Ce au în minte bărbaţii în timp ce fac sex. 5 gânduri ascunse!

Gândurile bărbaţilor din timpul sexului rămân un mister pentru multe femei, deoarece poţi fi sigură că atunci când îl întrebi la ce se gândeşte te minte din instinct.
Gândurile bărbaţilor din timpul sexului rămân un mister pentru multe femei, deoarece poţi fi sigură că atunci când îl întrebi la ce se gândeşte te minte din instinct. Chiar dacă bărbaţii răspund la această întrebare doar cu ce cred ei că vrei tu să auzi, sunt sinceri din când în când cu privire la lucrurile la care se gândesc în timp ce fac sex.

Știm că bărbaţii se gândesc de nenumărate ori pe zi la sex, dar atunci când ajung în dormitor, au şi alte gânduri. Dacă eşti curioasă cu privire la ce-i trece prin cap partenerului în pat, iată cele mai frecvente gânduri ale bărbaţilor în timpul unei partide fierbinţi.

Sex şi doar sex

Când ajung prima oară cu tine în pat, bărbaţii se gândesc în primul rând la sex. Au trecut de toate obstacolele, iar acum prioritatea este savurarea experienţei.

În timp ce tu îţi poţi face griji cu privire la corpul tău, bărbatul nu abordează în cele mai multe cazuri exprienţa ca pe un formular unde bifează mental calităţi şi defecte. Dimpotrivă, sânii mai mici sunt la fel de minunaţi ca şi cei mai mari atunci când îi are la dispoziţie.

Celulita sau vergeturile sunt aproape invizibile pentru bărbat în pat, iar gândurile lui sunt rareori influenţate de lucruri pe care tu le percepi ca defecte.

Performanţa proprie


În afară de entuziasmul partidei de sex, performanţa proprie este o prioritate majoră pentru bărbaţi. Fiecare bărbat se consideră un amant ideal, deci ejacularea prematură este o grijă considerabilă.

Probabil că nu vrei să ştii la ce se gândesc bărbaţii atunci când sunt aproape de orgasm dar vor să amâne momentul. În funcţie de eficacitate, unii bărbaţi apelează la imagini scârboase, în timp ce alţii se gândesc la lucruri triste pentru a-şi amâna puţin orgasmul.

Orgasmul propriu

Pentru cei mai mulţi bărbaţi, ejacularea este punctul cel mai important al experienţei. Chiar dacă se bucură de fiecare atingere, de senzaţia penetrării şi ce gemetele tale, linia de sosire este ejacularea. Aici întră în peisaj gândurile neplăcute, care au ca scop diminuarea temporară a tentaţiei ejaculării premature.

Alte femei

Mulţi bărbaţi se pierd complet în instinctul sexual şi devin "roboţi de sex", dar chiar şi lor li se poate întâmpla să le treacă prin cap gânduri de care nu ai vrea să ştii.

Nimeni nu-şi propune de la început acest lucru, dar unele gesturi sau momente le pot aduce aminte de fantezii sexuale cu vedete sau alte femei sau de filme porno.

Nu este cazul să-ţi faci griji cu privire la gândurile pasagere legate de alte femei. Dacă amintirile ce-i revin în minte sunt legate de tehnici învăţate din filmele pentru adulţi, poţi beneficia de pe urma lor.

Orgasmul tău

Chiar dacă sunt acuzaţi adesea că sunt egoişti, bărbaţii vor să te aducă la orgasm şi privesc acest lucru ca pe o provocare importantă.

Când partenerul se concentrează asupra sarciniii principale, este atent la fiecare gest al tău şi fiecare reacţie îl poate ghida în direcţia corectă pentru a te aduce la orgasm.

Data viitoare când te întrebi la ce se gândeşte partenerul când încearcă să te satisfacă, uită de asta şi concentează-te şi tu doar asupra momentului, cheia pentru o experienţă cât mai memorabilă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod