Ce se întâmplă dacă faci sex zilnic timp de un an? O americancă oferă răspunsul!

Brittany Gibbons (foto), o americancă din Ohio, a vrut să facă un experiment al cărei cobai a fost chiar ea. Deoarece relaţia cu soţul ei nu mai mergea aşa bine, femeia s-a decis să facă sex

Brittany Gibbons (foto), o americancă din Ohio, a vrut să facă un experiment al cărei cobai a fost chiar ea. Deoarece relaţia cu soţul ei nu mai mergea aşa bine, femeia s-a decis să facă sex zilnic, pentru a-şi salva căsnicia.

Brittany şi soţul ei aveau împreună o fetiţă, iar de la naşterea micuţei cei doi nu mai avuseseră parte de nicio partidă adevărată de sex. Gândindu-se să revitalizeze relaţia, femeia şi-a întrebat bărbatul care sunt cele mai sexy părţi ale corpului ei.

Răspunsul însă i-a lăsat un gust amar lui Brittany: „fundul, părul, faţa, buzele, decolteul“.

După ce a primit acest răspuns, femeia s-a hotărât să nu mai petreacă deloc timp singură alături de soţul ei, notează The Huffington Post. Şi-a luat fetiţa să doarmă alături de ei, afirmând că acesteia îi este frică să doarmă singură, iar de multe ori îi spunea soţului ei că îi este rău sau că doare capul, pentru ca acesta să nu intre în vorbă cu ea.

Însă, după o anumită perioadă de timp, când şi-a dat seama că relaţia lor este pe punctul de a se destrăma, Brittany a avut o discuţie cu soţul ei în urma căreia au decis să facă sex zilnic, timp de un an de zile.

Americanca a intrat în mai multe magazine şi a cumpărat lenjerie sexy, pentru a-şi face bărbatul să-şi dorească şi mai mult sex. Mai mult de atât, cei doi au dat frâu liber imaginaţiei şi au făcut sex în toate poziţiile care le veneau în minte şi au recurs la mai multe jocuri sexuale.

După un an de zile, Brittany şi-a întrebat din nou soţul care sunt cele mai sexy părţi ale corpului ei. De această dată, răspunsul a încântat-o enorm pe femeie: „aș alege partea de deasupra fundului, părul tău desfăcut dimineaţa, pielea fină dintre sânii tăi, încheietura mânii după ce o tamponezi uşor cu parfum şi pistruii de pe mâinile şi umerii tăi“.

Brittany afirmă că, după ce a făcut sex zilnic timp de un an de zile, nu a reuşit doar să-şi salveze relaţia, ci a ajuns să-şi cunoască soţul mult mai bine, să vorbească mai deschis cu acesta şi să ştie ce gândeşte acesta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod