 2008, 15:48
    scorpio

    Bravo fata! Esti uimitoare. Nu cumva tu faci pipi si crezi ca e orgasm?

    0
    0

  • scorpio pe 8 Oct 2008, 13:33
    13

    Eu de exemplu in timpul unui act am ajuns sa am 13 orgazme...nu intotdeauna..mai de s 3-4,insa in acea zi..am avut un preludiu superb...si excitatia era maximala..de ex exercitiile kegel ma ajuta sa tin captiv penisul prietenului meu il string atit de tare si am de fiece data orgasm.Fiecare cu prejudecatile lui dar eu nu socot ca daca ai 5-7 partide in fiece zi nu poti ave a asa performante...la mai mult si la mai mare:)

    0
    0

  • alina pe 7 Oct 2008, 18:53
    pt stela

    nu stiu cati ani ai,dar eu am 20.nu am avut 7orgasme inca pt ca abia am inceput si eu cu sexul,DAR MAI CITESTE!!!!EESTE POSIBIL.AM CITIT CARTEA,,ARTA DE-A FACE SEX,,TI-O RECOMAND.SI NU MAI ZICE CA E IMPOSIBIL.INCEARCA CE E ACOLO.EU N-AM AVUT TIMP.ASA CA NU MAI COMENTATI

    0
    0

  • adina pe 6 Oct 2008, 14:23
    discriminare

    Draga redactie,am vazut ca ati sters multe comentarii ce nu aveau nici pe departe vulgaritatea ultimelor doua. sa inteleg ca faceti discriminare? Sau,asa cum va casuna,stergeti la nimereala? E jenant sa lasati pe site asemenea abjectii si sa stergeti altele,pe motiv ca va deranja ochisorii dintr-o exprimare ce nu avea nici o legatura cu pornografia.

    0
    0

  • viorel pe 5 Oct 2008, 11:03
    pentru fete

    sa stiti ca poti ejacula dupa ce te futi si la un metru

    0
    0

  • viorell pe 5 Oct 2008, 11:01
    pentru fete

    eu am pula de 25 cm si toate fetele au orgasm cu mine

    0
    0

  • monikmicutza pe 30 Sep 2008, 12:51
    pt eryka

    draguta nu inteleg de ce ai spus k se umileste k face sex oral . . . e ceva normal . . . dak barbatul iti face tie . . . tu de ce sa nu faci . . . incearca si tu si vei vedea k te stisfaci si tu si il stisfaci si pe el . . . nu e nimik rusinos in asta . . . e ceva normal . . . si sexul anal e ceva normal . . . trebuie sa incerci ceva nou k sa nu apara monotonia . . . mai ales dak ai o relatie de cuplu

    0
    0

  • legisaction pe 28 Sep 2008, 14:30
    nici in vis

    nu am practicat sexul oral ;i nici nu-l voi practica. mai intii pt. ca dauneaza sanatatii. doi, pt. ca nu-l agreez. cei care sunt de alta parare, bafta.

    0
    0

  • dc_nu pe 27 Sep 2008, 21:04
    despre orgasm

    mai fetelor ,lasati cearta...fiecare este intr-un anume fel construit....nu ma pot lauda cu asemenea performante dar sunt multumita cu ce am si cat am.....dak fata are 7,lasati-o sa aibe,mai cititi si voi ca materiale informative sunt destule....asta nu o zic ca ati fi ,,necitite,, ..vb cuiva de mai sus ,la pat nu-ti trebe multa carte....hai lasati barfa...bafta tuturor...e urat chiar dezgustator ca NOI femeile sa ne certam ca tatele la piata pe o asemenea tema

    0
    0

  • leya pe 27 Sep 2008, 14:52
    pt gratiela

    Gratiela, eu te cred...Si au am trait ast acu un barbat cu care din pacate nu mai sunt acum. faceam dragoste si 10 ore in continuu si aveam nenumarate orgasme. Orgasm oral in timp ce il stimulam eu nu am avut, dar in rest pe toate...Si dupa ce ne desparteam simteam in continuare ca ma penetra si aveam orgasme numai cand imi saruta si musca sfarcurile..d-apoi cand era in mine. Mi s-a intamplat ca uneori eram impreuna in supermaket-uri sau in restaurant ,si se uita el intr-un fel la mine si simteam cum ma penetreaza si aveam orgasm, incat il rugam sa nu se mai uite asa intens la mine...In rest, in pat faceam de toate :)

    0
    0

  • eryka pe 27 Sep 2008, 14:48
    orice e posibil

    probabil ca este adevarat ca ai 7 oragsme gratiela, si poate multe femei ar dori sa fie in locul tau . asta numa tu poti stii gratiela daca e adevarat sau nu cea ce spui , insa mie sincer imi inspiri mila nu ca ai avea 7 orgasme ( caci si eu asi vrea ) ci pt faptul cea ce faci tu. te umilesti facand sex oral , cel mai dezgustator lucru la o femeie sincer iti zic.o intrebare gratiela : tu manci cu gura iar vaginul tie dat sa iti satisfaci placerile, sincer tu crezi ca cea ce faci e un lucru bun? prima femeie care a facut a fost o idioata cred ca chiar nu avea nimic in cap, sincer va zic mie mila de toate femeile care fac asa ceva....mie scarba p simplu fapt ca el ..barbatul, isi face treburile iar apoi tu gartiela il stregi....esti chiar penibila ....

    0
    0

  • jecki pe 27 Sep 2008, 11:47
    nu este adevarat

    nu este adevarat trebuie sa fi cat mai sensibil

    0
    0

  • gina pe 26 Sep 2008, 21:55
    gratiela

    ce se poate femeieee, ce se poate???? tu habar nu ai ce este ala un act sexual . unul singur. ca asa te _ai referit ca la un act sexual ai 7 orgasme . pai cat tine la voi un act sexual ? si daca tu ai 7 barbactu cate are?si apropo cate kg mai ai, fato? daca nu stiai hai sa_ti spun eu ce e UN ACT SEXUAL. este o singura repriza, nu mai multe. si apoi cat sa dureze?

    0
    0

  • stela pe 26 Sep 2008, 16:37
    gratiela

    vad ca o tii pe a ta tare si buna. atunci bine gratiela ce sa_ti mai zic , ma bucur pentru tine ca esti una dintre cele mai norocoase femei de pe planeta . ca ma indoiesc ca sunt multe ca tine daca exista , si noi astea mai putin inzestrate ne multumim doar cu maxim 3 ORGASME MULTIPLE.

    0
    0

  • ina pe 26 Sep 2008, 12:53
    kegel

    mai fetelor ....se poate si 7...ce e atat de imposibil? da. se poate

    0
    0

  • corina_deac pe 26 Sep 2008, 11:14
    PENTRU GRATIELA

    gratiela .fetito! hotaraste-te : dupa primul articol citit mi-ai inspirat mila, dupa al doilea invidie!!! asa ca as vrea sa-ti dau un sfat,dar sunt in ceata! pana la urma cu sexul " in gat" cum singura spui, esti fericita ori ba?!

    0
    0

  • marius pe 25 Sep 2008, 17:09
    lucrati muschi si lasati cearta

    Eu zic ca mai bien va intalniti voi intr-un swinger si va masurati puterile si lasati lumea sa isi spuna parerea despre tema de mai sus.Bafta

    0
    0

  • grtiela pe 25 Sep 2008, 08:21
    stela

    Am 28 ani si ma bucur ca raspunzi promt si la obiect. Nu e cazul ironiei cu studiile superioare,intamplator sotul meu le are dar,daca tu nu ai mai multe orgasme in acelasi act sexual,de ce excluzi ca alta nu poate avea? Daca e si influienta organismului femeii? Eu am spus ce simt,nimic altceva. Si am intrebat daca mai e cineva care simte la fel,ce te deranjeaza? Esti tu detinatoarea adevaruluyi absolut? Nimeni nu e. Si mie mi se pare iesit din comun. Din ce mai vorbesc cu fetele ( femeile),nici una nu spune sa simta la fel si sa aiba asemenea satisfactie dar,ce vina am eu? Am citit in presa noastra ca,in Angliua,o fata avea 200 orgasme pe zi,instantaneu,fara raport sexual. Nu o fi chiar asa dar,ceva tot este. Si... atunci? De ce excluzi aceasta posibilitatae la mine? Nu zic de 200 (Doamne fereste!) dar,am avut deseori,de 7 ori. Nu spun ca de fiecare data,depinde si de cantitatea de foliculina acumulata,de perioada dintre actele sexuale,starea emotionala de moment,etc. Dar,ESTE POSIBIL si doresc sa imi confirme si altcineva ca i se intampla acelasi lucru. Referitor la sexul oral,la care tu ai orgasm,imi cer scuze daca m-am pripit si am interpretat ca il faci doar tu.

    0
    0

  • stela pe 24 Sep 2008, 23:13
    gratiela

    mai gratiela cati ani ai daca nu te superi ? eu sunt tare curioasa sa stiu . daca imi raspunzi la intrebare vreau sa fii sincera.cum poti tu sa crezi ca eu facand sex oral la sotul meu am eu orgasm? eu m_am referit ca el mie imi facea si ajungeam la orgasm. eu nu zic ca nu ai barbat bun in arta sexului ca pana la urma si la coada nu iti trebuie facultate pentru asta. eu nu cred povestea cu 7 orgasme, atata tot.

    0
    0

  • gratiela pe 24 Sep 2008, 08:05
    pt stela si adelaida

    Sa ai tu steluto orgasm doar facand tu sex oral si sa ai parte de 7 orgasme intr-un act sexual si sa crezi dupa aceea. Tu adelaida draga,sa crezi ca se poate. Depinde de barbat. dar,pe al meu nu vi-l dau orice ati face voi. Imi pare rau ca nu aveti aceasta sansa. Barbati buni sunt multi,poate vreuna cu un astfel de barbat intra pe acest site si va confirma ce sustin eu. Ce rost avea sa spun asta si pt ce? asta e si basta!

    0
    0

  • adelayda pe 24 Sep 2008, 01:58
    ex kegel......

    salut , sunt o viitoare mamica, peste doua saptamani si am vrut sa imi spun si eu parerea aici despre ex kegel. Sunt fff bune ptr viitoarele mamici ptr ca intareste muschii vaginului si te ajuta fff mult cand vei naste. m_au sfatuit doctorii de aici dinSPANIA de unde sunt acum. gratiela un sfat....6_7 ORGASME LA UN ACT SEXUAAAL???????? ESTI PENIBILA, FATO . LASO BALTA.

    0
    0

  • stela pe 24 Sep 2008, 01:44
    de la stela pentru gratiela

    mai Gratiela, de ce sunt ironica? ai spus ca doresti sfaturii si eu asta am facut. ti_am dat unul. si lasa_ma sa te contrazic in ceea ce priveste faptul ca eu nu am simntit ceea ce tu zici ca simnti. te asigur ca eu din punct de vedere sexual ,sunt o femeie implinita. si vreau sa mai adaug faptul ca si eu cu sotul meu practic sex oral de pe vremea cand eram virgina.mai intai am cunoscut latura asta a sexului si pe urma cea clasica.aveam orgasme fiind virgina. ceea ce spui tu ca ai 6_7 orgasme in acelasi act sexual asta eo aberatie si tu stii lucrul asta. nu are cum sa fie adevarat. in cel mai fericit caz, poti avea 3 orgasme multiple care este intradevar posibil. vezi ca nu e tot una. nici cu exercitile kegel nu vei putea reusi sa ajungi la 7 orgasme laUN ACT SEXUAL ,nici pe zi macar. este imposibil.

    0
    0

  • marian pe 23 Sep 2008, 23:25
    exercitii kegel

    exercitii binevenite si de folos pentru oricine le practica

    0
    0

  • gratiela pe 23 Sep 2008, 08:03
    rebeca

    Draga Rebeca,nu ma indoiesc de bunele tale intentii si de educatia ta sanatoasa. Dar,ce pot face daca situatia este exact cum am descris-o? Inapoi nu am cum sa dau si ne-am obisnuitasa. Mai mult,ne iubim enorm si facem toate trasnaile din lume. Nu doresc decat sa-l excit si mai mult si sa-l fac sa se simta in al noulea cer,asa cum ma face el sa ma simt,fapt pentru care nu exista limite intre noi. Stela draga,tu esti ironica dar,probabil,nu ai simtit niciodata ceea ce simt eu. Am 6-7 orgasme in acelasi act sexual si ma simt atat de excitata ca fac orice fara nici o inhibitie. E minunat. daca ai trai sexul la fel,nu ai mai fi ironica,asa cum ai facut acum.

    0
    0

  • REBECA pe 22 Sep 2008, 23:02
    SFAT PENTRU GRATIELA

    DACA TU C_A FEMEIE CONSIDERI CA ESTI APRECIATA MAI MULT CAND FACI ORAL, ATUNCI TU SINGURA TI_AI PUS O ETICHETA DEZGUSTATOARE.NU STII SA TE FACI RESPECTATA. DAR SE PARE CA NICI NU TE DERANJEAZA LUCRUL ASTA ,BA DIN CONTRA PARCA TE MANDRESTI. SFATUL MEU E SA INVETI SA TE VALOREZI C_A FEMEIE PENTRU CA MERITI. AI CERUT SFATURI ,EU TI L_AM DAT PE AL MEU.

    0
    0

  • gratiela pe 22 Sep 2008, 12:12
    exercitii kegel la gat

    in gat nu exista un astfel de muschi,care sa-l satisfaca pe barbatemiu mai tare? Ii place mai mult oral si isi da drumul mai repede si mult mai multa sperma decat in vagin,oricate exercitii kegel as face eu. Asadar,gatul este mult mai apreciat. Cine ma sfatuieste cum sa fac sa rezist fara repiratie cat mai mult si sa pot sa o inghit cat mai mult. Cu multumiri anticipate pentru orice sfat.

    0
    0

  • leopici21 pe 21 Sep 2008, 17:30
    ex kegal

    da, exersati si incercati-le! partenerul e inebunit...nu stie denumirea stiintifica dar apreciaza........

    0
    0

  • stela pe 21 Sep 2008, 01:37
    ex kegal

    da este foarte adevarat tot ce se spune despre aceste exercitii,eu le practic mai bine de 8 luni si va marturisesc ca viata mea sexuala sa schimbat total in bine , am orgasmele mult mai placute si mai intense ca niciodata.Va sfatuiesc pe toti sa le incercati si rezultatele nu vor intarzia sa apara in cel mult o luna. succes.

    0
    0

  • ALUTZA pe 21 Sep 2008, 00:31
    EXERCITII KEGEL

    ACESTE EXERCITII IN ACELAS TIMP TE EXCITA.PAR A FI EFECTIVE

    0
    0

  • tatu-rodica2000 pe 20 Sep 2008, 23:22
    exercitii kegel.......

    perfect adevarat fac si eu asa cv.si ma simnt minunat si eu si sotul meu

    0
    0

  • poteraslena pe 19 Sep 2008, 23:28
    vax

    naspa rau de yot si cu exercitiile astea

    0
    0

  • alys pe 19 Sep 2008, 23:05
    sexy

    babartii trebuie sa isi bage degetul in anus????ce scarbos......

    0
    0

  • altea pe 19 Sep 2008, 21:02
    felicitari

    ar trebui ca fiecare femeie sa fie informata despre aceste exercitii, nu cred ca ar fi vreuna care sa le refuze la un anumit moment ...

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod