Charlie Rose, britanica plătită de femei ca să facă sex cu bărbaţii lor

Charlie Rose, o britanică în vârstă de 32 de ani din Marea Britanie are o ocupaţie bizară: este terapeut sexual în Exter şi este plătită să facă sex cu soţii unor femei. Jurnaliştii

Charlie Rose, o britanică în vârstă de 32 de ani din Marea Britanie are o ocupaţie bizară: este terapeut sexual în Exter şi este plătită să facă sex cu soţii unor femei.

Jurnaliştii de la „The Mirror“ notează că femeia are doi copii, însă acest lucru nu o opreşte să le ceară cuplurilor, pentru a le reanima viaţa sexuală, 200 de lire. Mai mult de atât, ea este dispusă chiar să le arate acestora cum să facă asta.

„Vreau să ajut cuplurile să-şi aprindă viaţa sexuală.

Multe cupluri căsătorite vin la mine pentru că pasiunea dintre ei a murit. Eu stau de vorbă cu ei, le dau sfaturi şi, uneori, chiar întreţinem relaţii sexuale. Am făcut sex cu bărbaţi, iar soţiile lor ne priveau în tot acest timp“, a spus Charlie Rose.

Cu toate că afirmă că este dispusă să facă sex cu bărbaţii altor femei, britanica spune că de cele mai multe ori ea este cea care se uită în timp ce cuplurile fac sex la ea în cabinet. „De-a lungul timpului, am realizat că cea mai mare problemă pe care o au este lipsa de comunicare.

După jumătate de oră, îi duc în dormitor, unde se dezbracă complet. Îi privesc în timp ce aplică sfaturile sexuale pe care le-am oferit“, adaugă femeia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod