Ce trebuie să faci neapărat după sex? Află ce te sfătuiesc specialiştii

Medicii ginecologi recomandă femeilor să viziteze baia imediat după partida de amor pentru a urina. În multe cazuri, acestea simt şi nevoia să elibereze vezica după orgasm. Potrivit

Image of passionate lovers hugging in bed

Medicii ginecologi recomandă femeilor să viziteze baia imediat după partida de amor pentru a urina. În multe cazuri, acestea simt şi nevoia să elibereze vezica după orgasm.

Potrivit bustle.com, există două motive pentru care este recomandat ca femeile să urineze după sex. Principalul motiv este legat de sănătatea. Medicii ginecologi susţin că prin acest proces se pot evita infecţiile urinare, care pot apărea în cazul femeilor care au o predispoziţie pentru astfel de probleme. Partidele de sex favorizează deplasarea bacteriilor dintr-o parte în alta. În timpul urinării, riscul de infecţii scade, urina "dezinfectând" zona.

De asemenea, când punctul G este stimulat în timpul sexului, simţi nevoia de a urina din cauza presiunii exercitate pe vezică, mai ales în anumite poziţii sexuale.

Specialiştii susţin că urinatul după orgasm este benefic și pentru bărbaţi pentru că îi ajută să evite o posibilă infecție urinară.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod