Cele mai flexibile pozitii sexuale

O partida extraordinara de sex presupune si flexibilitate, fie ea fizica sau mentala, precum si dorinta de a incerca mereu lucruri noi in momentul in care cele existente deja nu mai ofera...
O partida extraordinara de sex presupune si flexibilitate, fie ea fizica sau mentala, precum si dorinta de a incerca mereu lucruri noi in momentul in care cele existente deja nu mai ofera placerea mult dorita.

Pana la urma, important este sa va simtiti amandoi bine, iar pentru asta trebuie sa experimentati, iar curajul de a incerca pozitii sexuale care dezvolta flexibilitatea va poate oferi momente de vis.

Dupa ce ati pus in aplicare ceea ce ati citit in Kama Sutra, cartea dragostei, puteti diversifica sexul, dand frau liber imaginatiei si "lucrand" la flexibilitate.

Ti-am pregatit cateva pozitii cu ajutorul carora poti sa iti uimesti iubitul. Esti pregatita?






Pozitii sexuale flexibile: "incrucisata"


Incepeti cu pozitia misionarului, iar apoi, el se ridica usor in capul oaselor, sprijinit in maini, cu picioarele usor desfacute si cu genunchii ridicati. Te asezi cu fata spre el si adopti aceeasi pozitie, iar apoi iti pui gleznele pe umerii lui si ridici soldurile cat de sus poti.

Pozitia este excelenta pentru stimularea punctului A, consideral al doilea punct G. Potrivit Wapedia.mobi, punctul A este o zona erogena care atunci cand este stimulata poate duce la lubrifierea rapida a vaginului si la un orgasm intens, uneori chiar fara alta forma de stimulare. Este localizat in cel mai adanc punct de pe peretele anterior al vaginului, deasupra cervixului, langa punctul G.

Punctul A a fost descoperit accidental, in 1996, cand oamenii de stiinta incercau sa gaseasca o cale de vindecare a vaginului uscat. Ei au fost uimit sa afle ca 95% dintre femei deveneau foarte excitate in momentul in care acest punct era stimulat. Este o zona foarte sensibila, iar aceasta pozitie te poate duce il al noualea cer.  

Pozitia "tirbuson"


Pentru inceput, asaza-te deasupra iubitului tau, iar apoi roteste-te, in timp ce te penetreaza, astfel incat sa fii "on top" in stilul rodeo. Apoi, foloseste-ti mainile pentru a te sustine, sprijinindu-te de soldurile lui.

Aceasta pozitie va oferi o placere maxima atat iubitului tau cat si tie, iar excitatia va fi garantata. In pozitia "tirbusonului" poti face si alte miscari care sa il innebuneasca si mai mult: poti incerca o penetrare adanca, prin mascari de du-te vino rapide si/sau lente.
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • breaker pe 18 Nov 2012, 17:09
    Pt. Felix

    Sunt total de acord cu tine si asta in mare parte pentru ca sunt femeie:)). Imi place cum gandesti. Problema e ca pe site'uri de genu asta intra oameni in toata formele de alfabetizare sau chiar analfabeti care in loc sa 'taca' si sa invete, striga un eroism iesit din comun care e plin de complexe. Pt. toti masculii care brveaza in commenturi scrise incorect: se presupune ca caesta e un site pentru oameni care au un partener/ o partenera cu care sa experimenteze nu doar mana lor dreapta :D

    1
    0

  • FURNICUTA SCHIUNGITA pe 26 Dec 2009, 10:09
    ASCULTATI BINE DE LA MINE

    CAUTATI COMENTARIUL MEU IN CELELALTE PAGINI SI BAGATI LA CAP COPII!!!!!!!!!!!!!

    1
    3

  • bybyloi pe 25 Aug 2009, 23:04
    da de sigur

    frate aleas poziti vino ca te invat eu daca vrei :((

    2
    2

  • Felix pe 16 Aug 2009, 13:02
    Nicoleeetaaa...

    Ok, articolul putea, intr-adevar sa fie ceva mai lung, ceva mai detaliat, cu mai multe pozitii, pe mai multe pagini, etc, etc... Banuiesc ca ideea e ca acest articol sa sublinieze importanta unor pozitii pentru cei care nu sunt inca siguri de ce anume ar trebui sa foloseasca. Insa, Nicoleta, ai cam lasat-o in coada de peste cu tehnica alinierii coitale. Este o pozitie dificila, nu pentru ca trebuie sa fii capabil sa mergi pe tavan balansand bile pe unghii ca unele pozitii tantrice, ci pentru ca nu prea te prinzi care e ideea cu ea decat exersand-o si primind feed-back de la partenera. Partea buna e ca aceasta pozitie este probabil cea mai bine documentata stiintific si, intr-adevar, odata ce este practicata corect Garanteaza un orgasm la 98% dintre femei, deci atractiv pentru cei care vor sa fie siguri ca o vor impresiona. Problema e ca, daca nu ai stapanit inca miscarile si o faci incorect, garanteaza ceva momente penibile si o privire dezamagita la partenera. "Fa ceea ce stapanesti mai bine" ramane cea mai inspirata metoda daca vrei sa eviti astfel de evenimente. Mirna, nota 10 cu felicitari ! Inca odata intuitia feminina in actiune. Alde "specialistu" si "gigelu" sunt genul de barbati care vor muri fara a afla ca drumul spre adevaratul "orgasm" incepe cu o floare, continua cu un flirt savuros si inteligent, implica multa atentie oferita partenerei si se incheie a doua zi dimineata cu micul dejun la pat si simpatica garoafa roz de pe tava cu respectivul mic dejun. Ei considera ca daca ai convins femeia sa te accepte in pat si ai vazut-o gemand suficient de mult, misiunea ta a fost indeplinita. Daca vrei sa bagi in ceata fara efort un astfel de individ, e suficient sa-l intrebi ce implica un postludiu. Mai e un micut detaliu: cum se face ca exista femei care zambesc o viata langa un barbat care nu are prea multa carte, dar si mult prea multe femei afisand aceeasi veche privire plictisita si indiferenta, langa unul dintre acesti... miraculosi "experti" ca "specialistu". Raspunsul? Simplu: sexualitatea NU incepe si se termina la penis, cum cred ei. Prefer sa invat si stapanesc pozitia ei preferata, sa o condimentez cu atingeri, saruturi, un pic de umor, de ce nu si un pic de tachinare, etc..., decat sa fiu enciclopedie practica de pozitii, iar ea sa ajung vada sexul cu mine ca pe un experiment stiintific, sau ca pe vreun sport de performanta. Pentru ca, dupa tot culturismul verbal-sexual practicat in secolul asta al vitezei, si in afara de scopul de baza de a face copii, actul sexual ramane doar cea mai placuta metoda de a petrece momente frumoase si private pentru doi parteneri. Arta de a fi impreuna.

    2
    0

  • corina pe 5 Aug 2009, 09:56
    da dea

    toata lumea se lauda ca e tare in pat dar daca ramine femeia insarcinata atunci mai bqarbatilor ce faceti vio stati si va uitati de parca nici nu ati stiut ca asa se va intimpla atunci tre sa demonstrati ca sunteti adevarati gentelmeni da nu la sex ca aicea poti improviza cum vrei da akolo e cam complicat lasati lauda la o parte

    1
    3

  • ionut pe 3 Aug 2009, 16:26
    pt. cruela

    art slabut...crezi ca ma poti medita?

    0
    2

  • cruela pe 28 Iul 2009, 23:18
    pt civi

    de ce????? sa o inveti pozitii noi??? :)))))))))) si eu votez pt : slabut articol

    2
    0

  • civi pe 10 Iul 2009, 00:05
    pt mirna..........

    doresc a te cunoaste.............

    0
    2

  • mirna pe 10 Iun 2009, 08:44
    barbatilor....

    specialistu-le e normal sa spui asta(daca voi credeti ca astea sunt pozitii flexibile si ce ai mai scris acolo.....) ca esti barbat....ca pe voi barbatii va intereseaza cele care va plac voua...sa va goliti si atit.....si sigur specialistu si gigelu care a postat mai sus lasa partenerele fara orgazm(chiar daca sunt mintiti ca au) pt ca pozitiile care medical si dovedite stiintific(scrise si aratate in articol)lor li se pare de moda veche si ca mai avem noi ceilalti de invatat se inseala.......dar totusi e bine ca cititi astfel de articole pt ca desii indirect chiar si voi aveti de invatzat chiar daca va credeti autostiitori....spor la treaba va doresc si cit mai multa setisfacitie sexuala din partea ambelor sexe.....SI PT BARBATII CARE CITESC ARTICOLU POZITIILE ASTEA PT UNELE FEMEI(sa nu generalizez ca poate depinde de fiecare in parte) CHIAR SUNT ADEVARATE....

    2
    0

  • gigel pe 8 Iun 2009, 23:09
    Cam slabut

    Astea sunt pozitii ? Mai puneti mana pe ... carte.

    2
    1

  • specialistu' pe 8 Iun 2009, 16:18
    chiar asa?

    Daca voi spuneti ca astea sunt cele mai flexibile pozitii, inseamna ca mai aveti de experimentat si invatat. Spor invataceilor! :)))

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod