Ce stii despre fanteziile lui sexuale?

"In prima faza nu a fost 'prea verbal', dar am reusit sa il descos putin. Am inceput sa fiu eu mai indrazneata, l-am ghidat eu, mi-am lasat degetele sa 'vorbeasca': i-am luat mana si am pus-o unde m-am gandit ca i-ar placea, miscare perfecta care m-a facut sa gem de placere. Apoi a mai urmat un aaaahhhh, un oooooohhhhh si tot asa... Dupa, a inceput sa imi vorbeasca si sa imi spuna ca vrea sa joc rolul unei calugarite pioase. Nu mi-a parut nimic iesit din comun. Eu i-am spus ca mi-as dori ca el sa fie hotul care intra peste mine in casa. Nici nu stii cat de incredibile sunt senzatiile pe care le traiesti atunci cand joci un rol...", spune, foarte incantata, Magda.

Ce mai vor barbatii?


In materie de fantezii sexuale, imaginatia lor este debordanta si, de cele mai multe ori, implica o distributie mai larga: sex cu mai multe femei, sado-masochism, bondage, exibitionism, voieurism si chiar sex cu alti barbati. "As incerca, nu sunt gay, dar asa... din curiozitate mi-as dori sa fac sex cu un barbat sau mai multi", marturiseste Bob. Nu i-a spus despre asta iubitei sale, dar atunci cand i se va ivi ocazia, nu o va rata.    

Nu ai orgasm? Nu il lasa sa dispere


O fantezie fara orgasm? Este cam greu de atins aceasta "performanta". Poti face o mica schimbare in decor. Preia tu initiativa! Cu cat se va concentra mai mult pe orgasmul tau, cu atat te vei simti mai tensionata si cu cat te vei simti mai tensionata, cu atat vei simti mai putina placere. Ajuta-l sa se relaxeze: data viitoare nu-l lasa pe el sa preia initiativa. Propune-i tu o fantezie: sa fii arestata de un politist care poarta doar pantaloni stramti si ochelari de soare. Concentreaza-te putin asupra trupului sau, ca si cum ai avea o misiune de indeplinit. E momentul sa te dezlantui, sa fii tu agresorul in acest joc. Ideea acestei miscari nu este ca ar merita el mai multa atentie decat tine. Ideea e sa nu-si mai faca griji pentru tine si sa inceapa sa se bucure de fantezie, de sex...

O fantezie pe fuga?

 
"Se grabeste ca si cum ar trebuie sa prinda trenul. Iubitul meu nu prea se bucura de fantezie. Am fost doctorita, controloare de bilete in autobuz, stuardesa si chiar am facut amor intr-un loc public - mereu totul se intampla pe fuga, fara sa apuc sa ma bucur de moment. Mi-ar placea ca actul sexual sa dureze ceva mai mult, pentru a ajunge si eu la orgasm. Ma simt flatata ca este excitat atat de tare incat nu se poate abtine, dar mi-as dori sa isi dea silinta mai mult", spune Ioana.  

Irina spune ca si ea s-a confruntat cu aceasta problema, dar a gasit rezolvarea: "Partide mai dese de sex sunt raspunsul potrivit, cel putin in cazul meu asa am rezolvat problema. Nerabdarea ii face pe multi barbati sa isi piarda controlul. Ajuta-l sa reziste mai mult, apeleaza la un preludiu lung si senzual si pune in aplicare fanteziile care va vin in minte".

Fanteziile sexuale - un atu in relatie


In primul rand, aceste jocuri elimina monotonia din relatie, va fac sa evadati din cotidianul lipsit de satisfactii si ascut senzualitatea fizica si intelectuala. Si unde mai pui ca lucrurile interzise si imorale cresc si mai mult dorinta, excitarea, iar orgasmul este mai placut ca niciodata? Impartasirea fanteziilor sexuale este un mod incredibil pentru ca un cuplu sa devina mai solid.

In seara asta poti fi studenta lui, il poti domina, poti intruchipa straina singura pe strada, dispusa sa faca orice, dansatoarea lui la bara sau eroina principala din filmul lui preferat. Ce alegi?
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • madalinass pe 23 Aug 2010, 13:15
    Cat timp nu devina mai rar - e bine :D

    Cred ca cel mai important este sa nu dispara sexul usor usor in viata de cuplu. :). Cand incepe sa devina mai rar clar e o problema si nu cred in problema"oboseala"

    0
    0

  • Iuliana pe 21 Aug 2010, 21:08
    sex intre rac si gemeni

    ne simtim bine impreuna in timpul actului sexual, mereu incercam ceva nou si asta e super

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod