Cu ce fel de bărbat ai face sex?

Acum câteva zile am citit undeva că, potrivit unui studiu (logic!!!), femeile îi consideră extrem de sexy pe bărbaţii care nu zâmbesc, sunt tăcuţi şi deprimaţi chiar. Dar ce s-o fi

Acum câteva zile am citit undeva că, potrivit unui studiu (logic!!!), femeile îi consideră extrem de sexy pe bărbaţii care nu zâmbesc, sunt tăcuţi şi deprimaţi chiar. Dar ce s-o fi întâmplat cu ideea potrivit căreia zâmbetul masculului este cel care cucereşte orice femeie?

Studiul în cauză a fost realizat de nişte cercetători canadieni, la el participând 1.000 de femei. Acestora li s-au arătat fotografii ale unor indivizi de sex opus, cu diferite expresii, de la mândrie la bucurie, cerându-le să spună care prezintă cel mai evident sex-appeal. Şi se pare că toate aceste femei (:))))) ) au ales bărbaţii care nu zâmbeau. Deci, femeile preferă să facă sex cu un mascul care nu afişează nicio emoţie care să aibă vreo legătură cu fericirea... Dar oare cum ar fi să şi plângă atunci când are orgasm? Sau când te vede pe tine pe culmile extazului?

În schimb, potrivit aceluiaşi studiu, bărbaţii ar refuza categoric să facă sex cu femei prea serioase sau arogante, inaccesibile.

Cum acest studiu mi-a stârnit curiozitatea, am făcut o mică retrospectivă a studiilor care aveau ca principal subiect "Cu ce fel de bărbat ar face sex femeile?". Am aflat că prin 2007, femeile preferau să facă sex cu bărbaţii manieraţi, cu voce gravă. În 2008, potrivit unui alt studiu realizat de cercetători din Marea Britanie, aflam că femeile vor să facă sex cu bărbaţi neraşi, cu un look răvăşit. Bineînţeles că al meu gând s-a dus la vreo pădure Letea răvăşită... acolo jos... :)))). Dar nu, ele preferau, la acel moment, bărbaţii cu barbă, pentru că par duri, maturi, agresivi, dominanţi. Deci agresivi! Tot în acest an, aflam, potrivit altui studiu, că femeile preferă bărbaţii efeminaţi (nas lung, buze subţiri, maxilare puternice, ochi mici). Prin 2009, un alt studiu îmi exemplifica faptul că femeia prefera să aibă în pat un bărbat agresiv, care să o snopească în bătaie.  În 2010, ea prefera unul tocilar. Pe la începutul acestui an, aflam că femeile vor să facă sex cu un bărbat amuzant, pus pe şotii; tot în aceeaşi perioadă, ele voiau unul însurat.... Am obosit...

Ce concluzie tragem din toate aceste studii? Că femeia vrea să facă sex un bărbat primitiv în apucături, dar cu o cultură generală peste medie, puţin efeminat, cu glume în program, foarte însurat şi deprimat, gata să plângă atunci când o agresează. Este descrierea partenerului tău de sex? Că doar cercetătorii ştiu cu exactitate ceea ce vrei tu în pat :))))))))

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod