Ce poate face o femeie ca să asigure succesul unei partide de sex

Succesul unei partide de sex nu poate fi garantat întotdeauna, deoarece evenimentele se petrec spontan, iar unele lucruri nu pot fi prevenite. În schimb, dacă atât femeia, cât şi bărbatul îşi propun să aibă parte de cea mai tare partidă de sex de până acum, pot ajunge la rezultatul dorit cu câteva trucuri puse în practică. Iată ce poate face o femeie pentru a asigura succesul unei nopţi fierbinţi de sex.

Creează o atmosferă propice

Atmosfera din spaţiul în care faceţi sex joacă un rol foarte important în desfăşurarea partidei, aşa că dacă vrei să obţii tot ce este mai bun, trebuie să te ocupi întai de cadru. Aprinde câteva beţişoare sau lumânări parfumate cu miros afrodiziac, cum ar fi vanilia, ylang ylangul, scorţişoara, lavanda, iasomia sau lemnul de santal.

Pentru a asigura succesul partidei de sex, poţi crea un cadru semi-obscur, care sa vă permită să vă vedeţi, însă nu foarte bine.

Oferă un preludiu cu sex oral

Nu există niciun dubiu, bărbaţii sunt înnebuniţi după sexul oral şi ar da orice pentru un astfel de răsfăţ. De ce să nu profiţi de acest detaliu pentru a transforma o partidă banală de sex, într-o partidă senzaţională. În timpul preludiului, oferă-i partenerului tău un sex oral cât mai senzual cu putinţă, adică foloseşte-ţi mult limba pentru a-i stimula zonele erogene.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod