Ciudăţenii sexuale (VIII)

Spune-mi ce mănânci ca să îţi zic dacă vei avea orgasm
Nu pot să mă plâng de numărul ştirilor pline de "haz sexual" din ultimul timp. Am aflat mai multe despre suedezi şi Biserica Orgasmului, am descoperit alte legi ciudate despre sex, am mai aflat că femeile preferă tocilării şi masculii păroşi... Vrei mai multe ştiri "debile" cu şi despre sex? Citeşte următorul episod. Să purcedem:
 

În ce poziţie faceţi sex? De câte ori faceţi sex pe săptămână?

 
Nu e musai să îmi răspunzi la aceste întrebări, deoarece înclin să cred faptul că oricum stai mult mai bine la acest capitol decât englezii. Potrivit unui alt studiu realizat de iluştrii cercetători englezi am aflat că majoritatea cuplurilor engleze căsătorite fac sex în acelaşi loc, mai exact în pat, şi în aceeaşi poziţie. Mulţi dintre parteneri preferă o repriză bună de somn decât una "gâfâită" de amor şi, din plictiseală, sunt tot mai tentaţi de aventuri de o noapte pentru a-şi satisface nevoile sexuale Ei stau prost şi la capitolul spontaneitate, motivând că oboseala le taie cheful de orice nebunii.

Dacă singura poziţie pe care o practică englezii este doggy style, cred şi eu că au o viaţă de câine în cuplu... Şi oricum, nu am auzit în niciun studiu despre ei cum că ar fi nişte persoane care să adore sexul, poate doar berea. În concluzie, nu mă mai miră nimic în ceea ce îi priveşte.
 

Biserica Orgasmului este în Suedia

 
Eu mă gândeam că nordicii sunt mai rezervaţi atunci când vine vorba de sexualitate. Nu am crezut niciodată că poţi identifica orgasmul cu Dumnezeu, asta pentru ca sunt o persoană cu frică de Cel de Sus. Un suedez a fondat Biserica Madonna Orgasmului, plecând de la ideea că "orgasmul e Dumnezeu": "Orgasmul e sentimentul suprem al poftei supreme şi nu ar trebui limitat la ejaculare. Poţi să ajungi acolo admirând artă sau uitându-te la un peisaj sau doar gândindu-te", a explicat acesta.

Interesant ar fi să aflăm care le sunt rugile şi dacă mai există orgasm în viaţa de apoi. Am o vagă bănuială că Bivolaru, Gregorian Bivolaru, nu stă degeaba în Suedia...  
 

Bărbaţii cu pilozităţi şi cei tocilari - preferaţii femeilor

 
Păroşii sunt preferaţii englezoaicelor, potrivit unui studiu realizat în Marea Britanie. Ele sunt excitate atunci când văd un mascul cu păr pe piept... şi nu numai. 97% dintre britanicele din nord-est se dau în vânt după bărbaţii păroşi, iar 91% dintre femeile din Ţara Galilor ar cădea oricând în braţele unui mascul cu păr pe el.

Deci, era metrosexualilor a apus de mult timp. Adevărul este că un bărbat fără păr este ca  o femeie fără... simţul umorului, adică fad(ă).
 
Un sondaj, la care au răspuns 3.000 de femei, a mai dezvăluit un secret al femeilor: ele preferă să iasă la o cafea cu un tocilar (care se pricepe să repare o priză, să pună un bec) decât cu unul "good looking".

Nu am încredere în acest rezultat al sondajului, pentru că nu am văzut tocilari la braţul femeilor, asta pentru că sunt mult prea ocupaţi cu priza, becul, cu reparaţiile în general, decât să iasă în oraş. Nu am văzut nici măcar tocilari păroşi... Tind să cred că cei care merg la sală şi nu au păr pe piept au mai mult succes în ziua de azi. Viaţa e crudă, ştiu!
 

Fisticul şi orgasmul

 
Gata cu ţigările, alcoolul şi grăsimile! Dacă vrei un libidou cât tine de mare, mănâncă sănătos! O rodie, un fistic, un sparanghel, o sămânţa de in şi chiar o banană - acestea sunt alimentele care îţi cresc dorinţa sexuală şi îţi dau orgasme nenumărate.

Să îmi povesteşti daca fisticul pe care l-ai mâncat ţi-a dat orgasmul mult dorit.
 

La ce te gândeşti atunci când faci sex?

 
Asta da întrebare! Şi cine crezi că şi-a pus-o? O revistă de şi pentru bărbaţi - Men's Health: La ce se gândesc femeile când fac sex prima dată cu un nou partener? Şi eu care credeam că femeile sunt acelea care îşi pun întrebări aiurea.

Eu mă gândeam că atunci când faci amor cu cineva nu mai ai timp să te gândeşti la cât de plat îţi este abdomenul, cât timp a trecut de când nu mai eşti virgină etc. Am auzit că în timpul unei partide de sex poţi mânca mere, roade o sămânţă sau chiar te poţi uita la o telenovelă, dar chiar aşa... să gândeşti? Bărbaţii ăştia chiar cred că ştiu ce e în mintea femeilor. Sunt tare amuzanţi! 
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • biutza55 pe 28 Dec 2011, 00:47
    sex oral

    am citit multe comentarii in legatura k sexul oral si nush dak sa.l praktik sau sa nu. am 19 ani iar prietenul meu mi.a cerut de N ori sa ma culc k el iar eu i.am spus k sa mai astepte insa nush dak intr.adevar sunt pregatita pe plan sentimental. am nevoie de ajutorul vostru ( sau de niste sfaturi mai degraba), pupiki

    3
    1

  • frumushika-*** pe 28 Dec 2011, 00:43
    sex

    am doar 12 ani si nu stiu la ce varsta exact ar trebui sa imi incep viata sexuala. Totusi va rog sa.mi dati un sfat. ajutoooooooooor. Mama mi.a spus tousi k nu ar vrea sa stau virgina pana la casatorie. In legatura k sexul oral mi se pare f skarbos si nuuush daaaaaaaaaaaaaak o sa.l praaaaaaaaaaaktikkkkkkk vreodata. pp.

    0
    8

  • io pe 16 Nov 2010, 12:48
    si eu eram impotriva parosilor

    nu-mi placea ideea de a-mi atinge pieptul de al unui paros.....pana cand am incercat si..........acel paros este si in ziua de azi cu mine ne-am casatorit si suntem fericiti mai ales la pat!

    3
    2

  • brunetzik249 pe 22 Oct 2010, 00:33
    Yac..

    Nici mie nu'mi plac parosii ..urat asa ! :))=))

    2
    3

  • Ani pe 18 Oct 2010, 20:17
    fisiticul

    mananc foarte mult fistic, banane, rosii :) si nimic

    1
    1

  • devilwoman pe 10 Sep 2010, 00:22
    cidatenii

    chiar sunt o ciudata; mi eimi plac parosii.....

    5
    1

  • rain pe 4 Sep 2010, 06:26
    mie nu-mi plac barbatii parosi

    chiar deloc. am vazut la plaja ca unii au par pana si pe umeri. ihhh!

    1
    2

  • emi pe 3 Sep 2010, 18:40
    felicitari!!!!!

    de fiecare data cand vad eva.ro in inbox, sper din tot sufletul sa fie inca un subiect "tabu" ;) de la tine, felicitari inca o data si astept articolele tale cu nerabdare!

    1
    1

  • manuela pe 3 Sep 2010, 13:44
    buna

    bun articolul...trebue sa stim cat ma bn tot ce ni se intampla

    1
    0

  • dora pe 3 Sep 2010, 11:40
    ha!

    super tare articolul, draga Bianca. adevarul ca m-am cam saturat sa mi se umple casuta de mail cu newsletter-uri referitoare la tot felul de prostii, la studii ale unor cercetatori care trebuie sa jusitifice niste fonduri primite pe studii aiurea in loc sa incerce niste remedii la probleme reale ale vietii. chiar m-ai inveselit cu articolul tau. si celelalte sunt interesante, dar asta chiar sintetizeaza niste absurditati.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod