Ce poziţii sexuale îţi stimulează punctul G

În materialul trecut îţi povesteam despre cel mai intens orgasm pe care îl poate experimenta o femeie, orgasmul în punctul G. Ţi-am explicat unde este localizat şi cum îl poţi stimula manual,

În materialul trecut îţi povesteam despre cel mai intens orgasm pe care îl poate experimenta o femeie, orgasmul în punctul G. Ţi-am explicat unde este localizat şi cum îl poţi stimula manual, aşa că a sosit vremea să trecem la lucruri mai complicate, dar, garantez, mult mai satisfăcătoare. Cum ar fi să trăieşti cel mai intens orgasm făcând sex cu iubitul tău? Află că se poate. Se poate să ai orgasm în punctul G, dacă faceţi sex în poziţiile care îţi stimulează direct punctul plăcerii!

Nu uita: punctul G iese la iveală şi poate fi stimulat abia atunci când eşti foarte excitată. Aşa că înainte să încercaţi poziţiile sexuale de mai jos, asigură-te că ai chef de sex şi că ai primit o stimulare incitantă din partea iubitului tău.

Acum, pregăteşte-te pentru 5 poziţii sexuale speciale, care îţi stimulează punctul G!

Poziţia 1

Cea mai tare poziţie pentru stimularea punctului G este doggie style, adică poziţia în care stai sprijinită în palme şi picioare, iar iubitul te pătrunde din spate. Contactul cu peretele vaginal frontal, pe care se găseşte punctul G, este maxim!

Poziţia 2

O altă poziţie incitantă este cea în care stai întinsă pe burtă cu picioarele depărtate, iar el se aşază deasupra ta. Când te pătrunde, osul tău pubian apasă pe suprafaţa patului, iar iubitul tău îţi loveşte direct punctul G.

Poziţia 3

O poziţie foarte intimă este cea în care el stă în şezut, cu picioarele întinse, iar tu te aşezi la el în braţe. Mişcă-te astfel încât să-i atingi abdomenul cu osul pubian. Nu doar că punctul tău G este stimulat prin penetrare, dar şi clitorisul va fi trezit de atingerea cu abdomenul său. Măreşti şansele să atingi un orgasm combinat!

Poziţia 4

Poţi încerca şi poziţia misionarului, dar uşor modificată. Ridică picioarele pe umerii lui şi aşază-ţi o pernă sub posterior. Iubitul tău poate sta în genunchi, ca să te penetreze dintr-un unghi favorabil stimulării punctului G.

Poziţia 5

O altă poziţie în care simţi senzaţii de plăcere provocate de punctul G este poziţia linguriţă. Staţi pe o parte, tu cu spatele la el şi îndoiţi genunchii, pentru ca el să-ţi stimuleze intens, cu penisul, peretele frontal al vaginului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod