Ce fantezii sexuale îţi aprind imaginaţia? Angelina Jolie, sadomasochistă

Imaginaţia sexuală a femeilor nu are limite. Visăm la partide de sex incendiare, alături de bărbaţi puternici şi chiar femei sexy. Unele dintre noi, mai timide din fire, vor să devină

Imaginaţia sexuală a femeilor nu are limite. Visăm la partide de sex incendiare, alături de bărbaţi puternici şi chiar femei sexy. Unele dintre noi, mai timide din fire, vor să devină dominatoare între aşternuturi şi să preia controlul asupra partenerului, să îl lege şi să îi provoace tot felul de dureri plăcute. Altele, care în viaţa de zi cu zi ocupă poziţii de conducere, simt nevoia să fie ele cele îmblânzite şi să fie dominate de iubit.

De asemenea, sexul fără obligaţii poate fi foarte incitant şi se numără printre fanteziile femeilor. O fantezie comună ambelor sexe este sexul în grup. Indiferent de fanteziile care te excită, nu trebuie să te temi sau să te ruşinezi de ele. Toate femeile au dorinţe sexuale ascunse.

Una dintre cele mai frumoase femei din lume, Angelina Jolie, preferă hainele din piele, măştile şi lanţurile în timpul sexului. Printre fanteziile sexuale pe care le-a pus în practică se numără sadomasochismul şi violul "aranjat". Fiind pasionată de cuţite, având două colecţii impresionante, se spune că, în preludiu adora să se folosească de cuţite.

Nu este însă singura vedetă care a vorbit despre fanteziile sale. Christina Aguilera a testat şi sexul la întâmplare, pe care îl caracterizează ca fiind extrem de incitant. Eva Longoria a declarat într-un interviu că adoră să fie umilită în pat, să i se tragă palme peste fund şi să i se vorbească "dirty".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod